Problém 5 týdnu po sekci

Anonymní
10.3.16 17:41

problém 5 týdnu po sekci

Potřebuji poradit jsem 5 týdnů po sekci, jizva už byla ok, ale dneska se mi trošičku otevřela malá dírka, a začala mi vytékat světlá krev s něčím mastným, nijak nezapáchá, ale měla jsem toho docela dost na kalhotkách :(, trošku jsem to vymáčkla a teď už to tak neteče, jizva mě nebolí jenom v tom místě hrozně svědí, nevíte co by to mohlo být?? Na pohotovost se mi nechce…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14062
10.3.16 17:45

Na pohotovost bych asi nejela, ale ráno šla teda k dr. Bála bych se zánětu. Ať to vidí a ošetří doktor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.16 17:49

No moje doktorka tam není zítra :(, no pokud to nebude moc krvácet tak to nechám tak a zajdu příští týden :(, podle mě tam byl asi nějaký vřed a praskl, no doufám že to nic není, myslíte že to mám vymačkávat pokud to jde??

• Citovat
  • Upravit
14062
10.3.16 17:51
@Anonymní píše:
No moje doktorka tam není zítra :(, no pokud to nebude moc krvácet tak to nechám tak a zajdu příští týden :(, podle mě tam byl asi nějaký vřed a praskl, no doufám že to nic není, myslíte že to mám vymačkávat pokud to jde??

Ne vůbec bych na to nesahala, akorát si tam něco zaneseš nebo podráždíš. Můžeš zajít kamkoliv, ne jen ke tvé doktorce. Normálně zaběhni na ambulanci na gyndu v nemocnici, tam si poradí jedna, dva ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
10.3.16 18:00

Šla bych zítra na kontrolu do nemocnice, kde sekci dělali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
10.3.16 18:02

Zkusila bych to postříkad Jodisolem, Betadidem nebo nějakou silnější desinfekcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
10.3.16 18:40
@Anonymní píše:
Potřebuji poradit jsem 5 týdnů po sekci, jizva už byla ok, ale dneska se mi trošičku otevřela malá dírka, a začala mi vytékat světlá krev s něčím mastným, nijak nezapáchá, ale měla jsem toho docela dost na kalhotkách :(, trošku jsem to vymáčkla a teď už to tak neteče, jizva mě nebolí jenom v tom místě hrozně svědí, nevíte co by to mohlo být?? Na pohotovost se mi nechce…

To mastné nejspíš bude hnis. Běž nejlépe tam, kde ti dělali řez. Do porodnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
10.3.16 18:43

A na omak ta jizva bolí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
10.3.16 18:48

Asi bych raději zitra vyrazila do nemocnice, kde sekci dělali, kdyby náhodou, abych to nemusela řešit o víkendu. Nebo nejdřív tam zavolat a poradit se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
10.3.16 18:50

No přes víkend bych to teda asi nenechávala :think: Vyraž zítra do nemocnice.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.3.16 18:55

Nn nebolí, jenom to štípe právě :(, no moc se mi nikam nechce mám to složitější s hlídáním… Uvidím jak to bude zítra vypadat a podle toho se zařídím…

• Citovat
  • Upravit
12127
10.3.16 19:00

Stalo se mi to samé, po měsíci se mi kapku rozšklebila jizva a ve finale to byl zlatý stafylokok, tak bych to nepodceňovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
10.3.16 19:03

Jj, může to být bakteriální infekce, stafylokok bývá častý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
10.3.16 19:08

Mě se stalo snad u obou císařů něco podobného, když mi vypadl takový ten vykukující cancour nitě.. potom se ten kousíček asi 2mm otevřel a trošku to krvácelo i hnisalo. Ale nikdy nic víc a za pár dní se to zatáhlo, asi jak se ty stehy vstřebávaly. Kdy přesně po operaci to bylo tedy už nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.16 19:43

@Blešík @vodolejka a jak se to řešilo?? Museli Vám to naříznout??

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100