Krade se všude??

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4990
14.12.10 13:20

Tak mě také ukradli boty asi v patnácti.Jsem je nechala před dvařma(v paneláku,sedmé patro) za deset minut chci jít spátky do školy a boty nikde.No aspon jsem se měla na co vymluvit a na odpolední vyučko jsem nešla :mrgreen:
Jinak mě docela zaráží co všechno se krade :evil: je to nad mé lidské chápání.Nedej bože kdyby nám ukradli auto-to by mě asi odvezli :cert: Na štěstí mi už nikde nic neukradli.Tuk tuk tuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
14.12.10 13:21

je to mě napadlo s těma gumovými pantoflema.. My jsme byli v 4 hvězdičkovém hotelu ve Španělsku a samý němec, zazobanec a my jsme si donesli tašku hraček pro malého do vody a na konci dovolené jich byla půlka :nevim: HOlky a pak jsme viděli dvě u jedné německé rodiny, ale kašlali jsme na to, hádat se tam s někým, když na to mají žaludek ukradnout kyblík a nějaké gumové hračky - byl tam český nápis..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
kvaček píše:
ještě mě napadlo, právě teď před Vánocemi, máme v okolí případy, kde se zloději, vloupali do domu, kde lidi spali. Je to děs, tak si to představit, ale jsou tady potvrzené dva případy. Člověk se opravdu už boji pomalu ve svém bytě :nevim:

Nás vykradli 2krát,jednou jsme spali, byla na návštěvě i švagrová se švagrem, takže 4dospělí v baráku a nikdo jsme nic neslyšeli. Vybílili celý spodek. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30308

Tohle je fakt strašný, věřím, že ten stromeček zamrzí, hlavně kvůli malé.

Nám už podvakrát vykradli zahradu, jednou zmizeli zámky a konev, podruhé jen konev. Zámky urazili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
14.12.10 13:22

No,to mi ani nemluv,jak jsem nas.....,kvůli tomu stromku,tak jsem opravdu nadšená při pomyšlení,že se mi někdo producíruje na balkoně když spím.Fakt se cítím bezpečně.

A já jsem ješt takový trotl,že když něco najdu,tak to vracím,když někdo něco nechá v obchodě,tak za ním letím atd.Nehodlám se měnit,že se nám to stalo,ale fakt mě ser… ti lidi,kdyby se takto choval každý,tak kde by jsme byli?

• Citovat
  • Upravit
14335
14.12.10 13:23

jo, ale pak se ozvěte a ještě skončíte s rozbitou hlavou :nevim: jako nevím, asi bych se bála pípnout, kdybych něco slyšela a dole nějací chlapi a já třeba sama s malým

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
14.12.10 13:25

A stím autem to byl taky vrchol drzosti,bo parkujem před oknama,bylo léto,takže ventilačky otevřené,a byla bouřka.Psa by tam člověk nevyhnal,ale aktivní hajzl toho hned využil.Ráno se chystáme do práce a do školky,vyjdem ven a auto nikde.Ne jsme to pochopili,zírali jsme na sebe a na prázné místo tuším 10min.

• Citovat
  • Upravit
dada1511
14.12.10 13:27
kvaček píše:
jo, ale pak se ozvěte a ještě skončíte s rozbitou hlavou :nevim: jako nevím, asi bych se bála pípnout, kdybych něco slyšela a dole nějací chlapi a já třeba sama s malým

No,já měla kóma,bo spím s miminem právě u toho balkónu,a můj spí v obýváku,abych mohla v klidu při spaní kojit.Nakonec dobře,že jsem ho neviděla,bo bych se strachy asi po.....

• Citovat
  • Upravit
4990
14.12.10 13:28

Ty jo Dadi a měly jste ho pojištěné?To by mě fakt odvezli pac teda na druhé auto nemám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
14.12.10 13:32

Mě ukradli v pátek mobil v knihovně :-(

Tkaž na operátora zablokovat číslo, pak Policie…a včera jsem byla zase u operátora,aby mi dal novou SIMkartu a musela jsem koupit nový telefon.

jojo…krásné Vánoce 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
14.12.10 13:33

No tak ve Skotsku sem kolikrat zapomnela odemceny auto a mela sem v nem kocar i autosedascky a nic. V CR sem se to musela rychle odnaucit. Je pravda, ze si davam hodne pozor co kde necham a kdyz uz nekde neco umyslne necham, hezky se s tim predem rozloucim. Zatim me to vzdycky privitalo. Cekam kdy nam zmiznou autosedacky, ty tahat domu nehodlam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
14.12.10 13:34
verisek píše:
Ty jo Dadi a měly jste ho pojištěné?To by mě fakt odvezli pac teda na druhé auto nemám :roll:

No,štěstí v neštěstí - bylo firemní,a pojištěné proti krádeži,ale i tak to byla sranda,a můj si to v práci taky vyžral,přitom jsme za to nemohli,ani alarm nepípl.

• Citovat
  • Upravit
4990
14.12.10 13:40
dada1511 píše:
verisek píše:
Ty jo Dadi a měly jste ho pojištěné?To by mě fakt odvezli pac teda na druhé auto nemám :roll:
No,štěstí v neštěstí - bylo firemní,a pojištěné proti krádeži,ale i tak to byla sranda,a můj si to v práci taky vyžral,přitom jsme za to nemohli,ani alarm nepípl.

to jsou teda,vždyt za to nemohl to se mohlo stát komukoliv :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.10 13:41

Přidávám kuriózní krádež do sbírky: moje tchýně je zdravotní sestra u obvoďáka a loni nazdobila malinký umělohmotný stromeček v čekárně. Za pár hodin byl stromeček bez ozdob, i ty perníčky někdo ukradl (asi hlad :mrgreen: ). Přitom se tam prej celý den točili lidi, takže nikdo nechápe, kdy to mohl dotyčný zlodějíček obrat.

• Citovat
  • Upravit
4990
14.12.10 13:48
Anonymní píše:
Přidávám kuriózní krádež do sbírky: moje tchýně je zdravotní sestra u obvoďáka a loni nazdobila malinký umělohmotný stromeček v čekárně. Za pár hodin byl stromeček bez ozdob, i ty perníčky někdo ukradl (asi hlad :mrgreen: ). Přitom se tam prej celý den točili lidi, takže nikdo nechápe, kdy to mohl dotyčný zlodějíček obrat.
:zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová