Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tereza F.-1 tak to je super že Teda ovulaci poznáš. To ti závidím, já ji na sobě nepoznala nikdy
ale fakt pokud chcete miminko, bylo by fajn s tím cyklem něco udělat, takhle přicházíš o šanci
nemyslím to špatně… Samozřejmě že to bude vysazenim ha ale i tak se s tím dá něco dělat (třeba kapky gynex co tu holky chválí) ![]()
@Michaela02993 kapky gynex mam doma
pila sem caj kontryhel ale z toho sem vzdycky zvracela bohuzel. Gynex ten sem brala 3 tydny podstive ale pak sem zapominala a nechala tomu tak nejak volny prubeh
@Tereza F.-1 záleží kdy jsi to brala a pila, i tím jsi si to mohla rozhazet. Mě třeba doktor na cyklus dal naštěstí utrogrstan takže jsem to měla přímo od dr ![]()
@Tereza F.-1 neboj, dá se otěhotnět i s dlouhými cykly, mně se to povedlo už 3×, nechtěla jsem žádné hormony od doktora, cykly jsem měla od od 16 let 28-90 dní, po kapkách ( kdy jssm zacala cítit, že je na čase se trochu poznat- ve 28letech) se ustálil na 33-56. Ovulaci jsem měla různě, ale byla. Pomohlo mi měřit BT, sledovat cipek a hlen, testy se dost prodraží, ale na potvrzení ovulace, když si myslíš, že přichází, je to ok. Ano, někdo nemusí mít čárku silnější než kontrolní a ovu je.
Myslím, že se ti cyklus srovná… A povede se v pohodě.
Ano s dlouhými a nepravidelnymi cykly to jde hůř, ale jde to i bez hormonů, které ve výsledku taky mohou udělat v tele bordel.
Jinak za mě kotvicnik a jeřáb ptaci, gynex mi nesedl.
@poopie dekuji za pozitivi zpravu
dnes jsem si delala dalsi testik a nevim teda jestli mam brat aspon jeden z nich ze je pozitivni. ![]()
@Tereza F.-1 neodvazim se hodnotit, holt první cyklus testování to bude chtít více testů a raději bych k tomu sledovala i něco jiného, co by to potvrdilo. (BT, folikulometrie) Oproti 10dc je vidět, že najaka vlna LH tam je, ale těžko říct, jestli je to tvé maximum a nebo ještě vyleze. Je to dost indivindi, následující den/dny muže být ještě silnější…
@poopie je mi 23 let. Tehotna jsem byla pred rokem a pul bylo to neplanovane a nebyli jsme pripraveni. Mimi jsem dala pryc
lituji toho do dnes. Kazdopadne jsem stihla jeste potratove tabletky. Vse probehlo v poradku pak nasazane ha a v prosinci jsem je vysadila. Doufam v to ze to bude v poradku kdyz jsem jeste mlada. Kazdopadne BT asi merit neumim ukazuje mi to 36.4 druhy den 36.5 nekdy 36.8 pote zase 36.4 takze tuto metodu sem zazdila. A delozni cipek nahmatam ale to si nejsem vubec jista
Prijde mi ze je otevreny ale mozna je to jen muj pocit. Kdyz jsem ho nahmatala zajela sem prsem jeste dal a tam jsem prave citila ze tam je jakoby nejaky otvor - dirka
. Hlen mam pred MS husty bile barvy tak poznam vzdy ze se MS blizi ted je takovy vodnaty a pruhledny
je fakt ze kdyz zena otehotnet chce tak zkouma veskere priznaky.. a tenkrat se to povedlo napoprve achjoooo. Asi bych tomu mela dat cas jenze jsem se na to tak nafixovala ze mi to neda ani spat ![]()
@Tereza F.-1 tak když na to budeš neustále myslet nepůjde to, jakmile to zahodis za hlavu stane se to
to je většinou tak… A v tom že jsi mladá, nejde o věk
a BT se měří vždy ve stejnou dobu a to že kolísá je taky v pohodě