Špatné svědomí kvůli novému partnerovi

Anonymní
22.1.23 21:37

Špatné svědomí kvůli novému partnerovi

Ahoj holky. Nedávno jsem syna seznámila po nějaké době s novým partnerem, poprvé od doby co s jeho tatínkem nejsem spolu. Začínáme spolu trávit čas, ale já z toho mám vůči synovi strašně špatné svědomí. Furt mi hlavou lítají myšlenky aby si nemyslel že ho chci postavit na vedlejší kolej nebo jestli mu tím neubližuju.. setkala jste se s tím taky některá? :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32928
22.1.23 21:51

Ne. Trávila jsem s dětmi dost času, abych si dovolila mít i trochu času na nový vztah. Samozřejmě byly prioritou. Ale to, že nejsou pořád se mnou, že tráví čas i s otcem, babičkou..jsem nikdy špatně nenesla a nelitovala toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
22.1.23 22:04

Syn NEMA byt na miste tveho partnera, to by bylo velky spatny, kdyby ses zamerila pouze na nej.
Syn je syn a partner je partner, neplest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12744
23.1.23 10:46
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Nedávno jsem syna seznámila po nějaké době s novým partnerem, poprvé od doby co s jeho tatínkem nejsem spolu. Začínáme spolu trávit čas, ale já z toho mám vůči synovi strašně špatné svědomí. Furt mi hlavou lítají myšlenky aby si nemyslel že ho chci postavit na vedlejší kolej nebo jestli mu tím neubližuju.. setkala jste se s tím taky některá? :(

Proč si myslíš, že ho stavíš na vedlejší kolej? Kolik času trávíš se synem a kolik s novým partnerem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.23 14:28

@Hecate

Se synem trávím času daleko více, myslím to spíše tak když je s námi i nový partner, což jsou tak 2-3 odpoledne v týdnu

• Citovat
  • Upravit
12744
23.1.23 15:07

A jak je syn starý? Jak na přítele reaguje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.23 15:17

@Hecate 4 roky, reaguje v pohodě, sám se i ptá kdy přijde

• Citovat
  • Upravit
12744
23.1.23 15:31
@Anonymní píše:
@Hecate 4 roky, reaguje v pohodě, sám se i ptá kdy přijde

Asi tím bych se řídila… Zřejmě tu není problém, tak proč si ho v hlavě vytvářet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10262
23.1.23 15:39

Asi je přirozené, že člověk takové myšlenky, které popisuješ, má. Ale zkus se na to podívat i z druhé stránky - dítě může získat nového parťáka, mužský vzor, může vidět někoho, kdo má maminku taky rád, může mít dalšího dospělého, který se mu bude věnovat… a nemusíš mít špatné svědomí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32928
23.1.23 17:32
@Anonymní píše:
@HecateSe synem trávím času daleko více, myslím to spíše tak když je s námi i nový partner, což jsou tak 2-3 odpoledne v týdnu

To je náhodou fajn, že spolu můžete takhle být. My jsme se s partnerem vídali jen každý druhý víkend. Pokud jste v pohodě, neřešila bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí