Kde najít hezké vánoční přání

378
21.12.10 08:27

kde najít hezké vánoční přání

Dobré ránko, můžete mi prosím poradit, kde bych našla nějaká hezká vánoční přáníčka, kam by šel dopsat text? Nechtějí se mi rozesílat SMS s přáním hezkých vánoc a nového roku, tak bych poslala kamarádkám přání přes
e-mail, ale nevím, kde hledat. Děkuji předem za tipy :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65334
21.12.10 08:41

http://www.loonapix.com/cz/
a nebo imikimi.com......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58833
21.12.10 08:41

Přáníčka jsou třeba na www.albi.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
21.12.10 09:00

Jestli hledáš netradiční a veselý přání jako my, tak doporučuju stránky JibJab . Když na to najedeš vybereš si přání, doplníš do něj vaše hlavy z fotografií a pošleš ostatním emailem. Jestli chceš můžu ti poslat jak to vypadá. Na naše přání se každej těší, taky nám dá práci pokaždý najít něco nového.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
21.12.10 09:02

Já bych potřebovala celý obrázek - nechci tam vkládat fotky. Na www.albi.cz jsem to moc nepochopila. Já si představuju kartičku s hezkým obrázkem, kam můžu pár slov dopsat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
21.12.10 09:12
kmacek píše:
Já bych potřebovala celý obrázek - nechci tam vkládat fotky. Na www.albi.cz jsem to moc nepochopila. Já si představuju kartičku s hezkým obrázkem, kam můžu pár slov dopsat

ted jsem zrovna to albi zkoušela,je to prostě jako papírové blahopřání-nejdřív obrázek,po kliknutí předepsaný text a po dalším kliknutí tvůj text ale když druhé straně přijde mail tak si přání musí asi na 3× rozkliknout než dojde k výsledku…docela zdlouhavé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
21.12.10 09:28
dzarunka píše:
kmacek píše:
Já bych potřebovala celý obrázek - nechci tam vkládat fotky. Na www.albi.cz jsem to moc nepochopila. Já si představuju kartičku s hezkým obrázkem, kam můžu pár slov dopsat
ted jsem zrovna to albi zkoušela,je to prostě jako papírové blahopřání-nejdřív obrázek,po kliknutí předepsaný text a po dalším kliknutí tvůj text ale když druhé straně přijde mail tak si přání musí asi na 3× rozkliknout než dojde k výsledku…docela zdlouhavé

No právě, já bych si představovala jen 1 kartičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
21.12.10 09:47

http://www.poslat-prani.cz/vanocni-prani/
taky hledám ale ještě bych měla trochu jinou představu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
21.12.10 09:49

Najdi si na netu nějaký hezký vánoční obrázek a pak v úprově fotografii nebo malování doplň text :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
21.12.10 10:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
22.12.10 18:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
23.12.13 19:58

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
laurit5
23.12.13 23:02

V hocijakom papiernictve, alebo na nete

• Citovat
  • Upravit
MarkétkaBeruška
24.12.13 08:21

@tezi také posílám přání z albi.cz jsem i za registrovaná a mám přehled komu všemu jsem už poslala. pěkné vánoce všem :kytka: :andel:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová