Probiotika dlouhodobě

Anonymní
2.10.22 20:34

Probiotika dlouhodobě

Dobrý den,

Maminky můžu se zeptat dáváte některá vaším malošátkom dlouhodobě probitoka?
Já je dávám od rotavirech, které malý prodělal s hospitalizaci. A celkově hodně trpel před tím na opakující žaludeční virózy.
Bylo mi řečeno v nemocnici dávat dlouhodobě. můžou když by dávala moc dlouho třeba,, uškodit,,? Otázka je co si představit pod pojmem dlouhodobě :think: :D Nebo je to hloupost. Děkuji moc. :kytka: :kytka:
Malý má 3 roky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
684
2.10.22 21:29

Probiotika jsou živý bakterie, který mají prospěšný účinky pro člověka. Uškodit nemůžou pokud vYbereš ty bez jakýchkoli přidaných látek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
2.10.22 21:32

Když jsem řešila u dcery problémy se stolici, řekli mi v lékárně používat probiotika celé dětství :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
2.10.22 21:45

Mohly byste mi poradit nějaké dobré, osvědčené a kvalitní probiotika, jak pro dítě, tak pro dospělé? Dík :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.22 07:07

@Villinge

Dobrý den, co jsme si dělal takový svůj,, průzkum,, trhu hodně doporučuji probiotika smidge infant- strašně dlouho vydrží a používají je i dospělí ty dětské.

Dále že stranek puravia.cz - tam prý hodně poradí, byla jsem tam spokojená taky.

Konkrétni značky Garden of life, viridian od firmy life.

Z lékárny Swiss, lactobacilky, biopron, bio kult.

Tak snad jsem trošku poradila a snad jsou dobré.

Příspěvek upraven 03.10.22 v 07:15

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.10.22 07:10

Jo a pak taková ta klasika.

Probiotika od firmy LR - musím říct že jsem měla od nich tekuté kolostrum a byla jsem spokojená. S probitokama nevím.
Hramonelo a duo life. To je takova klasika ktera se taky všude nabizi ale snimi zkušenosti nemám.

• Citovat
  • Upravit
555
3.10.22 11:17

@Villinge pro dítě jsem měla biopron a pak nějaké jednorázové pytlicky Dr.Max. Nedokážu posoudit, jestli jsou nějaké lepší. Na tom biopronu mě štve, že je drahej a vydrží chvilku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
3.10.22 12:07

Probiotika nemuzou uskodit, ale vybrala bych ciste bez pridanych aditiv. Osobne nakupuju na webech jako puravia.cz, wugi.cz, brainmarket.cz, prostě tam, kde vím, že na kvalitu a čistotu dbají a nic nekvalitního tam nepořídím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
3.10.22 13:36

Všem moc děkuji za odpovědi :)

Ráda bych koupila sobě nějaké probiotika, ale něco učinného. Měla jsme sirupy Harmonelo, ale řekla bych, že sirupy jsou pouhá předražená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
3.10.22 13:44

@Villinge vyhnula bych se všem těm produktům, které zavání letadlem, jako harmonelo, lr apod. Taky záleží, kolik do toho chcete investovat, kvalitní probio jsou drahá. Sama beru po dlouholeté léčbě antibiotiky probiotika stále a je to měsíční investice kolem 1300 korun. Už jsem si ale zvykla a nepřijde mi to. A to mám invalidní důchod, prostě mám priority takové a nekupuju třeba zas jiný věci. Jak tady někdo doporučoval, velmi dobré jsou Smidge infant. Jen nezapomeňte, že probiotika začínat pomalu a postupně přidívat na doporučenou dávku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
3.10.22 14:23
@Ronie29 píše:
@Villinge vyhnula bych se všem těm produktům, které zavání letadlem, jako harmonelo, lr apod. Taky záleží, kolik do toho chcete investovat, kvalitní probio jsou drahá. Sama beru po dlouholeté léčbě antibiotiky probiotika stále a je to měsíční investice kolem 1300 korun. Už jsem si ale zvykla a nepřijde mi to. A to mám invalidní důchod, prostě mám priority takové a nekupuju třeba zas jiný věci. Jak tady někdo doporučoval, velmi dobré jsou Smidge infant. Jen nezapomeňte, že probiotika začínat pomalu a postupně přidívat na doporučenou dávku.

Ahoj, finční stránku řešit nemusím :).

A ráda si nechám poradit.
To o tom začínat pomalu a zvyšovat dávku, to jsem se u ničeho nedočetla.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
3.10.22 15:10

@Villinge kdyz na to prcek neji zvykly, mohlo by ho to nadymat nebo by mohl mit treba průjem. S doplnky obecně plati zacinat pomalu a pockat na případne reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
17.10.22 13:01

Ahoj. Dávám dětěm Pangamin Bifi Plus, je to teda po děti až od 3 let ( máme doma čtyřleťačku a teď čerstvě školáka), což vy už můžete. Jsou kvalitní, přírodní složení a mají děti mají zažívání v pořádku, ani virózy se nám vyhýbají. Koupíš ve většině lékáren nebo na netu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí