Pro pobavení

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25324
4.11.10 21:07

Pro pobavení

Ahojky,nečetli jste už náhodou?:
http://ona.idnes.cz/…uf-/deti.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
4.11.10 21:26

Hustý :mrgreen: :mrgreen:

Chlap to popisuje tak v klidu,v ženském podání jsou hodně vidět city a emoce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
4.11.10 21:28

Jo, je vidět, že chlap spoustu věcí neřeší :lol: Já se tedy můžu přirovnat k té věčně nestíhající a vynervované ženě, ráda bych se ale podobala pohodovému chlapovi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
4.11.10 21:32

co dodat :lol:
kdybych nemusela vařit,uklízet apod.taky bych si to jinak užívala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
4.11.10 21:35
oliš píše:
co dodat :lol:
kdybych nemusela vařit,uklízet apod.taky bych si to jinak užívala

úplně vidím mýho chlapa když je doma a já v práci.mají navařeno,komínky s oblečením atd. A pak mi žekne,že neví na co si stěžuju,když si celý den tak pěkně vyhráli 8-o :cert: A když se zeptám co dělali,tak prý že byli venku :twisted: No a doma na nic nemákli :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
4.11.10 21:36

Hlavně ale ten chlap má na starosti jen 1 dítě :lol: a nějaký úklid a vaření vůbec neřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4417
4.11.10 21:37

Právě jsem dočetla - supr! :lol: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
4.11.10 21:38

„Jsem pološílená matka.“
Dokonalá definice. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1141
4.11.10 21:41

Moc se mi to líbilo. Někdy to byl mazec, ale takový je prostě život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
4.11.10 21:47

nedočetla jsem, přestal mě bohorovný klid tatínka, který má na starosti jen jedno dítko bavit :mrgreen: chápu, že ho nezajímá, kde je levné oblečení, protože to má zcela jistě na starosti jeho žena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
4.11.10 21:53

jako Boriska,tak nejak me to prestalo pred koncem bavit :mrgreen: .Ale tak nejak si predstavuju sveho flegmatika na materske.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
4.11.10 21:55

Já si toho svého dovedu představit úplně přesně…celý den by hrála televize, u které by se s klukem váleli. Když by bylo nejhůř, tak by sjeli autem do obchodu, ale kluk by se ven asi těžko dostal. Přítel by s ním rohodně nechodil plavat, je to stydlín a obecně nemá rád společnost ostatních lidí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
4.11.10 22:05
Kakika píše:
Já si toho svého dovedu představit úplně přesně…celý den by hrála televize, u které by se s klukem váleli. Když by bylo nejhůř, tak by sjeli autem do obchodu, ale kluk by se ven asi těžko dostal. Přítel by s ním rohodně nechodil plavat, je to stydlín a obecně nemá rád společnost ostatních lidí :think:

tak takhle to probíhá u nás když tatínek hlídá,ještě tak navštívit tetu-ta dá taky najíst :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
4.11.10 22:33

holky já si myslím, že to přichází s věkem.. nebo s více dětma.. nebo zkušenostma??? nevím…
u první dcery jsem byla přesně jako pisatelka…žena…
teď je jí skoro 18 let a mám 2 letého vojtu a dostala jsem se do fáze.. kdy jsem o hodně víc v klidu… zvládám o dost víc práce a rychleji a v klidu a málo co mě rozhází…
nemám jen ráda, když mě budí v 5 hodin s tím, že teda už jdeme vstávat! protože jsem spáč..
takže nevím.. v porovnání s těmi lety mezi dětmi… jsem rozhodně víc v klidu! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30627
4.11.10 22:58

Článek dobrý, pobavil mě :palec:
U nás je to tak, že čím víc dětí a vyšší věk mám, tím víc se podobám onomu tatínkovi. Už se nehroutím a jsme tak nějak v pohodě.
Nerozhází mě ani tohle :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky