Problém s červenáním v obličeji
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Netrpis rosaceou? Na to existuje specialni kosmetika…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Mam to taky.. Neprisla jsem na nic. Mozna nejaky kryci makeup, ale protoze se nelicim, tak nemam zkusenosti..
Mne se to ale nedeje pokazde. Doted nevim, co je v dane situaci spoustec.. Jsem pak ruda jako rajce na tvarich a jspu uplne horke. Nepomaha ani omyti ledovou vodou nebo jit ven na mraz. Proste zhnu a nic s tim neudelam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@kyticka86 píše:
Mam to taky.. Neprisla jsem na nic. Mozna nejaky kryci makeup, ale protoze se nelicim, tak nemam zkusenosti..Mne se to ale nedeje pokazde. Doted nevim, co je v dane situaci spoustec.. Jsem pak ruda jako rajce na tvarich a jspu uplne horke. Nepomaha ani omyti ledovou vodou nebo jit ven na mraz. Proste zhnu a nic s tim neudelam.
Přesně jak říkáš, mám to naprosto stejně. Můžu to chladit jak chci, ale nic. Někdy se mi to stane i mimo zmíněné situace, ale při nich je to záruka.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Bohužel, někdo to tak prostě má :/… a nepomůže někdy vůbec nic…
ale mě vždycky přítel uklidňuje, že je to svým způsobem roztomilé
takže bych si z toho nedělala vůbec
hlavu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Intimní problém u ženy
- Problém s ledvinamy
- Šli byste na kontury obličeje i přes nesouhlas partnera
- "Problém" s vlasy, potřebovala bych poradit
- Problém s přítelem a možným milencem
- Má paní botox a jiné úpravy obličeje?
- Výběr IVF centra pro určitý problém
- Problém s čichem po covidu
Mám problém s neustálým červenáním tváří - v teplém prostředí/místnosti a vždy když mám hlavu delší dobu dolů (při psaní, šití, práci na počítači, jakémkoliv tvoření když sedím u stolu a koukám dolů). Stává se mi to tak velmi často v práci, snažím se větrat, ale i když mi není teplo, tak takto zčervenám. Nemůžu se toho potom zbavit, snažím se to ochladit studenou vodou nebo pobytem venku, ale bez šance a cítím se hrozně. Snažím se i této poloze předcházet, ale ne vždy to jde. Tváře když jsou červené, tak jsou velmi horké. Co by mi proti tomu mohlo pomoct? Děkuji.