Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Je to sliznice a může to být příznak endometriozy - mám s tím velkou zkušneost
@ludmilaadamkova Děkuji. Myslíš že mám plašit a nebo prostě počkat až tam budu mít svého doktora?
Já bych počkala na ordinační hodiny doktora. Zkus se podívat na decidual cast - je to anglický výraz pro to, že se ti odloučí kus děložní sliznice, je to doprovázené křečemi, mívají to často ženy s antikoncepcí (ale já mám bez ní třeba zase velké krevní sraženiny, to si nevybereš). Není ti nic vážného, já mám teď zkušenost s extrémně silným krvácením a akorát mi doktorka řekla, že je to hormony… takže to nemusí nic znamenat, ale až budeš mít cestu k lékaři, zmínila bych to. Ale řekla bych, že bude stačit se objednat až bude ordinovat.
Ahoj holky. Tak jsem byla na kontrole u doktora, ukázala jsem mu tu fotku a řekl že neví co to může být, ale že nejspíše sražena krev. Pak mi udělal ultrazvuk a zjistil 3cm cystu na levém vaječníku, ale že se vstřebá sama. Na kontrolu mám jít až v květnu. Jinak děkuji všem za odpovědi a hezký den 💐 🌼
Ahoj. Tak doktor ma dovolenou až do 31.1 Jinak zkoušela jsem si dělat těhotenský test a byl negativní, takže dobrý. Ale počítám že to bude něco jiného, myslíte že mám plašit a jet na pohovost a nebo počkat až tam budu mít doktora? Děkuji 😊