Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nechcem rušiť dámy, mám iba jednu otázku pre seba ak máte čas. Som 19 ročný pekný chalan ale nemám za sebou žiadne skúsenosti. Asi všetci už niečo zažili okrem mňa. Bol som gentleman, možno aj som a veril som v jedného partnera na celý život, no v tejto dobe nemožné. Nevedeli by ste mi poradiť kde niečo hľadať pretože napr. na Tindri či Badoo je málo zhôd a zoznamky sú platené. O chvíľu budem starý 😅 a nemám za sebou ešte žiadnu sexuálnu skúsenosť, takže všetky teen roky som prežil bez nej, chcel by som počuť váš názor aj na to. Ďakujem za odpoveďe.
Co třeba chodit někam ven, mezi lidi? Nějakej sport, kultura apod. Žádnej kamarád nemá přítelkyni s nezadanou kamarádkou?
Chod mezi lidi. S kamarady nebo sam, je to jedno, seznamuj se. Jeden partner na cely zivot neni nic nemozneho🫶
Dobrý den zdravím vás všechny potřebuji radu od žen co to mají v hlavě v pořádku a mají už něco za sebou. 5.1.2023 jsem byla na potratu na chirurgického zákroku od té doby beru antikoncepci ale mám strašný strach že se to stane znovu nemohu si dovolit dítě zítra si jdu udělat test jestli nejsem v tom sice mám ještě pár dní na to než bych měla dostat menstruaci ale hrozne se bojím mohla by mi některá z vás poradit jak se toho strachu zbavit.. předem děkuji