Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ani jeden není pozitivní. Nejbliz k tomu měl test z 12dc, ale čárka musí být minimálně stejně silná nebo silnější než kontrolní
kolikrát denně a hlavně v jakou dobu děláš test?
@Tereza F.-1 tak zkoušej testovat 2× denně, některé holky testují ráno a na večer kolem 18-19h aby chytly tu nejvyšší hladinu, ale jak říkám, žádný z nich bohužel pozitivní není. A to jestli ovulace probíhá ti nejlíp zodpoví jen doktor… Navíc pokud se snažíte řeš s doktorem ten tvůj cyklus celkově ![]()
Takze je mozne ze kdybych testovala 2× denne ze by byl test 12DC silnejsi?
Cetla jsem tady uz hodne diskuzi o tom, ze nemusi byt // stejne silne a presto ovu je a maminky zapadly. Zkousela jsem nahmatat i delozni cipek, nejsem samozrejme doktor ale prislo mi ze urcite neni tvrdy jako spicka nosu a zdalo se mi ze jsem nahmatala neco co si myslim ze to naznacuje ze je cipek otevreny. Bilkovy hlen nemam ale neni husty ani kremovy je spis takovy mokry pruhledny
kazdopadne k dr. to tento mesic nestihnu. Ve ctvrtek letim na dovolenou. Takze to budu muset odlozit az na srpen. Treba se stane zazrak a nebudu muset v srpnu resit ovu a bude prcek uz v brisku ![]()
@Tereza F.-1 nevím jestli by byla silnější, a ano je možné že test není úplně pozitivní a ovu probíhá. A na ten čípek ti nedokážu odpovědět protože v tomhle se nevyznám. Ale třeba se v srpnu už povede. Tak hodně štěstí
@Tereza F.-1 není zač, ale případně bych na tvém místě řešila ten nepravidelný cyklus, hlavně skrz tu ovulaci ![]()
Cyklus si myslim ze je rozhozeny z antikoncepce prece jsem ji brala 7 let v kuse
ale urcite se poptam
pak dam vedet jak sem dopadla
@Tereza F.-1 to máš pravdu, ale pokud ji nemáš pravidelně tak ani pravidelně neprobíhá ovulace ![]()
@Michaela02993 prave proto delam ovu testy abych to aspon nejak mohla vydedukovat a bolesti v podbrisku mohla konecne prirovnat k ovulaci
Mam vzdycky v mesici tak tri dny tlak - bolest v podbrisku
@Michaela02993
@Tereza F.-1 jako každý měsíc i když máš MS jednou za 2 měsíce? ![]()
Zdravim holky, s pritelem se snazime o mimco. V prosinci jsem vysadila prasky. V lednu jsem byla u dr. ten mi ale rekl, ze budu mit problem s otehotnenim… MS prisla az 18.unora pak az 2.kvetna a ted 18.cervna. Myslim si ze se cyklus dava aspon trosku dohromady. K dr jdu 9.7 a nemuzu uz vydrzet. Koupila jsem si ovulacni testy a testuju ovu doma. Jelikoz uz minuly mesic jsem pocitovala bolesti uprostred cyklu, ale nejsem si jista jestli to muzu povazovat za ovu bolesti. Pridavam foto testu a chtela bych vedet jestli muzu alespon jeden z nich povazovat za pozitivni. Predem dekuji za odpoved.