Problém komunikace ve vztahu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106146
23.4.25 19:42
@Anonymní píše: Více

Znám jako svoje boty, nepodařilo se mi to za celý život zlomit, nebo jen velmi málo
Snad budeš úspěšnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106146
23.4.25 19:47
@Fukitol píše: Více

Určitě…ale nemůžeš chlastat pořád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
23.4.25 20:21

Proč se všichni chtějí bavit o šuku? Je lepší to zjistit v procesu, ne?
Já jsem třeba nezažila chlapa, který si o tom chtěl povídat. O čem jako?

• Citovat
  • Upravit
106146
23.4.25 20:55
@Mango_Lassi píše: Více

nektari jsou ukecany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
23.4.25 21:01
@Venetia píše: Více

Mně sex přijde jako jednoduchá činnost, v zásadě furt docela stejná. Rozebírat to odshora dolů, zleva a zprava?
Na zakladatelku chlap vyvíjí docela nátlak v tomto směru, myslím, že vynucovani takových hovorů by se mi taky znechutilo.

• Citovat
  • Upravit
106146
23.4.25 21:03
@Mango_Lassi píše: Více

nekdo asi potrebuje navod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.25 21:12

@Mango_Lassi Spíš to špatně chápete. Já v tom zas takový nátlak a haló nevidím. Jen by byl prostě rád abych třeba řekla rychleji/pomaleji atd. Prostě u toho komunikovat a s tím mám trošku problém. Ne to nějak extra rozebírat ale umět si říct co chci.

@Venetia Návod partner opravdu nepotřebuje, sex s nim je naprosto skvělý a nejlepší jaký jsem kdy měla.

• Citovat
  • Upravit
17892
23.4.25 21:14

:) Introvert nemusi byt stydlivy a nemluvny, muze byt kecavy a nestydlivy. Introverce neni o stydlivosti.
Proc se potrebujes tak moc nutit kecat o sexu, ze o tom zakladas diskusi na emiminu?
To je :) nejaka nova obcanska povinnost, kecat s chlapem pri sexu o sexu? Pokud neni sexualni tutmak, umi cist, co se ti libi a co ne, sex je v podstate neverbalni komunikace.
Bud vam sex funguje, nebo ne a pokud ne, drhne to a musis se nutit recitovat slohy o sexu, aby byl sex lepsi.
Nechce se ti o sexu mluvit, tak nemluv, chce se ti o sexu mluvit, tak mluv. Chce se ti zpivat pri sexu hymna Senegalu, tak ji zpivej. :) Bud spontanni, takova jaka jsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
23.4.25 21:24

Ve 13.44 dnes píšeš sama, že to v sobě nemáš. Navíc píšeš, že už jste to mluvení zkoušeli, ale zase jsi se vrátila k tomu, co je pro tebe zřejmě přirozené - prostě to moc neřešit.
A s tím skvělým sexem taky trochu kecáš, on by rád denně, kdežto tobě stačí dvakrát týdně. Zkrátka mu to asi chybí, proto vyžaduje po tobě furt o tom aspoň mluvit.

• Citovat
  • Upravit
17892
23.4.25 21:34

Pokud mate skvely sex, nejlepsi, proc mas potrebu zlepsovat neco co vam tak skvele funguje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.25 21:45

@My Melody Tohle opravdu není o nějakém zlepšování, ale o komunikaci celkově. Nenechávat všechno jen na chlapovi, umět se ozvat, říct si co člověk chce, ačkoliv to partner moc dobře ví, rád by to taky občas slyšel ode mě, když třeba chci aby zpomalil, zrychlil a tak.

• Citovat
  • Upravit
17892
23.4.25 21:52

Rikas, ze vam to funguje skvele, proc a co vlastne resis? Protoze jsi nekde cetla, ze se o tom musi v posteli mluvit. Nemusi. NIC NEMUSIS. Sex vam funguje skvele, je nejlepsi jaky si kdy mela, neres, nemusis byt nutne naformatovana kopie tech, kteri pri sexu kecaji, pri sexu mas byt takova, jaka opravdu jses, uprimna, spontanni, autenticka a ne naucena role. A nejen pri sexu, takovy by mel byt clovek furt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106146
23.4.25 23:10

aha, tak jsem to spatne pochopila…ze chce, abys ho navadela a rikala mu, jak to chces

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6182
23.4.25 23:27
@Fukitol píše: Více

Po alkohole som nikdy nespravila nieco, co som nechcela/nevedela spravit aj bez neho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106146
23.4.25 23:32
@Mkmkz píše: Více

mne tedy alkohol pomaha hodne prorazit ty zábrany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...