Problém s alkoholem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.11.18 15:40

Mam zde problemy i spat, odjakživa tu nespim po tme, kdyz tu jsem sama :oops:

• Citovat
  • Upravit
24800
28.11.18 15:44

jak píšu, na tebe to prostředí tam nepůsobí dobře.. to pivo je tam vlastně taková tvá „společnost“ .. asi by ti víc prospělo bydlení se spolubydlící… zkus si místo toho piva fakt nalít čaj.. a ještě vlastní poznatek - co si domů nepřineseš, to nevypiješ 8) aneb zákon suchého bytu/domu… když ho mít doma nebudeš, tak máš po starosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
28.11.18 15:46
@heathen píše:
Ano přesně tak. :lol: S manželem je standard denně si otevřít dobré víno. Když je manžel na služebce, nemám potřebu se sama ztřískat.Příspěvek upraven 28.11.18 v 15:28
Úžasný a hodnotný příspěvek do diskuze holky, která se snaží řešit svuj problém s alkoholem :zed:
  • Citovat
  • Upravit
28.11.18 15:53
@Anonymní píše:
Mam zde problemy i spat, odjakživa tu nespim po tme, kdyz tu jsem sama :oops:

Víš, to bylo to první, co mě napadlo ti poradit, když piješ skoro jen tam. V bytě, kde nemůžu spát bych nebyla. Tak ho prodej a pořiď si jiný, třeba to zabere. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.18 15:56

@Bellatrix Lestrange Taky se mi to jeví jako nejlepsi řešení. Problem je v tom, ze byt, ačkoli je muj, tak je napsany na mamku, protože muj ex mel nejaky finanční problemy, mamka mu nevěřila a bála se exekutora. Pry ho na me přepíše az po statnicich. Dalsi vec je ta, ze byt neni plně rekonstruovány a tedy na dalsi byt bych si musela vzit půjčku, aby pokryla zbytek.

• Citovat
  • Upravit
643
28.11.18 17:10

Co se stane, když budeš u sebe a to pivo mít nebudeš? Jaký by byl tvůj pocit, kdybys věděla, že jdeš domů a pivo prostě není? Víš, že máš problém, tak co tě brzdí ho neřešit? Strach? Z čeho?
Potřeba alkoholu je jen drak, který se v tvé hlavě probudil a který bude větší a větší, čím víc, ho budeš krmit. Nekrm draka, bude ti líp. Zvládni jeden večer, pak další. Žádná velká předsevzetí. Každý den jde jen o dvě hodiny, co bys ty 4 piva pila, to není nic nezvládnutelného, přitom každým dnem, co drak není krmen, se zmenšuje a zmenšuje. Z ničeho nic bude týden, dva a tobě bude skvěle, uvidíš.
Hodně pij, čaje, vodu, klidně i Birella - ochuceného. 4 piva jsou hodně tekutin a budou ti chybět. To půjde, uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nature00
28.11.18 19:41
@Anonymní píše:
Piju jen pivo, za ten večer tak 4. Vim, ze to neni nijak zavratny množství. Ale vim, ze je to začátek. Nový pritel se mnou nebydlí.

Jen pivo… Pivo je take alkohol a muzes mit na nem zavislot jako na tvrdym. Ted to jsou 4, za 5 let jich das 8. (Vlastni zkusenost v rodine)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.11.18 23:36

@Nature00 „Jen pivo“ byla reakce na dotaz, zda-li piju i neco jineho.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.11.18 23:41
@Anonymní píše:
Ahoj, název mluví za vše. Od malička jsem mela přístup k alkoholu, u nas v rodine je normalni, dat si treba sklenicku vecer nebo 1 pivo. Jakmile jsem nabyla plnoletosti, chodila jsem na vino a akce s kamaradkou o víkendech. Nikdy nic divokeho, vse pod kontrolou. Pak jsem si našla přítele, o víkendech spolu, maximálně jedna-dve sklenky vina za tyden s nim. Během te doby jsem zdědila byt od zesnulého příbuzného, kam jsme se s pritelem nastěhovali. Začali jsme se hadat, ja se zacala opijet doma, kdyz byl pryc buhvikde. Došlo k rozchodu, přítele jsem vystěhovala a vratila se k rodicum. Přestala jsem pit, nemela jsem na alkohol chut. V tom období jsem sla jen na 2 akce, kde jsem se napila. Po par měsících jsem si nasla nového přítele, vratila se do svého bytu, plného vzpomínek na ex a mého příbuzného. Piju hodne. Vetsinou si koupim 2 piva, ale po dopiti zjistim, ze mi nestaci a jdu si pro dalsi. Každy tyden chodím na 2 noci k rodicum, tam si dam s tatou jedno pivo, na druhé nemam chut a bud si ho dam pod nátlakem nebo vubec. Vzdy piju jen v tom byte. Asi jsem se chtela spis vypovídat, možná i se zeptat, jestli ma nekdo podobnou zkušenost.
Anonym z pochopitelných důvodu.

Hele já pila mnohem mnohem víc,někdy jsem nevěděla,co jsem dělala.Byla jsem často napitá,pila jsem i sama doma.Pak jsem začla užívat jedny prášky na které nemůžu pít.Nepiju vůbec už cca 3 roky a nechybí mi to!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex