Proč mě to tak láká?

Anonymní
26.12.20 20:24

Proč mě to tak láká?

Začala jsem se poslední dobou scházet díky mému příteli s lidma, který denně užívají marihuanu a většina z nich jede i v tvrdých drogách (pervitin). Ráda se s nima bavim, i když jsou třeba i o 6-8 let starší než já, mně bude 22. S marihuanou už nějaký zkušenosti z dřívější doby mám, teď už po ní nijak zvlášť nedychtim… zato mě pořád láká dát si pervitin, ač z toho mám velkej strach, co to se mnou udělá… je mi jasný, že nejlepší bude se s těmahle lidma nestýkat a pak mě to třeba přestane lákat, ale jiný kamarády bohužel nemám… zatím odolávám, ale mám obavy, že jednou do toho “spadnu”. Přítel by mi to naštěstí v životě nedal.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
26.12.20 20:30

Protože se nudíš, protože jsi nezralá a protože nerozumíš sama sobě.

A protože si myslíš že dobrodružství s drogami ti přinese něco dobrého a že to přeci budeš mít pod kontrolou.

Protože si nevážíš sama sebe a myslíš si že perník a nebo tráva ti přinesou něco zajímavého a zvýší tvou hodnotu.

Není to tak, ale nejspíš nenajdeš odvahu převzít zodpvoědnost za svůj život a začít hledat něco smysluplného ne chemickou náplat na tvoji nejistotu a nudu.

No tak doufej že tvoje vnitnří zranění nejsou moc hluboá a bude z tebe jen jedna z mnoha pařmenek co si myslí jak jsou děsně zajímavé. A přitom jsou jedna jako druhá a po nějaké době je přestane bavit i paření.

JEnže pokud budeš mít smůlu a jsi složitější než holky co mají jako vrchol svého života trochu pika s idiotem, tak si k tomu co teď řešíš a za co sama sebe nesnášíš ještě přidáš drogovou závislost.

Tvůj život, tvoje volby. Tvoje neochota čelit realitě. Tvoje neochota skutečně začít dělat něco zajímavějšího než flirtovat s debilem co nejspíš dealuje a připadá ti děsně vzrušující.

Jedinný důvod proč nemáš to co chceš a nějaké kamarády kteří za to stojí je tvoje úzkost a strach čelit nepříjemnostem. Takž ti zbývá to instatní řešení s pitomečekem s pervitinem.

Příspěvek upraven 26.12.20 v 20:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
26.12.20 20:31

To co píšeš, tak je cesta do pekel a mnohdy není cesty zpět. Tvůj přítel je feťák?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
26.12.20 20:31

Vykasli se na ne. Takovy lidi nepotrebujes. Sama zkus si predstavit jak bys vypadala jako fetak. Je lepsi byt fetak nebo byt sama nebo s jinymi prateli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
26.12.20 20:33

Zkus se podivat na dilm mi deti ze stanice zoo nebo tak nejak se to jmenuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
26.12.20 20:36

@Len123l spíše se podívej na film Katka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.20 20:36

Pane jo, myslela jsem že člověk ve 22letech má už rozum 8o Pusť si třeba na YouTube dokument o závislých a pak se rozhodni :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
942
26.12.20 20:37

@Xxlady v tomhle pripadr se mi zda muj film o dost drsnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35770
26.12.20 20:39

To má teda přítel dobrý kamarády. To fakt radši žádný než tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35770
26.12.20 20:40
@Len123l píše:
@Xxlady v tomhle pripadr se mi zda muj film o dost drsnější

Film stal za prd. Lepší je knížka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
26.12.20 20:41

Je strasne jednoduchy do toho spadnout a strasne tezce se z toho dostava zpet. A myslim ze zrovna pernik je nejvic navykovy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
26.12.20 20:41

@JancaS84 nečetla jsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
26.12.20 20:42

Od nás se tady čeká co? Že tě ujistíme, že to bude v pohodě, když to zkusíš?

Nechápu tvého přítele, že tě tam vodí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.20 20:47

@topazio dřív byl, ale už jen hulí

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.12.20 20:50

Asi jde o to, že mě láká zažít ten stav, jaké to je.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová