Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahojky,nečetli jste už náhodou?:
http://ona.idnes.cz/…uf-/deti.asp?…
Hustý
![]()
Chlap to popisuje tak v klidu,v ženském podání jsou hodně vidět city a emoce ![]()
Jo, je vidět, že chlap spoustu věcí neřeší
Já se tedy můžu přirovnat k té věčně nestíhající a vynervované ženě, ráda bych se ale podobala pohodovému chlapovi ![]()
co dodat ![]()
kdybych nemusela vařit,uklízet apod.taky bych si to jinak užívala
oliš píše:
co dodat
kdybych nemusela vařit,uklízet apod.taky bych si to jinak užívala
úplně vidím mýho chlapa když je doma a já v práci.mají navařeno,komínky s oblečením atd. A pak mi žekne,že neví na co si stěžuju,když si celý den tak pěkně vyhráli
A když se zeptám co dělali,tak prý že byli venku
No a doma na nic nemákli ![]()
Hlavně ale ten chlap má na starosti jen 1 dítě
a nějaký úklid a vaření vůbec neřeší.
Moc se mi to líbilo. Někdy to byl mazec, ale takový je prostě život.
nedočetla jsem, přestal mě bohorovný klid tatínka, který má na starosti jen jedno dítko bavit
chápu, že ho nezajímá, kde je levné oblečení, protože to má zcela jistě na starosti jeho žena…
jako Boriska,tak nejak me to prestalo pred koncem bavit
.Ale tak nejak si predstavuju sveho flegmatika na materske.. ![]()
Já si toho svého dovedu představit úplně přesně…celý den by hrála televize, u které by se s klukem váleli. Když by bylo nejhůř, tak by sjeli autem do obchodu, ale kluk by se ven asi těžko dostal. Přítel by s ním rohodně nechodil plavat, je to stydlín a obecně nemá rád společnost ostatních lidí ![]()
Kakika píše:
Já si toho svého dovedu představit úplně přesně…celý den by hrála televize, u které by se s klukem váleli. Když by bylo nejhůř, tak by sjeli autem do obchodu, ale kluk by se ven asi těžko dostal. Přítel by s ním rohodně nechodil plavat, je to stydlín a obecně nemá rád společnost ostatních lidí
tak takhle to probíhá u nás když tatínek hlídá,ještě tak navštívit tetu-ta dá taky najíst ![]()
holky já si myslím, že to přichází s věkem.. nebo s více dětma.. nebo zkušenostma??? nevím…
u první dcery jsem byla přesně jako pisatelka…žena…
teď je jí skoro 18 let a mám 2 letého vojtu a dostala jsem se do fáze.. kdy jsem o hodně víc v klidu… zvládám o dost víc práce a rychleji a v klidu a málo co mě rozhází…
nemám jen ráda, když mě budí v 5 hodin s tím, že teda už jdeme vstávat! protože jsem spáč..
takže nevím.. v porovnání s těmi lety mezi dětmi… jsem rozhodně víc v klidu! ![]()
Článek dobrý, pobavil mě ![]()
U nás je to tak, že čím víc dětí a vyšší věk mám, tím víc se podobám onomu tatínkovi. Už se nehroutím a jsme tak nějak v pohodě.
Nerozhází mě ani tohle ![]()