Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobré ránko, můžete mi prosím poradit, kde bych našla nějaká hezká vánoční přáníčka, kam by šel dopsat text? Nechtějí se mi rozesílat SMS s přáním hezkých vánoc a nového roku, tak bych poslala kamarádkám přání přes
e-mail, ale nevím, kde hledat. Děkuji předem za tipy ![]()
Jestli hledáš netradiční a veselý přání jako my, tak doporučuju stránky JibJab . Když na to najedeš vybereš si přání, doplníš do něj vaše hlavy z fotografií a pošleš ostatním emailem. Jestli chceš můžu ti poslat jak to vypadá. Na naše přání se každej těší, taky nám dá práci pokaždý najít něco nového.
Já bych potřebovala celý obrázek - nechci tam vkládat fotky. Na www.albi.cz jsem to moc nepochopila. Já si představuju kartičku s hezkým obrázkem, kam můžu pár slov dopsat
kmacek píše:
Já bych potřebovala celý obrázek - nechci tam vkládat fotky. Na www.albi.cz jsem to moc nepochopila. Já si představuju kartičku s hezkým obrázkem, kam můžu pár slov dopsat
ted jsem zrovna to albi zkoušela,je to prostě jako papírové blahopřání-nejdřív obrázek,po kliknutí předepsaný text a po dalším kliknutí tvůj text ale když druhé straně přijde mail tak si přání musí asi na 3× rozkliknout než dojde k výsledku…docela zdlouhavé
dzarunka píše:kmacek píše:ted jsem zrovna to albi zkoušela,je to prostě jako papírové blahopřání-nejdřív obrázek,po kliknutí předepsaný text a po dalším kliknutí tvůj text ale když druhé straně přijde mail tak si přání musí asi na 3× rozkliknout než dojde k výsledku…docela zdlouhavé
No právě, já bych si představovala jen 1 kartičku
http://www.poslat-prani.cz/vanocni-prani/
taky hledám ale ještě bych měla trochu jinou představu
Najdi si na netu nějaký hezký vánoční obrázek a pak v úprově fotografii nebo malování doplň text ![]()
@tezi také posílám přání z albi.cz jsem i za registrovaná a mám přehled komu všemu jsem už poslala. pěkné vánoce všem
![]()