Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den já vím že se to sem úplně nechodí ale potřebuju se aspoň někomu svěřit je mi 16 let. Jednou jsem byla venku a přišel tak jeden kluk a on se od začátku ke mně choval pěkně už se známe 2 měsíce a pořád se pěkně chová a začal se mi líbit… Ano možná v tom problém nevidíte ale je mu 12/13 let takže paráda… A vůbec ho nemůžu dostat z hlavy už od malička se mi vždycky líbili mladší kluci ale když jste starší a mne bude 30 a partnerovi 26 tak se to neřeší ale teď mi to přijde strašně divné no nevím no co si o tom mám myslet mne by se celkem taky nelíbilo kdyby se syn/dcera ve 13 letech tahala s 16 letou holkou ono je to strašné složité PS: to je jakoby moje první láska nikdy jsem kluka neměla 🤷🏼♀️ ![]()
No, divne nedivne, hlavme se do niceho vetsiho nepoustej, protoze aktualne by to bylo i protizakonne. Vydrz, nez mu bude 15.
Začni se stýkat s vrstevníky.. I tam se určitě najde někdo, kdo tě bude vidět jako bohyni, A moc si to neromantizuj - nejste Romeo a Julie.
Ale věř mi - jsi normální, tohle řešila kamarádka už před 20 lety ![]()
@Anonymlol píše:
Dobrý den já vím že se to sem úplně nechodí ale potřebuju se aspoň někomu svěřit je mi 16 let. Jednou jsem byla venku a přišel tak jeden kluk a on se od začátku ke mně choval pěkně už se známe 2 měsíce a pořád se pěkně chová a začal se mi líbit… Ano možná v tom problém nevidíte ale je mu 12/13 let takže paráda… A vůbec ho nemůžu dostat z hlavy už od malička se mi vždycky líbili mladší kluci ale když jste starší a mne bude 30 a partnerovi 26 tak se to neřeší ale teď mi to přijde strašně divné no nevím no co si o tom mám myslet mne by se celkem taky nelíbilo kdyby se syn/dcera ve 13 letech tahala s 16 letou holkou ono je to strašné složité PS: to je jakoby moje první láska nikdy jsem kluka neměla 🤷🏼♀️
To bych chtela videt, jak se sestnactka zamiluje do decka z seste tridy
He, tak mně to trochu zvláštní přijde, 12/13 je 6.-7. třída a ty jsi v prváku na SŠ??
![]()
Kluci jsou ve 12/13 letech ještě děti, i v porovnání se stejně starýma holkama, natož s holkou ze střední. Takže na tvém místě zchladnu, pokud si s ním nechceš ve vší počestnosti jít čutnout do míče nebo zahrát Minecraft
Mrkni po vrstevníkách, ve tvém věku spíš po klucích o trochu starších, páč i ty 16-17 jsou ještě vážně jelita ![]()
@beruska9 to je jasné to jsem ani neměla v plánu a s takovými věcmi nemám ani zkušenosti ![]()
@Anonymlol píše:
@Bubllenka jsem v 9 třídě mám blbý datum narození
Kdo ma narozeniny na podzim, ma ted uz v devitce 15,ne 16. Zbytek bude mit 15postupne do srpna
@vokishka em ne? Do první třídy jsem šla v 7 letech a odklad jsem neměla
![]()
@Anonymlol píše:
@vokishka em ne? Do první třídy jsem šla v 7 letech a odklad jsem neměla![]()
Sedm jsi mela na podzim, uz ve skole. Takze 15 taky na podzim, v devitce. Pokud jsi sla uz v sedmi do skoly, musel by to byt odklad