Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Miyako7 píše:
Mě ho (ten Bactoral) lidi docela chválí, ale sama bych si ho asi nekoupila, přijde mi dost drahý. A nejsem si úplně jistá poměrem cena/výkon. Jestli to za tu cenu stojí. Ale dost lidí si ho u nás v lékárně kupuje, i když mi sami ho aktivně vůbec nenabízíme a nemáme ho ani vystavený.
U něj jsou šilené rozdíly v ceně… už mi ho v lékarně dokonce nabízeli za 580Kč. A ted na pilulka.cz ho mají za 300. On se bere 16 dní a pak 30 dní pauza. Takže to na 1,5 měsíce. Hledám ho vždy v akci.
@Miyako7 píše:
Na to jsou dobré betaglukany. Např.: Glukánek sirup (od roku výš, pomerančová příchuť, ale třikrát lepší než zbylé dva), Dr.Max Betaglukan sirup (od tří let, pomeranč, cenově nejvýhodnější), nebo Immunoglukan sirup (originál, od tří let; bez příchutě, pouze sladký, nejdražší z nich). Ten od Maxe a ten originální mají stejnou koncentraci.
Měli by se užívat alespoň dva měsíce a můžou se klidně brát celoročně. Jsou perfektní pro školkové děti.
V čem je lepší glukánek??? Já porovnávala složení a imunoglukan je bez aromat atd.
@janickaIII píše:
Jj, už jsem ho objednala. Vzala jsem rovnou tu počáteční sadu 3 balení. Dr říkala, že je lepší udělat tu kůru po 3 měsíce… Takže 1000,– v háji, ale kdyby to mělo pomoct, tak lepší než každých 14 dní OCR. Doufám, že to do pátku přijde, abych mohla o víkendu začít kůru. V pondělí by se dítě mělo snad vrátit do školky, tak ať je hned chráněné.
já vezmu na zkoušku jen jedno balení, vždyť i to na tu 3měsíční kúru musí stačit, když si vezmeš, že se to aplikuje jen 1 týden v měsíci
![]()
@Zwetta píše:
já vezmu na zkoušku jen jedno balení, vždyť i to na tu 3měsíční kúru musí stačit, když si vezmeš, že se to aplikuje jen 1 týden v měsíci![]()
Jenže když připravíš ten roztok, tak to má expiraci týden… Takže to vlastně budeš užívat jen 7 dní z celého měsíce…
ale chápu, že cena je teda šílená. Já to tedy propočítávám s případnou OCR.
@Miyako7 píše:
Taky nevím proč ho na eshopu nemají, ale v kamenných lékárnách Max i Benu objednat lze.
Nelze, teď jsem v Maxovi byla ![]()
@janickaIII píše:
Jenže když připravíš ten roztok, tak to má expiraci týden… Takže to vlastně budeš užívat jen 7 dní z celého měsíce…ale chápu, že cena je teda šílená. Já to tedy propočítávám s případnou OCR.
coooo? takže zbytek se má pak vylít??!
![]()
to mi ani neříkej.., tak to mě teda dost odrazuje..
@Zwetta píše:
coooo? takže zbytek se má pak vylít??!![]()
to mi ani neříkej.., tak to mě teda dost odrazuje..
jj, je to napsané v příbalovém letáku viz níže… jenže víš jak to je… kryjí se, aby se něco nestalo, přeci jen jsou to živé bct (asi).
ony i bendovy kapky se mají skladovat jen týden…
jako všechno, vlastně i vinetka by neměla být otevřená dlouho…
@janickaIII píše:
jj, je to napsané v příbalovém letáku viz níže… jenže víš jak to je… kryjí se, aby se něco nestalo, přeci jen jsou to živé bct (asi).
ony i bendovy kapky se mají skladovat jen týden…jako všechno, vlastně i vinetka by neměla být otevřená dlouho…http://www.rinogermina.cz/…letak_CZ.pdf
jsem právě na netu četla jen popis a nic takového tam není, tohle mě zaskočilo..
Tak to ještě zvážím ![]()
@Zwetta píše:
jsem právě na netu četla jen popis a nic takového tam není, tohle mě zaskočilo..
Tak to ještě zvážím
tak já už je mám doma a jsme po první dávce. Já po ní mám zatím úplně čistý nos (až jsem překvapená) a dítě zatím teda popotahuje. No uvidíme.
@janickaIII píše:
Díky, podívám se na to. Proč je glukanek nejlepší? Vyšším obsahem látek nebo příchutí?
Promiň, to je chyba. Diktovala jsem, že k Glukánek je třikrát slabší. Tablet to ale napsal jako třikrát lepší a já si toho nevšimla. Je z nich nejslabší 🙂
@Veru1987 píše:
V čem je lepší glukánek??? Já porovnávala složení a imunoglukan je bez aromat atd.
Jo, máš pravdu. Nechtěla jsem původně napsat 3× lepší, ale 3× slabší 🙂
@Miyako7 píše:
Promiň, to je chyba. Diktovala jsem, že k Glukánek je třikrát slabší. Tablet to ale napsal jako třikrát lepší a já si toho nevšimla. Je z nich nejslabší 🙂
jeee díky. Tak ještě, že jsem ho nekoupila ![]()
@Zwetta píše:
Nelze, teď jsem v Maxovi byla
Já v Maxovi pracuji a objednat momentálně jde. Přes distributora Phoenix. Možná holky koukali jen k Viapharmě a ta ho neměla. Ale od Phoenixe berou všichni Maxové a tam je teď skladem.
@Miyako7 píše:
Jo, máš pravdu. Nechtěla jsem původně napsat 3× lepší, ale 3× slabší 🙂
Takže imonuglukan je ok?
@Miyako7 píše:
Já v Maxovi pracuji a objednat momentálně jde. Přes distributora Phoenix. Možná holky koukali jen k Viapharmě a ta ho neměla. Ale od Phoenixe berou všichni Maxové a tam je teď skladem.
no, já tam nepracuji, já musím, bohužel, vycházet z toho, co mi řekne lékárník a dostala jsem tuto informaci..
![]()