Problém kočka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76638
15.6.19 10:49

@g.sandova jo kocouři mají většinou lepší povahu než kočky, asi tolik nepřemýšlejí, tak jsou víc v pohodě, bude to asi obdobné jako u lidí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
15.6.19 10:55

@stinga no já bych si pořídila jen kocoura. U psů mám raději fenky. Mám teď dvě holky a jednoho kluka. Ten je hodny, ale není tak empaticky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
15.6.19 11:03

@stinga @g.sandova Tak příště kocoura a ne dalšího šílence :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
15.6.19 11:07

@Ravy a hlavně bych sla do pp kocoura. Pohodové plemeno. Persanci jsou hodní. I britky, ragdoll. Ti jsou ale docela drazi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
15.6.19 11:22

@g.sandova No jo, nad tím jsme taky uvazovali, že kočku s PP. Jenže babičce se narodila koťátka a my ty naší obludě nějak nedokázali odolat :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76638
15.6.19 11:23

@Ravy no ale kočka se dožívá tak cca 16 let, spíš ještě popřemýšlej, co se stalo před těmi 14 dny, proč je na tebe kočka naštvaná, něco jsi prostě musela udělat, co kočka vyhodnotila, že jsi jí tím ublížila - to může být nějaká naprostá blbost, kočky nepřemýšlejí jako lidi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
15.6.19 11:28

@stinga To samozřejmě víme :) Jako přemýšlím nad tím asi 3 dny a podle mého dělám pořád to samé vůči ní. Nic jsem jinak neudělala, no nevím no :( Jediný co nás s manželem napadlo, je prostě co už jsem psala. Že jsme ji v noci vyhodili z ložnice k malýmu, protože nám chtěla asistovat. Ale hned po tom jsme pro ni došli a chovala se normálně ještě pár dní.. Tak jestli se fakt jenom „urazila“ že jsme jako nechtěli asistenci? :lol: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
15.6.19 11:29

Je pravda, že jsem ji předtím několikrát shodila na zem a když pořád dorážela, tak ji manžel odnesl. Ale to by se asi chovala divně hned?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76638
15.6.19 11:35

@Ravy jo to může být ono a pravděpodobně je to ono, ale nevím, co máš dělat, aby ti to „odpustila“ a byla zas normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
15.6.19 11:54

@stinga No je to to jediný, co nás napadlo. No to je fantastický.. :lol: tak se asi odstehuju do obýváku aby měla jako kočka manžela pár dní pro sebe? :lol: To radši doufám, že to je něco jinýho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
15.6.19 11:56
@Ravy píše:
@stinga To samozřejmě víme :) Jako přemýšlím nad tím asi 3 dny a podle mého dělám pořád to samé vůči ní. Nic jsem jinak neudělala, no nevím no :( Jediný co nás s manželem napadlo, je prostě co už jsem psala. Že jsme ji v noci vyhodili z ložnice k malýmu, protože nám chtěla asistovat. Ale hned po tom jsme pro ni došli a chovala se normálně ještě pár dní.. Tak jestli se fakt jenom „urazila“ že jsme jako nechtěli asistenci? :lol: :nevim:

Nemyslim si. Kocky jsou velmi chytre a dokážou se mstit, pochybuju ovšem, ze by si to takhle byla schopna pospojovat - vyhodil me on, muze za to ale ona, tak něco uvidi. Zvlast chovala-li se pak normalne. Jako ze by se ji to za par dni rozlezelo v hlave a zacala ti delat ze života peklo :mrgreen:? To fakt nemyslim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76638
15.6.19 11:59

@Ravy já zas až tak dobrý kočičí psycholog nejsem, ale když to kočka dělá jen tobě a počurává jen tvé věci, tak její optikou viděno, jsi jí nějak ublížila a kočka je uražená - teď mně napadlo, kdyby sis své věci přestěhovala tak, aby na ně nemohla a do té poličky, kam čurala, dala manželovy věci?
a malý je jak velký? toho si kočka nevšímá nijak nebo jeho věcí?
nenarodil se před 14 dny? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
15.6.19 12:11

@Eemii no jo no, zní to dost divně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
15.6.19 12:15

@stinga No zatím jsme tam nedali nic, je to prázdný momentálně. Věci už zabezpečený jsou, jen ta kytka ne.. S tou jako nevím co dělat.. Malýmu jsou 2 roky, s tím jsou kamarádi :lol: tam si akorát privlastnila nějaké hračky a čas tráví hlavně u něj v pokoji, když manžel není doma. U něj může počůrat akorát postýlku, v té spí s malým, když jde večer malej spát. Takže tam nečůrá nikde. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76638
15.6.19 12:19

@Ravy tu kytku bych už raději vyhodila, nebo jestli je možnost dát ji někam ven, ten smrádek asi úplně nejde odstranit a kočka si teda už teď myslí, že je to další wc, když tam čurá opakovaně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný