Probiotika jakou značku?

Anonymní
17.10.18 21:52

probiotika jakou značku?

Dobrý den, prosím poradí někdo kdo se vyzná v probiotikách? koukala jsem na složení, je asi hodně druhů kmenů, nejznámější jsou asi pro děti biogaia pro mého druhého syna mi zase v lékárně doporučili biopron laktobacílky, syn měl již 4× antibiotika bylo mi doporučeno užívat probiotika a dostala jsem návrh na akuna-probiotika mají více kmenů, vyzná se prosím někdo v tom, kdo by mi poradil, která probiotika koupit?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1132
17.10.18 22:05

Pokud kojíš, nemusíš hned užívat probiotika z lékárny. Jez jakékoli mléčné KYSANÉ výrobky, obsahují lactobacily (které jsou v těch drahých probiotikách z lékárny), předáš je synovi v MM. Já měla málo MM, dokrmovala jsem hned po porodu UM. To již probiotika obsahovalo, navíc bylo bez palmového tuku- BABY love. Ty kapky Biogaia jsou dle letáku vyrobené přímo z MM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.18 22:23

nekojím, jde o čtyřletého syna, děkuji

• Citovat
  • Upravit
1137
9.12.18 20:04

Je to úplně jedno, protože to je víceméně k ničemu. Probiotika, které opravdu fungují, jsou většinou specifické kmeny a vždy na předpis, například Mutaflor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
3.12.19 21:06

Berete i nejaky co jsou spise prirodniho razu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
5.12.19 21:48

Letos jsme jedny meli radeji na dovolenou, bala jsem se aby jsme nemeli strevni potize treba z vody jako tomu bylo predesle leta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
8.12.19 22:41

Ahaaa a jake prosim, jsou prirodni jak se se ptala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
11.12.19 22:15

Ano jsou, od Naturevia, ta ma doplnky stravy z prirodnich složek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
19.11.24 13:24

Mě by zajímalo, jestli jste po některých probiotikách pocítili i změnu k lepšímu u akne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
20.11.24 13:38

@Berenka759 po probiotikách přímo ne, ale jím zelené potraviny…chlorelu s ječmenem od GW, které plní podobnou funkci. Spraví ti zažívání, nafouknuté bříško, mají pozitivní vliv i na imunitu a co se týče pleti, tak prvně jsem se trocu lekla. protože akne mi sem tam vysočilo, ale to bylo v rámci detoxu a ted jsem bez problému. ale musíš s užíváním vytrvat :) a efekt se dostaví asi nečekej zázraky po dvou týdnech…spíš půl roku a déle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí