Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Protože se nudíš, protože jsi nezralá a protože nerozumíš sama sobě.
A protože si myslíš že dobrodružství s drogami ti přinese něco dobrého a že to přeci budeš mít pod kontrolou.
Protože si nevážíš sama sebe a myslíš si že perník a nebo tráva ti přinesou něco zajímavého a zvýší tvou hodnotu.
Není to tak, ale nejspíš nenajdeš odvahu převzít zodpvoědnost za svůj život a začít hledat něco smysluplného ne chemickou náplat na tvoji nejistotu a nudu.
No tak doufej že tvoje vnitnří zranění nejsou moc hluboá a bude z tebe jen jedna z mnoha pařmenek co si myslí jak jsou děsně zajímavé. A přitom jsou jedna jako druhá a po nějaké době je přestane bavit i paření.
JEnže pokud budeš mít smůlu a jsi složitější než holky co mají jako vrchol svého života trochu pika s idiotem, tak si k tomu co teď řešíš a za co sama sebe nesnášíš ještě přidáš drogovou závislost.
Tvůj život, tvoje volby. Tvoje neochota čelit realitě. Tvoje neochota skutečně začít dělat něco zajímavějšího než flirtovat s debilem co nejspíš dealuje a připadá ti děsně vzrušující.
Jedinný důvod proč nemáš to co chceš a nějaké kamarády kteří za to stojí je tvoje úzkost a strach čelit nepříjemnostem. Takž ti zbývá to instatní řešení s pitomečekem s pervitinem.
Příspěvek upraven 26.12.20 v 20:32
To co píšeš, tak je cesta do pekel a mnohdy není cesty zpět. Tvůj přítel je feťák?
Vykasli se na ne. Takovy lidi nepotrebujes. Sama zkus si predstavit jak bys vypadala jako fetak. Je lepsi byt fetak nebo byt sama nebo s jinymi prateli?
Zkus se podivat na dilm mi deti ze stanice zoo nebo tak nejak se to jmenuje
Pane jo, myslela jsem že člověk ve 22letech má už rozum
Pusť si třeba na YouTube dokument o závislých a pak se rozhodni ![]()
@Xxlady v tomhle pripadr se mi zda muj film o dost drsnější
To má teda přítel dobrý kamarády. To fakt radši žádný než tohle.
@Len123l píše:
@Xxlady v tomhle pripadr se mi zda muj film o dost drsnější
Film stal za prd. Lepší je knížka.
Je strasne jednoduchy do toho spadnout a strasne tezce se z toho dostava zpet. A myslim ze zrovna pernik je nejvic navykovy
Od nás se tady čeká co? Že tě ujistíme, že to bude v pohodě, když to zkusíš?
Nechápu tvého přítele, že tě tam vodí…
Začala jsem se poslední dobou scházet díky mému příteli s lidma, který denně užívají marihuanu a většina z nich jede i v tvrdých drogách (pervitin). Ráda se s nima bavim, i když jsou třeba i o 6-8 let starší než já, mně bude 22. S marihuanou už nějaký zkušenosti z dřívější doby mám, teď už po ní nijak zvlášť nedychtim… zato mě pořád láká dát si pervitin, ač z toho mám velkej strach, co to se mnou udělá… je mi jasný, že nejlepší bude se s těmahle lidma nestýkat a pak mě to třeba přestane lákat, ale jiný kamarády bohužel nemám… zatím odolávám, ale mám obavy, že jednou do toho “spadnu”. Přítel by mi to naštěstí v životě nedal.