Krade se všude??

Napsat příspěvek
Velikost písma:
dada1511
14.12.10 14:13

Opravdu člověk žasne v němém udivu,jak to čte.

Jsem ovšem zvědavá,co bude do třetice všeho „dobrého“.
Min. týden jsme měli vítání občánků,měli jsme na cestu 15min.rezervy času,to jsme ale nepočítali s tím,že přehlédneme zasněžený obrubník na pumpě,rána jak z děla a praskla guma od auta,dneska ten stromeček,tak myslím,že ta 3rána se stihne do Vánoc :think: .

• Citovat
  • Upravit
1666
14.12.10 14:16

Kamarád chtěl prodat auto, když ráno ho chtěl ukázat kupujícímu tak zjistil, že mu někdo ukradl volant!!!!Takže dneska se krade všude a všechno :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
14.12.10 14:17
derida píše:
kvaček píše:
ještě mě napadlo, právě teď před Vánocemi, máme v okolí případy, kde se zloději, vloupali do domu, kde lidi spali. Je to děs, tak si to představit, ale jsou tady potvrzené dva případy. Člověk se opravdu už boji pomalu ve svém bytě :nevim:
Nás vykradli 2krát,jednou jsme spali, byla na návštěvě i švagrová se švagrem, takže 4dospělí v baráku a nikdo jsme nic neslyšeli. Vybílili celý spodek. :cert:

Tohohle se děsím. Jako fakt drzost, zvlášť, když tam člověk je. Já mám lehký spaní, takže občas dumám, co bych asi tak dělala, kdybych je načapala :think:
Jednou nám z novostavby ukradli přimontovzané okno i s rámem a nářadí za 20 litrů :cert:
Jo a kousek od nás je Poldovka, cigoši tam kradou železo do sběrny a už je to pár roků, kdy si ty blbci podřezali autogenem konstrukci a 2 to zabilo. Já jim to tak přála, hajzlům zlodějskejm a největší prdel byla, že rodina to brala jako pracovní úraz a snad chtěli i odškodnění :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
14.12.10 16:23

No,a takhle se teda šetří a vydělává.To asi opravdu jen blbci jako mi si trháme od úst a chodíme do práce.Já jsem pořád ještě tak naštvaná /lítost mě před 3 hod. přešla/,úplně to ve mě vře.

• Citovat
  • Upravit
8523
14.12.10 16:39

Tak nám se zase jednou ztratila zahradní hadice. Na tom by asi nebylo nic divnýho, kdyby jaksi jeden konec hadice nekončil v žumpě. :lol: Měli jsme ji na vypouštění s**ček. :lol:
A pointa. Asi za rok potom, koupil tady na vesnici náš známej barák od svých příbuzných (byli to takový socky a barák už byl v exekuci). No a manžel byl u toho známýho na návštěvě, byl i ve stodole a hádejte, co tam našel. Naší hadici. :lol: Že se to těm šmejdům chtělo tahat. :pocitac:

Ale musím teda říct, že když kolikrát čtu, jak někomu vykradli auto a sebrali noťas, doklady, peníze a škoda je třeba v desítkách tisíc, tak si říkám, že dobře mu tak, když je někdo blbej a nechává takový věci v autě na sedačkách. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
14.12.10 16:40

Dado, lidi jsou svině :-?

Jinak, já až tak na kradení zvyklá nejsem, v mojí rodné vísce, jak je na každýho dobře vidět se moc nekrade. Zato manžel pochází z Kopidlna - pokud někdo znáte, tak víte, kdo neznáte - bydlí tam docela hodně cikánů. Tam, co nemáte přidělané na řetězu, to vám ukradnou. Včetně lopaty na sníh u domu. O tom, že byste si nechali v lese dříví na rázu si můžete nechat zdát. Na to spoluobčané líní nejsou :-? Manžel je vždycky úplně u vytržení když jsme u našich, před školou odložené hrablo na sníh, u vchodu do hospody (i jídelny) dané jídlonosiče i s obědama, my v lese dříví, že se odveze až časem :-) Ale taky už to není co bývalo, už i auto v garáži zamykáme, to se dřív vůbec nedělalo :-)

• Citovat
  • Upravit
196
14.12.10 16:43

Jo je to hnus,mně zase ukradli kabelku cca 2měsíce ze vším telefon,doklady aj.Někdy si říkám,že se lidé k sobě chovají jako prasata,místo toho,aby makali a chtěli něco mít a dosáhnout něčeho tak kradou jsou agresivní.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
14.12.10 16:57

To nic není, ale známé mé kamarádky loni ukradli kolečka od kočárku :zed: :zed: :zed: Šla s dvojčátkama k dr a když je pracně nesla do kočáru, tak kola byli fuč 8-o 8-o 8-o Kočár měla přidělaný zámkem k tyči, ale po kolech ani prach :pocitac: :pocitac: :pocitac: Takže s dvojčatama šla ke kámošce přes půl města v zimě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
14.12.10 20:17

Letos sáňky z kočárkárny.. :-? :cry:
V dětství - oblečení z balkonu.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
14.12.10 20:26

tak mi asi nebudete věřit - odpoledne tady píšu, jak v našem okolí vykrádají rodinné domky a před chvíli mi volala uplakaná babička, že vykradli našeho tátu
:-? :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
15.12.10 21:32
kvaček píše:
tak mi asi nebudete věřit - odpoledne tady píšu, jak v našem okolí vykrádají rodinné domky a před chvíli mi volala uplakaná babička, že vykradli našeho tátu :-? :pocitac:

Kvaček,to je mi líto,ti lidi jsou hajzli,a blížící se Vánoce to jen umocňují,místo toho aby to potlačily.Je to hnus.

• Citovat
  • Upravit
30628
15.12.10 21:46

Nám taky jednou ukradli stromek, pěkně přes noc na Štědrý den. Druhý už jsme nesehnali, takže jsme museli zalarmovat vzdálenou rodinu, co mají vlastní les a oni nám stromeček dovezli.

A před panelákem nám dali k pískovišti dvě lavičky a do rána byly fuč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
17.12.10 22:50

tak i já přidávám svojí zkušenost…dneska večer uspávám dceru a začli štěkat psi, v domnění že štěkaj na sousedy je jdu okřiknout a zjistím že dveře jsou dokořán.Na chodbě už jsem slyšela jen jak někdo utíká po schodech dolů.Momentálně nevím jestli a) naštěstí jsem byla doma a nic se nestratilo
b) mohla jsem zrovna v tý předsíni čistit špinavý boby na který jsem se chystala a rovnou mezi dveřma ještě jednu chytit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
28.12.10 15:13

Tak se hlásím do klubu 23.12. letos pře štědrím dnem nám vykradli auto šli vyloženě po sedačce romer u toho rozbyli okno uřezali pásy v autě a rozbyli práh dveří pecka platim si pojistku právě na toto a pojištovn řekla že je to pro ně mala škodas nějaky 11 tisic takže nám nic nedají taky krasa a pak vám řeknou štastné a veselé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová