Dcera (27m)nemůže pohnout s rukou.

8
2.10.22 07:14

Dcera (27m)nemůže pohnout s rukou.

Dobry den, budu vděčná za každou radu. V neděli jsme byly hospitalizování v nemocnici s bronchitidou, zánět plic i v neděli nám brali krev, v úterý vecer nám nasadili antibiotika kvůli bakteriim ve výsledkach z krve a ve čtvrtek už jsme šli domu, protože se vše zlepšilo. A v sobotu rano se dcera probudila V 6:30 vše vpohode a šla spát dal potom se probudila s křikem v 8 ze ji boli ruka tak jsme mysleli ze je to jen prelezenina ale později se to nezlepsovalo tak jsme mazali krémem od bolesti. A do druhého dne taky bolest nezmizela.Je to ta stejná ruka kde ji brali krev ale nevíme jestli by to bylo vůbec možné po 5-6dnech boli ji to v zápěstí nemůžu na ni ani sáhnout. dekuji za každou radu. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2653
2.10.22 07:47

Nespadla na tu ruku? Ma to otekle? Pokud to do zitra nezmizi, sla bych k doktorce. Muze to byt nejake zraneni nebo zanet slach atd. Neni v pribalsku antibiotik neco takoveho ve vedlejsich ucincich? Ale spis bych se klinila k tomu, ze treba pri hre na to zapesti spadla nebo si ho nejak poranila a ma to pohmozdene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
2.10.22 07:58

Ne prave vůbec nespadla jak říkám ráno vstala vpohode ležela vedle mě a za hodinu proste křik a nemohla s ni pohnout jen ležela. a v letáku jsem nic takového vůbec nenašla tak nevím 😓

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11845
2.10.22 08:05

A může s ní tedy hýbat a jen to bolí nebo s ní vyloženě nemůže hýbat? Má to oteklé? Horké?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
2.10.22 08:12

No moc s ni hybat nemůže prave rekla bych ze je to to předloktí
Horké to nemá a otekle bych rekla ze taky ne 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
2.10.22 08:13

Pokud dite boli ruka tak, ze s ni opravdu nemuze pohnout, sla bych k lekari.

• Citovat
  • Upravit
9243
2.10.22 08:22

Ja tohle nedovedu pochopit. Dite po zapalu plic nemuze uz druhy den hybat rukou a ptate se na e miminu a ne u lékaře.
Prostě bych se sebrala a jela s nim do nemocnice, treba na ambulanci chirurgie, pokud je to opravdu tak jak pisete.
Lepsi zbytecne plasit, nez neco zanedbat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
2.10.22 08:27

Ano máme v plánu tam jít jen jsem chtela počkat co to přes noc udělá a zeptat se jestli neví někdo co by to tak mohlo byt
Já mám neuvěřitelný strach z nemocnic tak se bojím každé návštěvy bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
2.10.22 08:38

Jela bych to zkonzultovat tam, kde jste lezeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
2.10.22 08:53
@Sabina195 píše:
Ano máme v plánu tam jít jen jsem chtela počkat co to přes noc udělá a zeptat se jestli neví někdo co by to tak mohlo byt
Já mám neuvěřitelný strach z nemocnic tak se bojím každé návštěvy bohužel.

Kvůli tvýmu nesmyslnymu strachu může mít tvoje dcera cokoliv, od prelezeniny až po trombózu. Normálně zavolej na dětskou pohotovost.

• Citovat
  • Upravit
8
2.10.22 11:54

Tak díky všem nakonec mi skoro nic neřekli pouze máme mazat heparoid masti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí