Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobry den, budu vděčná za každou radu. V neděli jsme byly hospitalizování v nemocnici s bronchitidou, zánět plic i v neděli nám brali krev, v úterý vecer nám nasadili antibiotika kvůli bakteriim ve výsledkach z krve a ve čtvrtek už jsme šli domu, protože se vše zlepšilo. A v sobotu rano se dcera probudila V 6:30 vše vpohode a šla spát dal potom se probudila s křikem v 8 ze ji boli ruka tak jsme mysleli ze je to jen prelezenina ale později se to nezlepsovalo tak jsme mazali krémem od bolesti. A do druhého dne taky bolest nezmizela.Je to ta stejná ruka kde ji brali krev ale nevíme jestli by to bylo vůbec možné po 5-6dnech boli ji to v zápěstí nemůžu na ni ani sáhnout. dekuji za každou radu. ![]()
Nespadla na tu ruku? Ma to otekle? Pokud to do zitra nezmizi, sla bych k doktorce. Muze to byt nejake zraneni nebo zanet slach atd. Neni v pribalsku antibiotik neco takoveho ve vedlejsich ucincich? Ale spis bych se klinila k tomu, ze treba pri hre na to zapesti spadla nebo si ho nejak poranila a ma to pohmozdene.
Ne prave vůbec nespadla jak říkám ráno vstala vpohode ležela vedle mě a za hodinu proste křik a nemohla s ni pohnout jen ležela. a v letáku jsem nic takového vůbec nenašla tak nevím 😓
A může s ní tedy hýbat a jen to bolí nebo s ní vyloženě nemůže hýbat? Má to oteklé? Horké?
No moc s ni hybat nemůže prave rekla bych ze je to to předloktí
Horké to nemá a otekle bych rekla ze taky ne 😔
Pokud dite boli ruka tak, ze s ni opravdu nemuze pohnout, sla bych k lekari.
Ja tohle nedovedu pochopit. Dite po zapalu plic nemuze uz druhy den hybat rukou a ptate se na e miminu a ne u lékaře.
Prostě bych se sebrala a jela s nim do nemocnice, treba na ambulanci chirurgie, pokud je to opravdu tak jak pisete.
Lepsi zbytecne plasit, nez neco zanedbat.
Ano máme v plánu tam jít jen jsem chtela počkat co to přes noc udělá a zeptat se jestli neví někdo co by to tak mohlo byt
Já mám neuvěřitelný strach z nemocnic tak se bojím každé návštěvy bohužel.
@Sabina195 píše:
Ano máme v plánu tam jít jen jsem chtela počkat co to přes noc udělá a zeptat se jestli neví někdo co by to tak mohlo byt
Já mám neuvěřitelný strach z nemocnic tak se bojím každé návštěvy bohužel.
Kvůli tvýmu nesmyslnymu strachu může mít tvoje dcera cokoliv, od prelezeniny až po trombózu. Normálně zavolej na dětskou pohotovost.
Tak díky všem nakonec mi skoro nic neřekli pouze máme mazat heparoid masti ![]()