Problém kočka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19388
14.6.19 16:07

@Ravy aha, já pochopila, že jsi. Tak vyloučit nemoc a pak dar víc záchodu bych zkusila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
14.6.19 16:16

@g.sandova Jojo, dneska jdeme k vetovi a o víkendu zajedeme koupit další záchod. Snad to zabere. Musí, pryč se nám ji dávat nechce, ale když to bude dělat pořád, tak asi nic jinýho nezbyde nebo nevím. :nevim: Jako naštěstí kočka je od příbuzný, ke který jezdíme ale mohla by ven. Ve městě se bojíme, okolo baráku jezdí jako šílenci a za tu dobu, co tu bydlíme, už jsem našla 3 kočky, co to mají za sebou.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
14.6.19 16:39

@Ravy já bych kocoura taky nepustila ven. Náš kocour je docela klidas, zatím ho nic nedocházelo. Snad mu to vydrží. Když měl zánět, chodil curat do umyvadla a do sprchace. A tehotna jsem. Zatím je mu to asi jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
14.6.19 17:14

@g.sandova no právě, jako když jsme se sem nastěhovali, tak pořád mňoukala a cumela z okna, což dělat přestala. Zánět si nemyslím, že má, vidím ji čůrat i kadit do zachudku. Manžel se vydal na tu veterinu, tak uvidime co řekne, až se vrátí no. A gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
14.6.19 17:34

Zkus si přečíst něco o produktu Feliway. Osobní zkušenost teda nemám, ale za zkoušku to stojí. Není to teda řešení na pořád, ale třeba na nějakou dobu, než se to u vás s kočkou urovná, by to mohlo zabrat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
14.6.19 17:49

@juliettee Aha, to vůbec neznám, určitě zkusíme, jsme schopni udělat cokoliv, aby to byla zase ta milá kočička na všechny členy rodiny. :palec: Děkuji za tip :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
14.6.19 19:37

@Ravy dekuju, všem vědět, jak to dopadlo. Zánět by byl asi dobrý řešení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
14.6.19 20:38

@g.sandova Tak celkový vyšetření dopadlo dobře. Krev ji brali rovnou, zase nezrala bůh ví jak dlouho. Tak uvidíme co bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
15.6.19 00:16

Odkud kočku máte? Matka je normální venkovní kočka? Je spousta koček, které na pobyt v bytě prostě nejsou stavěné. Stresuje je to, deprivuje, nedostatek volného pohybu a podnětů se pak projevuje chováním, které je v bytě problém.
Je to věc, se kterou nic neuděláte. Pokud je to tenhle případ, tak ta kočka je prostě v nepohodě a i nadále v bytě bude. Jediné řešení je dát ji někomu na ven. Ano, není to zcela bezpečné, ale bude spokojená. A do bytu si pořídit kočku, která je na to šlechtěná a nevadí jí to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
15.6.19 00:34

@Ravy hm, potom, souhlasim s @Lucie_Sx, aby to kočka zničila byt. Zkuste víc záchodu a třeba se s někým spojit, s někým kdo počkám fakt rozumí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76661
15.6.19 10:25

@Lucie_Sx @g.sandova no ale proč ta kočka má negativní chování jen k zakladatelce, a na jejího manžela reaguje dobře a nic mu nepočurává?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
15.6.19 10:39

@stinga nensm tucha. Ja kockam moc nerozumim, spis psum. Kocoura chtěla dcera a máme štěstí, že je tak hodný.
Já bych se skutečně spojila s nějakým odborníkem. Třeba ta holka, jak byla na Čt, K9cka není pes. Určitě není jediná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76661
15.6.19 10:45

@g.sandova asi to opravdu chce nějakého dobrého odborníka, my teď máme dva kocoury, ale nikdy nic nepočurali
počurávala se nám jen první kočka, kterou jsme našli mezi slepicema, ta nebyla od své matky socializovaná, ale nedělala nikomu naschvály
toto je očividně protest té kočky proti zakladatelce, ale proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
15.6.19 10:47

@stinga nezbývá, než zakladatelce popřát, ať to vyřeší.
Co takhle slyším, tak kocouří tohle tolik nedělají. S tím curanim. Nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
15.6.19 10:48

No je tak napůl, má přístup ven, ale spíš je doma ta máma. Ona jako vyloženě nic neničí, jen co souvisí se mnou, tak jsem jako rudej hadr na bejka.. Dřív mňoukala z okna, ale toho už nechala a když je doma manžel tak je to vyloženě povaleč, kterej se rozvalí a leží, s manželem je prostě absolutní mazel, nechá se hladit a mazlit klidně 2 hodiny. Asi jedině ten odborník. Jako mrzí mě to strašně. Takovej mazel byla i na mě. Jako kdyby nebyla kastrovaná a zrovna se mrouskala, tak to snad i chápu. Ale takhle to nechápe prostě nikdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný