Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Dzafi já jen že píšeš že do ms je 8 dní. Lf bývá konstantní, mění se a délku cyklu ovlivňuje ta první fáze,do ovulace.
Každopádně držím palce ![]()
Holky prosím můžu poprosit podle vás kdy proběhla ovulace? Ovulační test byl positivní 28. Podle fertility proběhla ovulace už 27 .. ale Podle mě včera takže co myslíte vy? Děkuju za radu
@petruska113 je tam málo teplot,před i po,ale podle pravidel to vypadá na 28.
@andelka83 málo i před ? začala jsem měřit hned jak mi skončila MS uvidime zitra
@petruska113 no mělo by být aspoň 6, ale u krátkých cyklů se tolik někdy nedaří nasbírat. Takže i podle těch 5 myslím 28.
@andelka83 takže v den positivniho ovu testu no asi by to odpovídalo 27 večer jsem měla už bolesti tak je to možné děkuju ti
Myslite, ze probehla? Test jsem nedelala, ale asi to zitra dostanu
![]()
Ahoj holky, dokazal by mi nekdo z vas poradit s mým grafem? V mereni BT jsem uplny novacek, a nejak se v tom nevyznam. Myslite ze probehla ovulace? Merim ve stejny cas rano po probuzeni. A s pritelem se snazime o miminko. Dekuji za pripadne odpovedi
@Fredddyyy Ten pokles teploty vypadá na MS. Nidační pokles by nastal spíš dřív po ovulaci.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, dokazal by mi nekdo z vas poradit s mým grafem? V mereni BT jsem uplny novacek, a nejak se v tom nevyznam. Myslite ze probehla ovulace? Merim ve stejny cas rano po probuzeni. A s pritelem se snazime o miminko. Dekuji za pripadne odpovedi
Tohle na ovulaci úplně typicky nevypadá. Je ale možné, že ovulace ještě přijde, např. já ji mám 21. - 22. den cyklu. Teploty po proběhlé ovulaci by se měly držet výš. V tvém grafu mi přijde, že jsou pořád nízko. Zkus měření teploty kombinovat s ovulačními testy - dělat nejlépe v odpoledních hodinách a předtím cca 2 hod nepít, aby byla moč koncentrovanější. Díky ovulačním testům uvidíš, že se ovulace blíží a můžete lépe načasovat sex.
@Anonymní píše:
Tohle na ovulaci úplně typicky nevypadá. Je ale možné, že ovulace ještě přijde, např. já ji mám 21. - 22. den cyklu. Teploty po proběhlé ovulaci by se měly držet výš. V tvém grafu mi přijde, že jsou pořád nízko. Zkus měření teploty kombinovat s ovulačními testy - dělat nejlépe v odpoledních hodinách a předtím cca 2 hod nepít, aby byla moč koncentrovanější. Díky ovulačním testům uvidíš, že se ovulace blíží a můžete lépe načasovat sex.
Dekuji za odpoved, zkusim I ovulacni testy. Ma cenu je zkouset jeste ted? Dnes jsem 21DC, mam je vyzkouset treba zitra? Nebo to mam nechat na dalsi cyklus? Kolem 28.-29. DC ocekavam MS
@Anonymní píše:
Dekuji za odpoved, zkusim I ovulacni testy. Ma cenu je zkouset jeste ted? Dnes jsem 21DC, mam je vyzkouset treba zitra? Nebo to mam nechat na dalsi cyklus? Kolem 28.-29. DC ocekavam MS
Teď už bych je asi nezkoušela. Pozitivní jsou 1-2 dny před ovulací, pak zas negativní. Nevím, jestli bys z toho něco zjistila.
@Anonymní píše:
Uvidíš, jestli ti teploty půjdou nahoru. Jestli jo, tak ovulace proběhla.
Dobre dekuji, dnes takto, je to dostatecne zvyseni na urceni ovulace nebo musi byt teplota jeste vyssi?