Nákup autosedačky pro pobavení

9879
25.6.10 10:59

Pro pobavení 5 měsíční a nesedí ?

Jeli jsme včera prohlížet autosedačky od 0-18kg protisměrné . Pan prodejce mi pak říká : a on ještě nesedí sám ? Jiné děti už sedí co sem chodí i ve 4 měsících. Malému je 5 měsíců a nějaké drobné. Chtěla jsem mu to vysvětlit ale tvrdošijně stál za svym a naznačil mi že Nikča je asi opožděnej :mrgreen: Co vy na to ? Docela jsem se pobavila. Jen by mě zajímaly ty děti které údajně viděl sedět.Taky mi řekl že autosedačka Be safe Izi combi když se nainstaluje protisměrně tak přední sedadlo je nepoužitelné. Ach jo tak musíme hledat znova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
25.6.10 11:07

Ano, známe takové…
moje matka se na mě jednou obořila, že můj manžel - jako chlap- přece neví, kde mám dělohu 8-o . Byla jsem chvilku před porodem.

Tak jsem jí řekla, že hlavní je, že se trefil kam měl a bude z toho vnouče :lol:

Co jiného s takovýma chytrýma, že…

• Citovat
  • Upravit
17042
25.6.10 11:22

Hele, jestli váš syn je opožděný, tak to náš Adámek je asi tuplem pěkný poleno, ještě totiž taky sám nesedí :mrgreen:. Ale že bych z toho dělala vědu? No, četla jsem, že děti pořádně sedí až kolem 10. měsíce, tak nevím. K prodavači zřejmě chodí jen samé superděti :mrgreen:.

Mmch, když jsem radila známé ohledně kočárku, aby vybírala hlavně s velkou hlubokou korbou, tak mi řekla, že jí je to jedno, děti přece v 5-6 měsících dávno sedí, tak můžou být klidně v golfákch!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
25.6.10 11:29

joo,tak reci o sedicich detech v peti mesicich me dokonce az stvou :twisted: /i kdyz pripoustim,ze nektere super rychle deti muzou uz v 6mes.sedet sami-jakoze se sami posadily,protoze uz i lezou-to jsou ale obr vyjimky/ Jinak prece prumerne se dite posadi,az kdyz je na kolenach-takze tak 8-9mesic(u nas to byl ten devaty/.
Uplne trpim za ty kyvajici se,posadujici rodici,detatka,hned mam cerne myslenky do budoucnosti o bolesti zad :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
25.6.10 11:35

Pán byl evidentně znalec :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
25.6.10 11:38

Jedna moje sousedka má taky doma „superdítě“. Taky si občas vyslechnu: „Jé, ta Tvoje malá se začala stavět na nohy tak pozdě? A jakto, že ..... A to moje už dělá to a tamto a jí tohle,…“ :roll: Taky tchýně si přisadí a dá mi najevo, jak to bylo za jejích dob a co můj muž už uměl.....No comment (tak se to píše? Já nejsem angličtinář…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
25.6.10 11:39

Pandoro, nežiješ ty náhodou někde mimo ČR? Když jsem viděla, co např v UK prodávají za pomůcky na posazování miminek :roll: :poblion: bych se prodavači ani nedivila.
Sice mi do toho nic není a dávám nevyžádanou radu, ale promiň, nemůžu si pomoct :oops: proč sháníte sedačku 0-18 nemáš lepší do roka vejce a pak 9-18?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
25.6.10 11:44
radúna píše:
Jedna moje sousedka má taky doma „superdítě“. Taky si občas vyslechnu: „Jé, ta Tvoje malá se začala stavět na nohy tak pozdě? A jakto, že ..... A to moje už dělá to a tamto a jí tohle,…“ :roll: Taky tchýně si přisadí a dá mi najevo, jak to bylo za jejích dob a co můj muž už uměl.....No comment (tak se to píše? Já nejsem angličtinář…).

Tak tohle fakt nesnášim .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
25.6.10 11:46

A prov by mela byt nepouzitelna predni sedacka s beasfe za ni? 8-o 8-o 8-o
Besafe izi combi mame, upevnujeme isofixem protismeru jizdy za sedadlo spolujezdce a neni problem. Mame kiu magentis, coz je fakt, ze mame i vzadu hafo mista pro nohy, ale ze by to byl takovy rozdil?

ad sezeni, kdyz nekdo od 1m dite nacpe mezi polstare, aby sedelo, tak ve 4m uz zrejme sedi. Vzdycky jsem si myslela, ze to dela malokdo, spisjednodussi lide, ale vidim, ze je to desne rozsirene.
Mates si sednul v 11m, je lehce hypotonicky, proto jsme z vejce sli do besafe a chci, aby jezdil protismeru co nejdele, je to mnohem bezpecnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
25.6.10 11:47

Gina 108

Ale jo jen jsme koukali do budoucna . Mám ráda když už vím co koupim a nemusim se tím pak zabývat.Taky jsem je chtěla vidět v realu. Stalo se přesně to čeho jsem se bála na netu super v reálu nevyhovující takže budeme hledat dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
25.6.10 11:51

čičinko

Já nevím taky mi to přijde divné. Prý by byla vhodná pro mě jestli jezdim sama a na přední sedadlo. Vzadu a protisměrně to prý nejde ve předu sedět. Tak nevim . A vy to máte teda protisměrně a přitom normálně sedíš ve předu ? A jaké máte auto třeba je to tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
25.6.10 11:53

:mrgreen: jsem z Čech . Napsala jsem to pro pobavení všech a né abyste se naštvaly. Lidská blbost je prostě všudypřítomná. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
25.6.10 11:55

On je trochu s temahle sedackama problem, co se tyce bezpecnosti. Sama ted shanim 9-36kg, coz neni idealni. Ale malou proste nemuzu dat na tribodak :nevim:
Jinak: nase prte si sedlo nedavno, tesne pred rokem a muzu rict, ze v podstate nesedi doted. Nema problem, jen to nedela, vetsinou je v pohybu, nebo kleci. Stoji a chodi s oporou davno. Bych si asi teda taky vyslechla veci :D

To uceni sezeni jsem videla na vlastni oci a to dokonce u trenera naseho syna. Holcicku ucili sedet jeste pred tretim mesicem, drzeli ji pritom za ramena. V pul roce sedela normalne, ale i lezla a nejaky cas nato jsem videla, jak s ni chodi. No mela jsem napsat „byvalyho trenera“ protoze to mi stacilo, abych videla, ze o fyz. vyvoji nema ani paru a kluka jsem stahla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
25.6.10 12:00

pandoro, jo, normalne sedim vpredu pred sedackou, ktera je upevnena protismerne, zadny problem neni. Mame kiu magentis, je fakt, ze mista na nohy ma nadstandardne, je to podle me okopceny mercedes nebo nejake auto teto tridy, korejci si s tim moc hlavu nelamou :lol:
Mozna ve fabii nebo nejakem mensim aute by to bylo horsi, ale to se preci da vyzkouset, jak tam sedacka pasuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
25.6.10 12:02

asho, zrovna besafe upevnena isofixem je velmi bezpecna, prave na tu kategorii vychazi vyborne, myslim, ze v adac testech mela 4 *, nemluve o tom, ze ji neco ubrali za tezsi obsluhu, ale to je kvuli posmernemu upevnovani pomoci pasu. To nepouzivame, bezpecnost se hned snizi, isofix a protismer je prave to, co ji cini tak bezpecnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí