Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Milé ženy,
jak už název příspěvku napovídá, trápí mě přítelova erekce.
Chodíme spolu půl roku, sexuálně žijeme čtyři měsíce a jsme si vzájemně prvními (oběma nám je lehce přes 20 let).
Přítel nikdy neměl problémy se vzrušením, ba naopak měl erekci velmi rychle.
Včera večer jsme spolu měli sex 2× a vše proběhlo bez potíží. Avšak ráno, navzdory tomu, že byl přítel vzrušený, k němu nedošlo k plné erekci, takže styk nemohl proběhnout. Zkusili jsme to potom o dvě hodiny později, což také nešlo. Vůbec nevím, jak je to možné, ale jsem si jistá, že příčina není v tom, že jej nepřitahuji. Přítel se tím příliš nezaobíral, zdůvodnil to tak, že měl večer velmi silnou ejakulaci, která ho nejspíš „vyčerpala“. Možná je zbytečné stresovat se hned po prvním selhání, ale i tak bych se Vás ráda zeptala na názory/zkušenosti. Je možné, že zkrátka neměl „svůj den“, nebo za tím může být něco horšího?
Předem děkuji za odpovědi!
Pamatuj si, že pokud nemůže chlap mít sex s plnou erekcí aspoň 8X denně, je něco špatně ![]()
Nedělala bych z toho kovbojku.
Teď to bude mít v hlavě a je možný, že se bude bát zklamání a nepůjde mu to už vůbec.
Netlač na něj, čekala bych až s tím přijde sám ![]()
Myslím že to nepotrvá dlouho.
Když to doteď fungovalo, tak tam problém nebude podle mě.
To se občas stane každýmu.
Každý den není posvícení.
Vždyť ti to sám vysvětlil. Večer byl sex 2× a vyčerpalo ho to, čemu přesně na tom nerozumíš? Je to chlap, ne stroj, nech ho žít a nehledej hned někde problém.
Pokud ho budeš takhle stresovat bude to jen horší. Chce to hlavně klid někdy stačí jen stres z práce.
Tak ve věku kolem 20 to trochu zvláštní je, ale taky záleží na tom, jak aktivní jsi v tomhle byla ty… neříkej mi, že kdybys ho správně postimulovala rukou nebo pusou, že by „to nešlo“ ![]()
a i kdyby ne, tak holt občas se to stát může.. nedělala bych z toho žádné závěry..
víš, jak to občas podvratně říkají : Která si ho nepostaví, ta si ho nezaslouží ![]()
Takže se to stalo jednou a už má podle tebe problém s erekcí? ![]()
@ivula86 Já vím, že to byl možná zbytečně unáhlený závěr, ale vzhledem k jeho věku a k tomu, že nikdy takový problém neměl, mě to trošku vyděsilo…
![]()
@Anonymní píše:
@ivula86 Já vím, že to byl možná zbytečně unáhlený závěr, ale vzhledem k jeho věku a k tomu, že nikdy takový problém neměl, mě to trošku vyděsilo…![]()
Nech ho bejt.
Každýmu se občas stane, že nemá náladu, je vyčerpaný, unavený.
Ty si z toho hned děláš závěr, že tě nechce. Vzpomeň si na to, až si jednou dovolíš mít bolehlav ![]()
Když to budeš řešit, jen mu na problém zaděláš.
Jo, kdyby se mu nepostavil znova a znova a znova, to už by nějakej průšvih bejt mohl, ale projednou…
@Anonymní píše:Předem děkuji za odpovědi!
Jednou byla paní Anonymní se svým přítelem na exkurzi na farmě. Když byla paní Anonymní v areálu slepic, ptala se, jestli kohout kopuluje víckrát denně. Chlápek povídá:
„Jistě, nejmíň tucekrát.“
„Prosím, řekněte to mému příteli.“
Když se do této části farmy dostal její přítel, chlápek mu řekl to o kohoutovi a přítel se ptá:
„A pořád stejnou slepici?“
„Ne, pokaždé jinou.“
„Řekněte to, prosím, mé přítelkyni.“
Milé ženy,
jak už název příspěvku napovídá, trápí mě přítelova erekce.
Chodíme spolu půl roku, sexuálně žijeme čtyři měsíce a jsme si vzájemně prvními (oběma nám je lehce přes 20 let).
Přítel nikdy neměl problémy se vzrušením, ba naopak měl erekci velmi rychle.
Včera večer jsme spolu měli sex 2× a vše proběhlo bez potíží. Avšak ráno, navzdory tomu, že byl přítel vzrušený, k němu nedošlo k plné erekci, takže styk nemohl proběhnout. Zkusili jsme to potom o dvě hodiny později, což také nešlo. Vůbec nevím, jak je to možné, ale jsem si jistá, že příčina není v tom, že jej nepřitahuji. Přítel se tím příliš nezaobíral, zdůvodnil to tak, že měl večer velmi silnou ejakulaci, která ho nejspíš „vyčerpala“. Možná je zbytečné stresovat se hned po prvním selhání, ale i tak bych se Vás ráda zeptala na názory/zkušenosti. Je možné, že zkrátka neměl „svůj den“, nebo za tím může být něco horšího?
Předem děkuji za odpovědi!