Pro ty, kdo byl na revizi

Anonymní
21.12.10 11:34

pro ty, kdo byl na revizi

prosím poraďte mi… byla jsem před 14 dny na revizi po ZT a momentálně mám „výtok“ nebo jak to nazvat, hlen… prostě tam mám mokro, pořád bych chtěla mít sex a když na to pomyslím, vzruším se… je to ovulace? nebo je to jen proto(ta chuť), že už skoro 3 týdny sex nebyl - dřív jsem to neměla, tak nevím a anonymně píšu proto, že mi to neni moc příjemný to psát veřejně …

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14546
21.12.10 11:35

mám to podobně, tedy s tou chutí na sex, po revizi jsem taktéž, ale podrobnosti nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
21.12.10 11:41

Tak s tím výtokem nevím, ale po revizi by se mělo dodržet 6týdnů jako 6tinedělí , ne? :mrgreen: Já po revizi „jen“ krvácela a to celkem dost, něco přes týden…může to být i třeba krapet infekce - záleží,jestli je ten výtok čirý, bez zápachu, nebo ne - ovulační hlen není tak tekutý, jako voda, ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
21.12.10 12:05

Ahoj,

mam za sebou dve revize, po obou jsem vzdy skoro 14 dni ruzne spinila a krvacela. Jinak se sexem az po sestinedeli.
Jinak souhlsim, pozor na infekci, ale pokud je výtok ciry a nezapacha tak to asi nic nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.10 12:17
korena píše:
Tak s tím výtokem nevím, ale po revizi by se mělo dodržet 6týdnů jako 6tinedělí , ne? :mrgreen: Já po revizi „jen“ krvácela a to celkem dost, něco přes týden…může to být i třeba krapet infekce - záleží,jestli je ten výtok čirý, bez zápachu, nebo ne - ovulační hlen není tak tekutý, jako voda, ne :nevim:

však já dodržuji šestinedělí, ale mám strašnou chuť… ten „výtok“ . nevím jak to mám nazvat, je čirý bez zápachu, jakoby sliz mi to přijde a není toho nějak moc, to ne, ale pořád jsem jakoby vzrušená… u doktora jsem byla a zánět nebyl(v sobotu tedy)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.12.10 12:18

kikino, já jsem nekrvácela téměř vůbec, maličko špinila

• Citovat
  • Upravit
29436
21.12.10 12:32

Podle mě to není výtok jako takový, ale spíš poševní sekret díky tomu, že jsi vzrušená a který při sexu zvlhčuje pochvu. Naprosto normální a běžný jev. Pokud se to u tebe nikdy nevyskytlo, tak bych to viděla na to, že jste neměli dlouho sex a jsi zkrátka „nadržená“. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.10 13:02

ale já nikdy neměla takovou chuť jako teď… a před tím, než se mi to ZT stalo, tak jsem takovou chuť nepociťovala… spíš naopak :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.12.10 13:03

myslím, i když jsme delší dobu nesexovali - ale to možná bylo kvůli tomu, že jsme se spolu nebavili, nebo byli unavení apod. no snad je to normální, ono dost holek říká, že takhle mají ovulaci a tu já na sobě nikdy nijak nepociťovala :(

• Citovat
  • Upravit
1906
21.12.10 13:14

Já měla to vzrušení po revizi taky, asi je to normální, je tam vše překrvené. Sama jsem se tomu divila, byl jsem na tom psychicky špatně, a do toho tohle :nevim: Sex bych nedělala, at se zahojíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.10 13:16

ano, určitě počkáme, já bych chtěla, ale nebudu riskovat. a jsem ráda, že v tom nejsem sama :kytka: si už málem přijdu jak úchyl

• Citovat
  • Upravit
1906
21.12.10 13:22

Tk to vyřešte ručně stručně, to nevadí, :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.10 13:31

:oops: no to mě taky zajímá, to nevadí? přeci jen se budu uvnitř „stahovat“… to jsou otázky co… :oops:

• Citovat
  • Upravit
1906
21.12.10 13:38

Jejda, to by snad vadit nemělo :oops: Spíš jsem myslela, že vadí pronikání kvůli možnému zanesení infekce. Je pravda, že orgasmus vadí někdy v těhotenství, když je děloha náchylná ke kontrakcím, ale takhle snad ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
21.12.10 13:48

Mám to úplně stejné, jenom to postrádá slizkost :-) Od zákroku jsem necelé dva týdny. Chuť na sex mám taky větší, ale bohužel to nic nemění na tom, že není čas :-) Beru to jako normální (ve čt jdu teda ještě na KO), sleduju teplotu, bolesti, přílišné krvácení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová