Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Dezinfukuj peroxidem vodíku, několikkrát denně si lehni a do té jak píšeš dírky kápni peroxid a za několik dní by se ti to mělo stáhnout pokud to není nic vážného, já si to takhle musela dělat po vytažení drenu po operaci po sekci, zanítilo se mi břicho a měsíc po sekci jsem byla na operaci
@Žirafa9 ty jo
no ja doufam ze to nic neni jako, celou dobu to bylo v pohode jizva se pekne hojila a dneska toho jako
… A to ti znovu cele otvirali nebo jenom ten kousek??
@Anonymní píše:
@Blešík @vodolejka a jak se to řešilo?? Museli Vám to naříznout??
trochu se mi v tom pošťourali, vzali stěry, z těch vyšel ten stafylokok a dostala jsem penicilin. Párkrát jsem šla na převaz, slíbila, že se toho nebudou děti dotýkat a budu dodržovat vyšší hygienu a tím to zhaslo.
Já to neměla, ale řeší se to ATB. A vím, že když to nějak hodně hnisá, že to i čistí a drenují, ale to je extrém. Myslím, že dostaneš ATB.
@Anonymní píše:
@Žirafa9 ty jono ja doufam ze to nic neni jako, celou dobu to bylo v pohode jizva se pekne hojila a dneska toho jako
… A to ti znovu cele otvirali nebo jenom ten kousek??
polovinu jizvy až k děloze, vyčistili a znova sešili, ale musela jsem tam mít týden dren, pak mi tam zůstala dírka po drenu a tu jsem musela vykapávat peroxidem dokud se nezatáhla, ale já tam teda měla velkou bouli a strašně mě to bolelo