Problém s erekcí u partnera

Anonymní
29.1.23 22:48

Problém s erekcí u partnera

Milé ženy,
jak už název příspěvku napovídá, trápí mě přítelova erekce.
Chodíme spolu půl roku, sexuálně žijeme čtyři měsíce a jsme si vzájemně prvními (oběma nám je lehce přes 20 let).
Přítel nikdy neměl problémy se vzrušením, ba naopak měl erekci velmi rychle.
Včera večer jsme spolu měli sex 2× a vše proběhlo bez potíží. Avšak ráno, navzdory tomu, že byl přítel vzrušený, k němu nedošlo k plné erekci, takže styk nemohl proběhnout. Zkusili jsme to potom o dvě hodiny později, což také nešlo. Vůbec nevím, jak je to možné, ale jsem si jistá, že příčina není v tom, že jej nepřitahuji. Přítel se tím příliš nezaobíral, zdůvodnil to tak, že měl večer velmi silnou ejakulaci, která ho nejspíš „vyčerpala“. Možná je zbytečné stresovat se hned po prvním selhání, ale i tak bych se Vás ráda zeptala na názory/zkušenosti. Je možné, že zkrátka neměl „svůj den“, nebo za tím může být něco horšího?
Předem děkuji za odpovědi!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5134
29.1.23 23:01
@Anonymní píše:
Milé ženy,
jak už název příspěvku napovídá, trápí mě přítelova erekce.
Chodíme spolu půl roku, sexuálně žijeme čtyři měsíce a jsme si vzájemně prvními (oběma nám je lehce přes 20 let).
Přítel nikdy neměl problémy se vzrušením, ba naopak měl erekci velmi rychle.
Včera večer jsme spolu měli sex 2× a vše proběhlo bez potíží. Avšak ráno, navzdory tomu, že byl přítel vzrušený, k němu nedošlo k plné erekci, takže styk nemohl proběhnout. Zkusili jsme to potom o dvě hodiny později, což také nešlo. Vůbec nevím, jak je to možné, ale jsem si jistá, že příčina není v tom, že jej nepřitahuji. Přítel se tím příliš nezaobíral, zdůvodnil to tak, že měl večer velmi silnou ejakulaci, která ho nejspíš „vyčerpala“. Možná je zbytečné stresovat se hned po prvním selhání, ale i tak bych se Vás ráda zeptala na názory/zkušenosti. Je možné, že zkrátka neměl „svůj den“, nebo za tím může být něco horšího?
Předem děkuji za odpovědi!

Pamatuj si, že pokud nemůže chlap mít sex s plnou erekcí aspoň 8X denně, je něco špatně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
29.1.23 23:02

Nedělala bych z toho kovbojku.
Teď to bude mít v hlavě a je možný, že se bude bát zklamání a nepůjde mu to už vůbec.
Netlač na něj, čekala bych až s tím přijde sám :D
Myslím že to nepotrvá dlouho.
Když to doteď fungovalo, tak tam problém nebude podle mě.
To se občas stane každýmu.
Každý den není posvícení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5690
29.1.23 23:27

Vždyť ti to sám vysvětlil. Večer byl sex 2× a vyčerpalo ho to, čemu přesně na tom nerozumíš? Je to chlap, ne stroj, nech ho žít a nehledej hned někde problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3045
29.1.23 23:45

8o není dne aby tu nebyla diskuze s problémovou erekcí.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21036
29.1.23 23:58

Lehce přes dvacet? To mi nepřijde jako normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
30.1.23 06:39

Třeba nechtěl další zbytečně prom. rdany den :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.23 07:20

Pokud ho budeš takhle stresovat bude to jen horší. Chce to hlavně klid někdy stačí jen stres z práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
30.1.23 07:53

Měla jsi zkusit mu ho nahodit.

• Citovat
  • Upravit
24783
30.1.23 08:03

Tak ve věku kolem 20 to trochu zvláštní je, ale taky záleží na tom, jak aktivní jsi v tomhle byla ty… neříkej mi, že kdybys ho správně postimulovala rukou nebo pusou, že by „to nešlo“ ;)
a i kdyby ne, tak holt občas se to stát může.. nedělala bych z toho žádné závěry..

víš, jak to občas podvratně říkají : Která si ho nepostaví, ta si ho nezaslouží 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
30.1.23 08:04

Takže se to stalo jednou a už má podle tebe problém s erekcí? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.23 08:16

@ivula86 Já vím, že to byl možná zbytečně unáhlený závěr, ale vzhledem k jeho věku a k tomu, že nikdy takový problém neměl, mě to trošku vyděsilo… :nevim: :,(

• Citovat
  • Upravit
31278
30.1.23 09:30
@Anonymní píše:
@ivula86 Já vím, že to byl možná zbytečně unáhlený závěr, ale vzhledem k jeho věku a k tomu, že nikdy takový problém neměl, mě to trošku vyděsilo… :nevim: :,(

Nech ho bejt.
Každýmu se občas stane, že nemá náladu, je vyčerpaný, unavený.
Ty si z toho hned děláš závěr, že tě nechce. Vzpomeň si na to, až si jednou dovolíš mít bolehlav :lol:
Když to budeš řešit, jen mu na problém zaděláš.
Jo, kdyby se mu nepostavil znova a znova a znova, to už by nějakej průšvih bejt mohl, ale projednou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boricmytu
30.1.23 09:34
@Klopotkova píše:
Měla jsi zkusit mu ho nahodit.

Rozkouřit :)

• Citovat
  • Upravit
13923
30.1.23 11:03
@Anonymní píše:Předem děkuji za odpovědi!

Jednou byla paní Anonymní se svým přítelem na exkurzi na farmě. Když byla paní Anonymní v areálu slepic, ptala se, jestli kohout kopuluje víckrát denně. Chlápek povídá:
„Jistě, nejmíň tucekrát.“
„Prosím, řekněte to mému příteli.“
Když se do této části farmy dostal její přítel, chlápek mu řekl to o kohoutovi a přítel se ptá:
„A pořád stejnou slepici?“
„Ne, pokaždé jinou.“
„Řekněte to, prosím, mé přítelkyni.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box