Pro pobavení - tipněte plat učitele
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
ne, stávajícím se bere, kde může, stačí si naštvat toho nad tebou a máš po nenárokových složkách mzdy(třeba u nás).Oni furt posílají do škol miliardy, akorát pak veřejnosti zapomenou říci, že tam už nedorazily.Tak třeba ty poslední se zasekly na mistrovství v Liberci
a lidi si myslí, že se dostalo přidáno.Můj mužskej učí praxi normálně rukama od 6 do 14, je mu 32let a nosí domu 14000 a nějaký drobný a to uplatňujeme jedno dítě
s rodičákem se topíme v penězích
. Ale co se dá dělat v „krizi“, je rád, že má práci.A to nemluvim o zodpovědnosti za ty děcka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Desty píše:
Já to nějak nechápuvždyť se všude mluví, že nově začínající učitelé= budou mít nástup kolem 20tis. tak jsem si myslela, že tedy automaticky zvednou plat i stávajícím učitelům.
To je v současnosti oblíbený učitelský vtip - když budeme hodní, staneme se zase začínajícím učitelem ![]()
Zakladatelka
- Citovat
- Upravit
goldenka píše:
asi záleží škola od školy, tak jako tady už jedna paní psala, že dělala 7 let na ARU a má VŠ, já mám Dis, odpracováno mám jeden rok a plat když vezmu všechny příplatky,..... 15 500 měsíčně. na mladou holku si nestěžuji, protože sestry přítel vydělá 9000 čistýho, na chlapa bída. Každopádně jsem párkrát četla statistiky průměrného platu a vyšlo mě, že v některých nemocnicích by jsem měla i 23 tisíc čistýho, by mě zajímalo, kde ten špitál je
FN Plzeň,kdyby jsi měla zájem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
z toho si nic nedelej…„penize nejsou vsechno“
Příspěvek upraven 09.10.10 v 21:11
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
PeBa píše: …dneska už jsem se pobavila
mám dost
Taky mrkáš co
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha, tak děkuji za ujasnění. Už v tom mám jasno. Jen mé srovnání - 2 kamarádky, učitelky - jedna na soukromé SŠ druhá na ZŠ.
Mají 10 a 12 let praxe, třídnictví a rozdíl mezi nimi je 7 tis čistého ve prospěch ZŠ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hm, takže normální plat vysokoškolsky vzdělaného člověka ve státním sektoru… mě na tom nepřijde teda něco na zasmání, prostě to odpovídá tabulkám…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
uz jsem to nasla.
hele, ja budu mit po skrtech 17 000 hrubeho ![]()
jenze ja mam totiz vyhodu, muzu zustat v praci nekolik dni v kuse a tak si vydelat ![]()
holky a rovnou hop do diskuse o penezich v zivote ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pudloslava píše:
uz jsem to nasla.
hele, ja budu mit po skrtech 17 000 hrubeho
jenze ja mam totiz vyhodu, muzu zustat v praci nekolik dni v kuse a tak si vydelatholky a rovnou hop do diskuse o penezich v zivote
Kdyť jsi dr. ne?Bože to je fakt bída ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
verenika píše:Pudloslava píše:Kdyť jsi dr. ne?Bože to je fakt bída
uz jsem to nasla.
hele, ja budu mit po skrtech 17 000 hrubeho
jenze ja mam totiz vyhodu, muzu zustat v praci nekolik dni v kuse a tak si vydelatholky a rovnou hop do diskuse o penezich v zivote
MUDr. PhD. 6 let praxe, atestace, 13. platova trida.
ale prej se snizovaly platy i v soukromem sektoru. jdu zalozit diskusi, zajima me, jestli je to pravda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ježíš,to by mě zajímalo kde děláš.U nás mají PhD. neskutečný příplatky
U nás teda platí všechny dobře,ale to už asi nebude dlouho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit