Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Petruna21 píše:
Celou sobotu mě bolelo břicho a myslela jsem že během dne to přejde ale bohužel, tak mě večer mamča vezla na pohotovst jelikož sem měla bolesti a křeče v podbříšku tak si mě tam nechali na pozorování kvůli tomu že je mimčo nížtak jsem byla na kapačkách.. ale mimčo je v pořádku a už vážímě 250 g.Tak to je pěkný tak že celá rodinka nemocná?
Já+syn a dcera, pokud nesimuluje kvůli tomu, že obskakuju syna.
Tak hlavně už bude všechno v pořádku
Řekli Ti aspoň co to bylo?
Já takhle měla jednou zaražený prdy (asi v 6měs) a myslela jsem že rodim ![]()
@Borůvka1990 píše:
Já+syn a dcera, pokud nesimuluje kvůli tomu, že obskakuju syna.Tak hlavně už bude všechno v pořádkuŘekli Ti aspoň co to bylo?
Já takhle měla jednou zaražený prdy (asi v 6měs) a myslela jsem že rodim
Hele právě že neřekli, akorát mi řekli že mimčo vypadá starší toť vše a že ho mám níže tak asi proto
.
Jé tak jediný manžel je prozatím zdravý
to musíte vypotit ![]()
@Borůvka1990 Enterol srovná mikroflóru, dávám i dětem, Smecta zastaví průjem, Tasectan funguje i na křeče…
@Borůvka1990 píše:
Ahoj holky, @Petruna21 skoro už nežiju![]()
Doporučíte někdo něco na střevní chřipku pro dospělého? Něco co v nouzi rychle zabere na 100%? Díky
Na střevní chřipku bych jako první nasadila Smectu. Zabere proti průjmu a zvracení a jíl pročistí tělo. Z probiotik nedám na dobrou imunitu dopustit na Probiosan Inovum od Energy.
Jinak vždy s probiotiky by měla být i probiotika (inulin třeba), takže hledat přípravky, které mají obojí.
@Borůvka1990 píše:
Holky dík všem, koupim všechno
U nás ta Smecta. Zabírá rychle..Ale je fakt, že ostatní ze jmenovaných přípravků, co tu holky dávaly, jsem nezkoušela.
@Borůvka1990 píše:
Já+syn a dcera, pokud nesimuluje kvůli tomu, že obskakuju syna.Tak hlavně už bude všechno v pořádkuŘekli Ti aspoň co to bylo?
Já takhle měla jednou zaražený prdy (asi v 6měs) a myslela jsem že rodim
Jo muži jsem jednou kvůli zaraženejm prdům volala rychlou, normálně měl příznaky jak na infarkt - bledej, zpocenej, nemohl popadnout dech, hrozný, fakt hrozný. V sanitce ho důkladně vyšetřili a byl zavzdušněnej..je fakt, že se ten den hodně nacpal jídlem..No člověk by to neřekl, co se může dít..Jak se říká, lepší jeden prd, než tisíc doktorů ![]()
Holky tak díky, mě už právě smecta moc nezabírala… Už je líp…
@Petruna21 Neboj, oni Tě pohlídají ![]()
@Evulina
Manžela vzal takhle žlučník ![]()
@Borůvka1990 Za to všechno to rozsekla manažerka když jí vedoucí řekla že teda do práce už jako nepůjdu že jsem těhotná a ona první co vypustila z huby bylo zda půjdu na potrat a zda se vrátím do práce no chápeš to?? ![]()
@Petruna21 píše:
@Borůvka1990 Za to všechno to rozsekla manažerka když jí vedoucí řekla že teda do práce už jako nepůjdu že jsem těhotná a ona první co vypustila z huby bylo zda půjdu na potrat a zda se vrátím do práce no chápeš to??
To bych jí buď jednu vypálila slovně, nebo fyzicky. Záleželo by, jak bych se ten den vyspala. To je prostě konec. Ženská bez mozku. Ale víš co říká, na každou svini se vaří voda… ![]()
@Borůvka1990 píše:
To bych jí buď jednu vypálila slovně, nebo fyzicky. Záleželo by, jak bych se ten den vyspala. To je prostě konec. Ženská bez mozku. Ale víš co říká, na každou svini se vaří voda…
No mě to už pak jenom volali že přijela z PRAHY se na nás podívat a hned tohle z té huby vyplodí
. Ale sama má děti to prostě nechápu ![]()
@Petruna21 píše:
No mě to už pak jenom volali že přijela z PRAHY se na nás podívat a hned tohle z té huby vyplodí. Ale sama má děti to prostě nechápu
Tak jestli má děti, tak to nechápu o to víc… Něco takovýho bych,,pochopila" od padesátiletý bezdětný kariéristky ![]()
@Borůvka1990 píše:
Tak jestli má děti, tak to nechápu o to víc… Něco takovýho bych,,pochopila" od padesátiletý bezdětný kariéristky
No normálně má děti kráva
![]()
@Petruna21 píše:
No normálně má děti kráva![]()
Vykašly se na ní
Ono na ní dojde ![]()
@Borůvka1990 píše:
Vykašly se na níOno na ní dojde
Kašlu, jen mě to docela překvapilo
![]()
@Petruna21 píše:
Kašlu, jen mě to docela překvapilo![]()
Koho by to nepřekvapilo
Srážka s blbcem je vždycky šokující
Ber to tak, že Tobě srážka s blbcem sebrala deset minut života, ale blbec se sebou musí žít celej život ![]()