Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ne. Trávila jsem s dětmi dost času, abych si dovolila mít i trochu času na nový vztah. Samozřejmě byly prioritou. Ale to, že nejsou pořád se mnou, že tráví čas i s otcem, babičkou..jsem nikdy špatně nenesla a nelitovala toho.
Syn NEMA byt na miste tveho partnera, to by bylo velky spatny, kdyby ses zamerila pouze na nej.
Syn je syn a partner je partner, neplest.
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Nedávno jsem syna seznámila po nějaké době s novým partnerem, poprvé od doby co s jeho tatínkem nejsem spolu. Začínáme spolu trávit čas, ale já z toho mám vůči synovi strašně špatné svědomí. Furt mi hlavou lítají myšlenky aby si nemyslel že ho chci postavit na vedlejší kolej nebo jestli mu tím neubližuju.. setkala jste se s tím taky některá?
Proč si myslíš, že ho stavíš na vedlejší kolej? Kolik času trávíš se synem a kolik s novým partnerem?
Se synem trávím času daleko více, myslím to spíše tak když je s námi i nový partner, což jsou tak 2-3 odpoledne v týdnu
@Anonymní píše:
@Hecate 4 roky, reaguje v pohodě, sám se i ptá kdy přijde
Asi tím bych se řídila… Zřejmě tu není problém, tak proč si ho v hlavě vytvářet.
Asi je přirozené, že člověk takové myšlenky, které popisuješ, má. Ale zkus se na to podívat i z druhé stránky - dítě může získat nového parťáka, mužský vzor, může vidět někoho, kdo má maminku taky rád, může mít dalšího dospělého, který se mu bude věnovat… a nemusíš mít špatné svědomí.
@Anonymní píše:
@HecateSe synem trávím času daleko více, myslím to spíše tak když je s námi i nový partner, což jsou tak 2-3 odpoledne v týdnu
To je náhodou fajn, že spolu můžete takhle být. My jsme se s partnerem vídali jen každý druhý víkend. Pokud jste v pohodě, neřešila bych.
Ahoj holky. Nedávno jsem syna seznámila po nějaké době s novým partnerem, poprvé od doby co s jeho tatínkem nejsem spolu. Začínáme spolu trávit čas, ale já z toho mám vůči synovi strašně špatné svědomí. Furt mi hlavou lítají myšlenky aby si nemyslel že ho chci postavit na vedlejší kolej nebo jestli mu tím neubližuju.. setkala jste se s tím taky některá?