Problém s hledáním partnerky

Anonymní
23.1.23 12:35

Problém s hledáním partnerky

Ahoj všem. Chtěl bych se zeptat, jak, kde a kdy jste se seznámili s vaším protějškem.
Nevím, jestli se mi to totiž jen zdá nebo se opravdu seznamování stalo takřka nemožným. Je mi dvaatřicet a po posledním vztahu(potkal jsem jí kdysi jako vedoucí na dětském táboře) jsem si řekl, že si dám malou pauzu, z které se ale postupem času stalo pět let o samotě a ono „dej tomu čas, ono to přijde“ jaksi nepřišlo. Oslovovat náhodně dívky/ženy na ulici, obchodě, metru nebo prostě kdekoliv venku mi nikdy nešlo a mám z toho vlastně svým způsobem i strach a to přesto, že nejsem vyloženě ošklivý ani hloupý. Vím, že se to svým způsobem po mužích vyžaduje, aby dělali ten první krok, ale všichni na to prostě nejsou. Když k tomu ještě člověk není vyloženě typ na venkovní aktivity, což v mém případě platí, tak je o to víc v háji. Seznamky to je katastrofa sama o sobě, přijde mi, že průměrní muži jsou naprosto bez šance, vzhledem k obrovské konkurenci. V mém případě tedy, že na několik desítek pokusů o navázání konverzace neodpověděla ani jedna jediná. :nevim: buď naprostý nezájem a nebo příliš zpráv, těžko říct.. Svým způsobem už nemám ani přátele, kteří by mohli někoho dohodit a v tohmle věku už je to vážně složitější než ve dvaceti.
Teď prakticky střídám práci, kde je z 98% mužský kolektiv (strojírenství) a dřepění doma, protože abych šel sám do divadla, kina, hospody se mi taky vůbec nechce, Vážně bych si přál už konečně najít nějakou, která nemá nerealistické představy o životě a byla by spokojená s normálním, hodným a slušným chlapem, akorát absolutně nevím jak… Tak mě zajímá, jak jste to měli nebo máte vy???

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
23.1.23 12:42

Já jsem se scházela ve skupině mladých lidí, na brigády, pak do práce…všude bylo plno lidí k seznámení :nevim: Ve 32 jako muž máš víc šancí než žena, když si vybereš mladší, že bude svobodná a bezdětná. Vydržela bych na seznamce, vkládala normální fotky, snažila se zaujmout slovem. Aspoň to by mělo vliv na mě, kdybych byla ve fázi hledání. A ven sama bych chodila. Nikdy nevíš, koho potkáš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.23 12:48

Tak já třeba byla sama s dítětem, takže jsem zkoušela seznamku. Manžela jsem si tam vyhlídla, napsala mu a on mi odpověděl -vtipne, bez hrubek a sexuálních narážek. a můj manžel je už 5 let:)
Muži, co psali mně, se mi dost často nelíbili, byli sprostí, chtěli jen jedno nebo byli jen evidentně hloupí.
Předtím jsem měla 2 schůzky, první buran, druhý divňous v zatuchlem oblečení, co mi nechtěl prozradit, co dělá.
Tak se zkus zamyslet, jak ženy oslovujes a jaké ženy si vybíráš..a jestli se k nim nechovas jako jeden z těch typku s mých schuzek..

• Citovat
  • Upravit
8872
23.1.23 12:50

Já jsem se vždy se všemi seznámila při zájmových aktivitách. Takže bych ti doporučila najít si koníček a věnovat se mu. A ven sám chodit. Já klidně, když není nikdo po ruce, zajdu někam sama. Pro me je to super relax. Pro tebe super příležitost. Sezením doma opravdu nikoho nenajdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12657
23.1.23 12:50

Typuji, ze asi nejsi fesny mladenec. Na seznamce je foto prvni co co rekne ano, ne..ano povrchni ale pravdive, pak se cte a dale deeletuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
23.1.23 12:52

Proč nemáš přátele? To je podle mě stěžejní. Okruh lidí, se kterými sdílíš zájmy, chodíte klidně na pivko a pokecat, když už nejsi na ty venkovní aktivity. A on se semtam někdo namane. Nebo zavzpomínej na lidi, které jsi déle neviděl a zajímalo by tě, co dělají. Prostě víc sociálních interakcí. Pak není problém si s někým padnout do oka, ale je potřeba tomu jít trochu naproti. Samo se to nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
23.1.23 12:55

...

Běž do baru a tam pozvi na drink nějakou studentku. Na takového třicátníka půjdou jako včely na med. Hlavně nezkoušej své vrstevnice, to je za trest. Půlka jich má dítě s nějakým blbcem a hledá náhradního tatínka a druhý půlce odbíjejí biologické hodiny. To nechceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77302
23.1.23 13:00
@asddsa píše:
Běž do baru a tam pozvi na drink nějakou studentku. Na takového třicátníka půjdou jako včely na med. Hlavně nezkoušej své vrstevnice, to je za trest. Půlka jich má dítě s nějakým blbcem a hledá náhradního tatínka a druhý půlce odbíjejí biologické hodiny. To nechceš.

proč by neměl chtít ženu, které odbíjejí biologické hodiny? všichni chlapi, kteří píšou na seznámení mně chtějí mít své dítě, a to co nejdřív :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
23.1.23 13:07
@unuděná píše:
Proč nemáš přátele? To je podle mě stěžejní. Okruh lidí, se kterými sdílíš zájmy, chodíte klidně na pivko a pokecat, když už nejsi na ty venkovní aktivity. A on se semtam někdo namane. Nebo zavzpomínej na lidi, které jsi déle neviděl a zajímalo by tě, co dělají. Prostě víc sociálních interakcí. Pak není problém si s někým padnout do oka, ale je potřeba tomu jít trochu naproti. Samo se to nestane.

Postupem času se všichni odstěhovali do jiných měst a když človek po padesáté dostane odpoveď typu „hale na pivo bychom šli, ale malej tohle a tamto a nemáme hlídání“ atp, tak je to vlastně k ničemu. Víceméně mi přijde, že už o to ani nestojí. Pa radox je to, že společenský jsem dost, akorát nemám s kým být. Moje aktivity jsou domácího rázu, protože mě víc baví psaní, četba a popř. vaření než jízda na bruslích… Plně si uvědomuju, že to je problém, protože doma těžko někoho potkat, to je jasný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
23.1.23 13:08
@stinga píše:
proč by neměl chtít ženu, které odbíjejí biologické hodiny? všichni chlapi, kteří píšou na seznámení mně chtějí mít své dítě, a to co nejdřív :nevim: :think:
Řeknu ti to zcela upřímně a otevřeně. Určitá skupina chlapů to má jako strategii. Předpokládají, že když ženě slíbí dítě, resp. budou o něj projevovat zájem, tak to zvýší jejich šance tu ženu „ulovit“.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77302
23.1.23 13:13
@asddsa píše: Řeknu ti to zcela upřímně a otevřeně. Určitá skupina chlapů to má jako strategii. Předpokládají, že když ženě slíbí dítě, resp. budou o něj projevovat zájem, tak to zvýší jejich šance tu ženu „ulovit“.

myslíš? já už teda dítě mám, což oni vědí - já teda moc o další dítě nestojím, takže mě tím spíš odradí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
23.1.23 13:13
@Plnovous píše:
Postupem času se všichni odstěhovali do jiných měst a když človek po padesáté dostane odpoveď typu „hale na pivo bychom šli, ale malej tohle a tamto a nemáme hlídání“ atp, tak je to vlastně k ničemu. Víceméně mi přijde, že už o to ani nestojí. Pa radox je to, že společenský jsem dost, akorát nemám s kým být. Moje aktivity jsou domácího rázu, protože mě víc baví psaní, četba a popř. vaření než jízda na bruslích… Plně si uvědomuju, že to je problém, protože doma těžko někoho potkat, to je jasný..

V tom případě nejsi společenský, nesnaž se mi to tu namluvit ;) Mě když takhle postupně odpadli kamarádi, dost jsem trpěla sociálním odloučením (a co teprve covid!!) našla jsem si nový koníček, kde se nabalili zase noví. Vztahy jdou navázat všude, třeba i na pracovišti. Ale prostě to taky stojí nějaké úsilí, aby člověk měl kolem sebe fajn lidi, které tě třeba zase seznámí s dalšími. Zrovna třeba jízda na bruslích, hele, stačí se mrknout, jestli nemáte v okolí nějakou skupinu, nebo si dát inzerát, kdo si s tebou půjde zajezdit atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
23.1.23 13:14
@stinga píše:
proč by neměl chtít ženu, které odbíjejí biologické hodiny? všichni chlapi, kteří píšou na seznámení mně chtějí mít své dítě, a to co nejdřív :nevim: :think:

Samozřejmě, že chci děti. Sice to nemusí být týden po prvním rande, ale jednou bych rodinu celkem rád asi jako většina normálních chlapů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
23.1.23 13:18
@stinga píše:
myslíš? já už teda dítě mám, což oni vědí - já teda moc o další dítě nestojím, takže mě tím spíš odradí

Jo, myslím si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
23.1.23 13:24

No a jak seš na tom - máš co nabídnout?
Solidní hodný třicátník, který se umí aspoň středně dobře obléct, nemá v hlavě pusto a je milý, nemůže být úplně bez šancí.
Možná si zkusit zapátrat ve svědomí, čím by ses mohl trochu vyšvihnout.
To, že nemáš žádné přátele, po práci sedíš doma na zadku a zoufáš si, to mluví samo za sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí