Pro pobavení - tipněte plat učitele
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
livinka píše:
z toho si nic nedelej…„penize nejsou vsechno“Příspěvek upraven 09.10.10 v 21:11![]()
![]()
No, to zrovna od tebe sedí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
JančaK píše:livinka píše:No, to zrovna od tebe sedí.
z toho si nic nedelej…„penize nejsou vsechno“Příspěvek upraven 09.10.10 v 21:11![]()
![]()
necitis tu ironii???? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
livinka píše:JančaK píše:necitis tu ironii????livinka píše:No, to zrovna od tebe sedí.
![]()
Bože,to to budete vytahovat v každý diskuzi??????
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ale nejsou, ale az nam seberou barak, ze nebude na splatky, musim rict, ze me to asi trosku zamrzi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pudloslava píše:
ale nejsou, ale az nam seberou barak, ze nebude na splatky, musim rict, ze me to asi trosku zamrzi
Pudlo,my tam pracujem oba s manželem.takže oba snížení platu o 10%
Bojí se říct tvojí FN? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
JančaK píše:livinka píše:No, to zrovna od tebe sedí.
![]()
Prosím, nevytahujte to znovu. Hádek, myslím, stačilo.
Admin
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
verenika píše:Pudloslava píše:Pudlo,my tam pracujem oba s manželem.takže oba snížení platu o 10%
ale nejsou, ale az nam seberou barak, ze nebude na splatky, musim rict, ze me to asi trosku zamrziBojí se říct tvojí FN?
hele ja se nechci tak uplne prozrazovat. napisu ti SZ, jo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem státní zaměstnanec, vysokoškolák, studium i praxe v západní Evropě, na našem pracovišti jsem vedoucí a plat mám 13 500 čistého. Stydím se to někde říkat, je to fakt ostuda České republiky. Kdybych nemilovala svého manžela a nebyla fixovaná na svou rodinu, do Česka bych se nikdy nevracela. Ještě že mám svou práci aspoň ráda, jinak by to bylo na mašli…
- Citovat
- Upravit
Pudloslava píše:
a to ja to zas vybleju na kdekoho na pozadani
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pudloslava píše:
a to ja to zas vybleju na kdekoho na pozadani
Jsi dobrá
. Já to nikomu netelím, ale nedávno, když jsme se s bandou kamarádů skládali na svatební dar jedné naší kamarádce, přidala jsem na hromádku pětistovku. Můj kamarád topmanažer vydělávající 60 tisíc měsíčně dal tisícovku a říkal mi: Není pětistovka málo? Tak jsem ho sežehla pohledem a prozradila jsem, že do mého platu se pětistovka vejde 27× a jaká že cifra se vejde 27× do jeho platu. Už neřekl nic.
- Citovat
- Upravit
Holky, kde najdu platové tabulky? Hoďte odkaz pokud víte. Dík…chci se naštvat před usnutím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nemusim tipovat.
mam uci ZS prvni stupen, ma teda nejake priplatky - tridnictvi,osobni za projekty si muze vydelat anvic.
ale ten jeji zaklad po dlouhe praxi (ma 58let)je cca 22 000.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no a ted se u nas ve skole snizovalo
, kolega rikal, ze ma o 3500 min, takze tak…oficialne se snizil uvazek, ale stejne se to musi oducit, jen nejsou penize na vyplaty,takze se to takhle vyresilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit