Krade se všude??

dada1511
14.12.10 12:32

Krade se všude??

Jsem naprosto znechucená nad zloději :cert: .To,že nám loni ukradli auto,i s autosedačkou pro dítě bych pochopila.Ale dnes ráno jsme celá rodina zůstala v údivu,že nám z balkonu zmizel Vánoční stomeček!!!Je to normální?Je normální vysvětlovat 6 letému dítěti,že na balkoně není náš Vánoční stromeček,protože ho někdo ukradl?To se krade opradvu všude a všechno?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1894
14.12.10 12:40

ahoj, asi to tak bude. nám někdo ukradl ze sklepa marmelády. dveře vypáčené a 20 skleniček jahodové marmelády v tahu. všechno ostatní tam zůstalo, nebylo tam nic cenného. tak nevím :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
913
14.12.10 12:43

To je mi líto. Ale chtěla jsem se zeptat v jakém bydlíte patře???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
14.12.10 12:43

jj,všude mě už druhým rokem ukradli věnec ze dveří,a nedávno chlapovi vykradli před domem auto komplet nářadí za 60litru :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
14.12.10 12:45

Tak tedy teď mne spadla čelist… Nám ukradli před 10ti lety z garáže fichtla, od té doby ťuk ťuk ťuk, vlastně jednou mámě na nádraží kolo, opřela si ho o budovu a když se otočila - bylo fuč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
14.12.10 12:48

No,jasně že bydlíme v prvním,do čtvrtého k sousedům se jim nechtělo!Jsem s toho úplně znechucená.Nad drzostí lidí,mi zůstává rozum stát,ale to,jak jsem ráno viděla dceru,když se koukala kde je stromeček,tak to nezapomenu.

• Citovat
  • Upravit
dada1511
14.12.10 12:48

No,jasně že bydlíme v prvním,do čtvrtého k sousedům se jim nechtělo!Jsem s toho úplně znechucená.Nad drzostí lidí,mi zůstává rozum stát,ale to,jak jsem ráno viděla dceru,když se koukala kde je stromeček,tak to nezapomenu.

• Citovat
  • Upravit
7485
14.12.10 12:49

No já musím hoooodně zaťukat zatím nic :palec:
Ale pamatuju si jak jsem byla malá vykladli nám trabanta, vzali tašku s lahvema od mlíka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
U baráku máme psa, takže tak a auto je sice věčně v lese a zatím nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
14.12.10 12:50

Lukymaty,to je taky sprosťárna s tím věncem,jako hodnotné věci bych pochopila,ale proč lidi kradou i to,co má přinášet rados dětem?To je fakt máme od mala vychovávat tak,že co není zamčené,může vzít každý?A taky čučím,že se kradou i marmelády ze sklepa,to je teda fakt hnus.

• Citovat
  • Upravit
81479
14.12.10 12:51

Tak nám kradou i světýlka a věnce z hrobu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
14.12.10 12:53

Taky kdysi v létě někdo nelenil,a ukradl nám z balkónu popelník,to je taky nad mé chápání.Ale ten stromeček mě teda dostal,vánoce předci všichni děláme krásné hlavně pro děti.Je to opravdu nad mé chápání.

Příspěvek upraven 14.12.10 v 12:53

• Citovat
  • Upravit
1692
14.12.10 12:54

Dada 1511:A ještě to bylo ustřižené nužkama tak že to bylo vytipovaní.A ještě nezapomenu jak kámoška šla na návštěvu k její švagrové a když odcházela domu neměla v čem jít někdo jí ukradl boty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
14.12.10 12:55

Já už se ničemu nedivím. Před asi osmi lety mamce ukradli ze zahrady (vrata zamčená) kde byli psi (na noc jsou v kotci, 2× se je někdo pokusil otrávit) z voliéry 4 fretky. Vykastrované, takže na chov nevhodné, cizí dost agresivně kousali (jeden kousal i nás), zachráněné z nevhodných podmínek. Vzali si i misky na vodu a žrádlo.

Když se krade i na hřbitovech, kde by člověk čekal maximální úctu k zemřelým, tak nemůžeme čekat, že bude mít soucit s dětmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4257
14.12.10 12:56

za letošní rok lidem v mém okolí a nám ukradli:

• manželovi notebook z auta - během jeho vysávání
  • tchánovi za pokladnama v Intersparu stěrače z vozíku

švagrové vykradli auto

• mi ukradli kytku v IKEA ze stolu, u kterého sedely děti - štěstí,že ty mi tam nechali - byla jsem asi 2 m od nich nandávat na párky kečup a hořčici
  • sousedce v přízemí ukradli cukroví,tak ho ted má u nás ve výšce
  • v Itálii v apartmanové podzemní garáži,kterou jsme si během lyžování nechali otevřenou, aby se nám lépe vjíždělo, nám ukradli lopatu na sníh. Říkali jsme si,kdo by nám ji tu kradl - ejhle, bydleli tam s námi i Češi!!!

ANO, KRADE SE VŠUDE A VŠECHNO!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
14.12.10 12:56

Jo,tak to mi taky soused říkal,že mu ukradli boty,ale po cestě dolů,zjistil zloděj,že to není jeho číslo,tak mu je nechal u schránek :roll: .

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová