Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj ![]()
Celkém dlouho jsem chodila diskutovat na internetovou diskuzi www.poradte.cz, možná to tady někdo znáte a pokud ne, tak se můžete mrknout
Problém je, že jsem chtěla založit téma a pod nápisem „Vložit novou otázku“ se mi objevuje červeně napsaný text, že mám svou adresu zařazenou mezi nedůvěryhodné
Nevím co mám dělat, možná, že se to stalo i Vám. Prosím o odpověď, děkuji
Nebo co mám dělat. Děkuji.
Ja myslim, ze moderator diskuze a spravce webu je neco jineho, treba maji nejakou chybu v kodovani, a to pak vyhodnocuje maily jako neduveryhodne. Nekdo by to tam mel prepsat, aby to zmizelo.
Tvoje IP adresa je na mezinárodních blacklistech. Taky se mi to jednou stalo, obrať se na svého poskytovatele internetu, jestli máš pevnou IP adresu, tak ať ti ji změní. Protože tento problém je pak na hodně stránkách.
Dobrý den, potřebují založit jednoduchý web, který by byl bezplatný. Potřebují založit fórum pro příspěvky od kolegů a kamarádů. Měl jsem starý webs.com, co jsem užíval přes dvacet let a byl super než přišel Wix, který mi to nějak nepodporuje a přitom ještě nedávno starý web fungoval skvělé. Poradíte mi někdo?
Přeji hezký den všem.
![]()