Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
mám to podobně, tedy s tou chutí na sex, po revizi jsem taktéž, ale podrobnosti nevím ![]()
Tak s tím výtokem nevím, ale po revizi by se mělo dodržet 6týdnů jako 6tinedělí , ne?
Já po revizi „jen“ krvácela a to celkem dost, něco přes týden…může to být i třeba krapet infekce - záleží,jestli je ten výtok čirý, bez zápachu, nebo ne - ovulační hlen není tak tekutý, jako voda, ne ![]()
Ahoj,
mam za sebou dve revize, po obou jsem vzdy skoro 14 dni ruzne spinila a krvacela. Jinak se sexem az po sestinedeli.
Jinak souhlsim, pozor na infekci, ale pokud je výtok ciry a nezapacha tak to asi nic nebude
korena píše:
Tak s tím výtokem nevím, ale po revizi by se mělo dodržet 6týdnů jako 6tinedělí , ne?Já po revizi „jen“ krvácela a to celkem dost, něco přes týden…může to být i třeba krapet infekce - záleží,jestli je ten výtok čirý, bez zápachu, nebo ne - ovulační hlen není tak tekutý, jako voda, ne
však já dodržuji šestinedělí, ale mám strašnou chuť… ten „výtok“ . nevím jak to mám nazvat, je čirý bez zápachu, jakoby sliz mi to přijde a není toho nějak moc, to ne, ale pořád jsem jakoby vzrušená… u doktora jsem byla a zánět nebyl(v sobotu tedy)
Podle mě to není výtok jako takový, ale spíš poševní sekret díky tomu, že jsi vzrušená a který při sexu zvlhčuje pochvu. Naprosto normální a běžný jev. Pokud se to u tebe nikdy nevyskytlo, tak bych to viděla na to, že jste neměli dlouho sex a jsi zkrátka „nadržená“. ![]()
ale já nikdy neměla takovou chuť jako teď… a před tím, než se mi to ZT stalo, tak jsem takovou chuť nepociťovala… spíš naopak ![]()
myslím, i když jsme delší dobu nesexovali - ale to možná bylo kvůli tomu, že jsme se spolu nebavili, nebo byli unavení apod. no snad je to normální, ono dost holek říká, že takhle mají ovulaci a tu já na sobě nikdy nijak nepociťovala ![]()
Já měla to vzrušení po revizi taky, asi je to normální, je tam vše překrvené. Sama jsem se tomu divila, byl jsem na tom psychicky špatně, a do toho tohle
Sex bych nedělala, at se zahojíš.
ano, určitě počkáme, já bych chtěla, ale nebudu riskovat. a jsem ráda, že v tom nejsem sama
si už málem přijdu jak úchyl
no to mě taky zajímá, to nevadí? přeci jen se budu uvnitř „stahovat“… to jsou otázky co… ![]()
Jejda, to by snad vadit nemělo
Spíš jsem myslela, že vadí pronikání kvůli možnému zanesení infekce. Je pravda, že orgasmus vadí někdy v těhotenství, když je děloha náchylná ke kontrakcím, ale takhle snad ne ![]()
Mám to úplně stejné, jenom to postrádá slizkost
Od zákroku jsem necelé dva týdny. Chuť na sex mám taky větší, ale bohužel to nic nemění na tom, že není čas
Beru to jako normální (ve čt jdu teda ještě na KO), sleduju teplotu, bolesti, přílišné krvácení.
prosím poraďte mi… byla jsem před 14 dny na revizi po ZT a momentálně mám „výtok“ nebo jak to nazvat, hlen… prostě tam mám mokro, pořád bych chtěla mít sex a když na to pomyslím, vzruším se… je to ovulace? nebo je to jen proto(ta chuť), že už skoro 3 týdny sex nebyl - dřív jsem to neměla, tak nevím a anonymně píšu proto, že mi to neni moc příjemný to psát veřejně …