Krade se všude??

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1692
14.12.10 12:57
Já se omlouvám ale ted jsem se zasmála :lol:
dada1511 píše:
Jo,tak to mi taky soused říkal,že mu ukradli boty,ale po cestě dolů,zjistil zloděj,že to není jeho číslo,tak mu je nechal u schránek :roll: .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
14.12.10 13:00

:-D Měl štěstí.. :-D

• Citovat
  • Upravit
dada1511

:-D Měl štěstí.. :-D

• Citovat
  • Upravit
žirafííí

že si nedaj pokoj ani na ty vánoce :pocitac: .to chce zamřížovat balkon nebo tam nic už nedávat.
nejhorší je že lidi ukradnou i záchodovej papír :roll:

• Citovat
  • Upravit
dada1511
14.12.10 13:04

Hřbitovy jsou takto dlouho zneuctívané,už nic nekupuji,jen na dušičky,a opravdu malého,to stačí,že tam zajdu.A svíčku si raději zapálím taky doma,bo jak bych došla za roh,i ta by tam nebyla.

Příspěvek upraven 14.12.10 v 13:12

• Citovat
  • Upravit
1692
14.12.10 13:05

Já jsem z menšího města a tady romové kradou nejvíc železo atd.Jednou jsme měnili rýny za nové a ty staré jsme tam nechali at si je klidně ukradnou a co myslíte?Zustali tam,asi by za to moc nedostali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
14.12.10 13:07
žirafííí píše: že si nedaj pokoj ani na ty vánoce :pocitac: .to chce zamřížovat balkon nebo tam nic už nedávat.
nejhorší je že lidi ukradnou i záchodovej papír :roll:

jo to mas pravdu ja nedavno byla na WC v Tescu a vedle v kabince celou dobu nekdo tahal papir:-)a pak kdyz pani vylezla tak se na me koukla a rika to vite nikdy nevite kdy jej budete potrebovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
14.12.10 13:08
lukymaty píše:
Já jsem z menšího města a tady romové kradou nejvíc železo atd.Jednou jsme měnili rýny za nové a ty staré jsme tam nechali at si je klidně ukradnou a co myslíte?Zustali tam,asi by za to moc nedostali :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
táta odvážel bordel ze zahrady do sběrného dvora. V zatáčce u toho dvora mu na vlek naskákali jak kobylky a než ujel těch asi 100 metrů, tak už toho měl jen polovinu :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
14.12.10 13:09
:lol: :lol: :lol: Tak je tohle téma smutný ale u některých fakt pukám smíchy
Kakika píše:
lukymaty píše:
Já jsem z menšího města a tady romové kradou nejvíc železo atd.Jednou jsme měnili rýny za nové a ty staré jsme tam nechali at si je klidně ukradnou a co myslíte?Zustali tam,asi by za to moc nedostali :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
táta odvážel bordel ze zahrady do sběrného dvora. V zatáčce u toho dvora mu na vlek naskákali jak kobylky a než ujel těch asi 100 metrů, tak už toho měl jen polovinu :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
14.12.10 13:10

Ahoj taky něco přidám
bydlíme v přízemí a máme strašně malou předsíň tak musím skládat kočár,včera jsem koupila mlíko pro malou měla jsem ho na kočáru v košíku nechala jsem kočár na chodbě a než jsem dceru vysvlíkla tak mi někdo to mlíko ukradl cca 1 - 2 minuty. Jiné malé dítě v domně není tak si říkám komu ta BEBA posloužila cca 350,– v háji a musela jsem běžet pro nové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
14.12.10 13:15

No,prosim,Blance ukradnou mlíko pro mimino!!!To už není čemu se divit,když mě opravdu někdo přepadne a zabije pro 500kč.Řeknu vám,ale,kdyby mi ukradli kolo,nebo něco,tak mě to mrzí míň.

• Citovat
  • Upravit
13114
14.12.10 13:16

Takže mojí známé ukradli z balkonu troje tanga(bydlí v přízemí),zajímavé je, že pánské slipy zůstaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
14.12.10 13:16

njehorší je, kdž vám někdo něco ukrade na nějakém nevhodném místě, kde nemůžete nikoho obvinit :nevim:
Nemocnice-operace cysty, se šuplíku se mi stratili hodinky, které jsem nestihla dát do úschovy :nevim:
Obviňovat, spoluležící, sestřičky, uklizečku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
14.12.10 13:17

Jojo, dneska se krade všechno a všude. Byli jsme v Maďarsku v termálech, nechala jsem si u bazénu gumové pantofle ( od vietnamců za 120,– Kč ) a než jsem vylezla z vody tak byli fuč… :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
14.12.10 13:18

ještě mě napadlo, právě teď před Vánocemi, máme v okolí případy, kde se zloději, vloupali do domu, kde lidi spali. Je to děs, tak si to představit, ale jsou tady potvrzené dva případy. Člověk se opravdu už boji pomalu ve svém bytě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová