Pro pobavení - tipněte plat učitele
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Měla jsem možnost vidět výplatnici jedné z kantorek na ZŠ ,učí na 1. stupni. Dítě má už dospělé, tipuju cca 20 ? let praxe. Bylo tam něco málo pod 21 000 čistého.
Do školy jezdí kolem 7:40 a max. ve 13 hod už tam není.....
- Citovat
- Upravit
No já učím 10 let na základce
ale teď dělám zástupkyni…u nás je teď zrušené osobní, protože nejsou finance, takže jsme šli všichni dolů, ale u nás by jsi měla tak 17 000 - 18 000 čistého. Musela bych znát tvou třídu a platový stupeň ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonymní píše:
Měla jsem možnost vidět výplatnici jedné z kantorek na ZŠ ,učí na 1. stupni. Dítě má už dospělé, tipuju cca 20 ? let praxe. Bylo tam něco málo pod 21 000 čistého.
Do školy jezdí kolem 7:40 a max. ve 13 hod už tam není.....
no,po 20 letech praxe, s VŠ není těch 21000 zase až tak moc. Oproti jiným oborům, kde s VŠ berou daleko více,nebo třeba poslancům
A to že občas končí ve 13.00…znám ze své osobní zkušenosti, že oprava, příprava testů, sešitů a další papírování zabere skoro celý večer a řada mých kolegyň opravuje i do noci…ale netvrdím, že všechny učitelky jsou stejně pečlivé
ale možnost vystudovat VŠ a učit má každý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To jsem chtěla napsat…
vystudovat pedák a jít učit může anonymní jít.....a pak jezdit v 7.45 do práce a po 13 hodině domů…když si myslí,že tím padla a dál už nic..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já tipuju tak 15tis čisttého.
Mimochodem já dělala 3 týdny praxi na základce na druhém stupni a už by mě tam nikdo nedostal!!! Nedělala bych to ani za 30tis.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já osobně pracuji od sedmi do čtyř každý den..a někdy, když si odučím na druhém stupni, jsem i po jedné hodině tak utahaná, že bych raději fárala do dolů…
učím 10.rokem a můžu vám holky upřímně říci, že je to rok od roku náročnější a co si musí učitelé občas vyslechnout od některých žáků i rodičů…a udělat s tím na základce nemůžete skoro nic.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Předesílám, že tato diskuse má sloužit pro pobavení, nikoli pro hádku.
Učím na SOŠ, mám dvanáct let praxe a plný úvazek. Neuplaťňuji odpočty na děti - hádejte, kolik mi chodí na účet!