Problém s jiným diskuzním fórem

835
27.4.13 05:57

Problém s diskuzním fórem

Ahoj :)

Celkém dlouho jsem chodila diskutovat na internetovou diskuzi www.poradte.cz, možná to tady někdo znáte a pokud ne, tak se můžete mrknout ;) Problém je, že jsem chtěla založit téma a pod nápisem „Vložit novou otázku“ se mi objevuje červeně napsaný text, že mám svou adresu zařazenou mezi nedůvěryhodné :nevim: Nevím co mám dělat, možná, že se to stalo i Vám. Prosím o odpověď, děkuji :roll: Nebo co mám dělat. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ncc1701
27.4.13 07:23

Napsat spravci stranek?

• Citovat
  • Upravit
835
27.4.13 08:03

@ncc1701 Psala jsem už moderátorovi, ale nic mi nepomohl :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
27.4.13 08:05

Ja myslim, ze moderator diskuze a spravce webu je neco jineho, treba maji nejakou chybu v kodovani, a to pak vyhodnocuje maily jako neduveryhodne. Nekdo by to tam mel prepsat, aby to zmizelo.

• Citovat
  • Upravit
835
27.4.13 08:51

@ncc1701 Já právě nemůžu najít e-mail na správce webu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
27.4.13 09:34

Klikni vpravo nahoře na Kontakt a napiš tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
27.4.13 12:01

Tvoje IP adresa je na mezinárodních blacklistech. Taky se mi to jednou stalo, obrať se na svého poskytovatele internetu, jestli máš pevnou IP adresu, tak ať ti ji změní. Protože tento problém je pak na hodně stránkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.25 20:13

Dobrý den, potřebují založit jednoduchý web, který by byl bezplatný. Potřebují založit fórum pro příspěvky od kolegů a kamarádů. Měl jsem starý webs.com, co jsem užíval přes dvacet let a byl super než přišel Wix, který mi to nějak nepodporuje a přitom ještě nedávno starý web fungoval skvělé. Poradíte mi někdo?

Přeji hezký den všem. :pocitac: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová