Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jestli opravdu neděláte nějaký nadměrný hluk, ale prostě normálně užíváte byt, tak poslat bábu do perdele, na takové lidi se slušně nemůže, dát jí najevo, že se jí nebojíte a ona snad dá pokoj.
Takovou jezibabu hnusnou mame pod nami taky. Ji stekat pes muze cely den, ale jakmile slysi nejaky hluk nahore tak bezi. Sice neni od nas ale z bytu nad nami, ale jsou tam male deti se nepo.seru… Cekam az baba umre a bude klid
To je barák, jeden soused psychouš a druhý neschopný cokoliv řešit. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, tak jsem zase jdu pro radu nebo si přečíst jestli někdo nemá podobnou zkušenost. Před cca 2 měsíci jsem tu psala o sousedce, která si stěžuje, že prý hrozně dupeme, posílá vzkazy a ani se nepodepíše nebo vyhrožuje policií. Od té doby, pak nic a bylo ticho. Dneska ráno, když jsme odjížděli s přítelem a šli jsme po schodech dolů, na nás asi paní čekala za dveřmi jejího bytu, jelikož hned vylezla a začala na nás řvát, jestli se můžeme ztišit, že prý zase hrozně dupeme a jsme hluční atd. Nechápu???![]()
My jak jsme byli ve spěchu a už naštvaní, tak jsme ji řekli, ať se uklidní a dá nám pokoj. Ona ať držíme hubu, poté, že jsme zkurve…Paní se už asi zbláznila a začala na nás ještě řvát z okna, že jsme debi****. Paní vadí každý krok, ale pak ráno sama řve přes celý barák, zajímavé
Jak jsem psala v předchozím příspěvku, žádný bordel neděláme, party neděláme a ani návštěvy k nám nějak nechodí. Dům je to starý, já sama občas slyším z vedlejšího pokoje hudbu, hlasy nebo i budík, ale za to nikdo nemůže, že barák má takové stěny. V bytě normálně fungujeme a chodíme a omezovat se kvůli někomu takovému fakt nebudeme. Tohle už mi přijde dost přes čáru. Večer budeme volat majitelovi, jelikož tohle je přece extrém. Nemá někdo podobnou zkušenost či jak byste to řešili? Paní asi stejně nic na nás nezmůže, ne? Moc všem díky!
To je ta baba co si stezovala ze prej jste delali bordel cely den, kdyz nikdo nebyl doma? ![]()
Taky máme pod námi podobnou sousedku, co nás zkoušela šikanovat za běžný užívání bytu… Stačila jedna stížnost majiteli jejiho bytu, co ji sjel jak malyho haranta a pohrozil vyhazovem od tý doby svatej klid. Pro jistotu nás ani nezdraví ![]()
Chování báby je teda hustý. Zřejmě nebude žádný ořezávátko a bude třeba chvilku zapomenout na slušnost. Pokud nepomůže domluva s majitelem, zkusila bych ji postrašit. Je jedno jak, ale aby pochopila, že si s vámi nemá zahrávat. Na hrubý pytel, hrubá záplata. Oficiální cestou nic nepořídíte.
Bohuzel na tyto lidi plati jen je poslat hned na zacatku do haje.
My meli kdysi davno souseda nerudneho dedka, co bydlel nad nami, neustale si stezoval, ze nam udajne dopoledne steka pes. No ze si dedek vecer vyhodil naslouchatko z ucha a mohla mu rvat naplno televize uz bylo dle nej v pohode. Pak ho jednou mamka nahodou dopoledne pristihla, jak nam piska za dvermi na psa, sjela jo jak maleho spratka. ![]()
Pokud opravdu nic špatného neděláte, ignorujte ji, ničeho se nedomůže.
@Wani píše:
Bohuzel na tyto lidi plati jen je poslat hned na zacatku do haje.My meli kdysi davno souseda nerudneho dedka, co bydlel nad nami, neustale si stezoval, ze nam udajne dopoledne steka pes. No ze si dedek vecer vyhodil naslouchatko z ucha a mohla mu rvat naplno televize uz bylo dle nej v pohode. Pak ho jednou mamka nahodou dopoledne pristihla, jak nam piska za dvermi na psa, sjela jo jak maleho spratka.
Jo jo takového fajn souseda měla mamka taky. Psa chodil záměrně dráždit ke dveřím. On málokterý pes neštěká když někdo z venku kopne do dveří. ![]()
Mamky pes ho přestal zajímat v momentě kdy se vedle nastěhovala rodinka s malými dětmi. Co vím tak rodina i přemýšlela, že byt prodá. Naštěstí se odstěhoval k “mladým” dle jeho slov do klidu. A je klid v domě. Jinak ano na tyhle lidi člověk nemůže po dobrém. O hluk jim vůbec nejde je to jejich smysl života. Člověk jim rázně musí nastavit hranice.
@Karinkas píše:
Jo jo takového fajn souseda měla mamka taky. Psa chodil záměrně dráždit ke dveřím. On málokterý pes neštěká když někdo z venku kopne do dveří.
Mamky pes ho přestal zajímat v momentě kdy se vedle nastěhovala rodinka s malými dětmi. Co vím tak rodina i přemýšlela, že byt prodá. Naštěstí se odstěhoval k “mladým” dle jeho slov do klidu. A je klid v domě. Jinak ano na tyhle lidi člověk nemůže po dobrém. O hluk jim vůbec nejde je to jejich smysl života. Člověk jim rázně musí nastavit hranice.
Jo, to jsou proste profesionalni prudici. Jeho zena zase vriskala na decka na piskovisti (bylo pred barakem, takove to klasicke piskoviste pred panelakem), ze jsou pry hlucne, no byly uplne normalne hlucni. Jo a jeste nas asi petkrat vytopili, kdyz nas vytopili nejvic (dedek vyhodil hadici od pracky z vany), tak diky vyndanemu naslouchatku jsme se na nej nemohli ani dozvonit. Pak se ani neomluvil.
@Anonymní píše:
Ahoj, tak jsem zase jdu pro radu nebo si přečíst jestli někdo nemá podobnou zkušenost. Před cca 2 měsíci jsem tu psala o sousedce, která si stěžuje, že prý hrozně dupeme, posílá vzkazy a ani se nepodepíše nebo vyhrožuje policií. Od té doby, pak nic a bylo ticho. Dneska ráno, když jsme odjížděli s přítelem a šli jsme po schodech dolů, na nás asi paní čekala za dveřmi jejího bytu, jelikož hned vylezla a začala na nás řvát, jestli se můžeme ztišit, že prý zase hrozně dupeme a jsme hluční atd. Nechápu???![]()
My jak jsme byli ve spěchu a už naštvaní, tak jsme ji řekli, ať se uklidní a dá nám pokoj. Ona ať držíme hubu, poté, že jsme zkurve…Paní se už asi zbláznila a začala na nás ještě řvát z okna, že jsme debi****. Paní vadí každý krok, ale pak ráno sama řve přes celý barák, zajímavé
Jak jsem psala v předchozím příspěvku, žádný bordel neděláme, party neděláme a ani návštěvy k nám nějak nechodí. Dům je to starý, já sama občas slyším z vedlejšího pokoje hudbu, hlasy nebo i budík, ale za to nikdo nemůže, že barák má takové stěny. V bytě normálně fungujeme a chodíme a omezovat se kvůli někomu takovému fakt nebudeme. Tohle už mi přijde dost přes čáru. Večer budeme volat majitelovi, jelikož tohle je přece extrém. Nemá někdo podobnou zkušenost či jak byste to řešili? Paní asi stejně nic na nás nezmůže, ne? Moc všem díky!
Proč si to necháte líbit? Proč nepošleš bábu do háje zelenýho? Upozornila bych jí, že to bylo naposledy, co takhle vyjela. Ještě jednou a bude zle. Ale opravdu zle. Ona si dovoluje, protože se nebráníte.
@Wani píše:
Jo, to jsou proste profesionalni prudici. Jeho zena zase vriskala na decka na piskovisti (bylo pred barakem, takove to klasicke piskoviste pred panelakem), ze jsou pry hlucne, no byly uplne normalne hlucni. Jo a jeste nas asi petkrat vytopili, kdyz nas vytopili nejvic (dedek vyhodil hadici od pracky z vany), tak diky vyndanemu naslouchatku jsme se na nej nemohli ani dozvonit. Pak se ani neomluvil.
No přesně! Nemají co na práci tak prudí a znepříjemňují život sousedům. Zajímavé je, že pro ně to neplatí. Jak píšeš nahlas televize. Dokonce vás vytopil.
Mamky soused zas neustále něco kutil. Takže se klidně v jedenáct večer oháněl kladivem a vrtačkou. ![]()
Ale sousedům by nejraději zakázal chodit úplně domů.
Když si tolik stezuje, tak asi ten hluk děláte. Udělali jste vůbec něco, aby se situace zlepšila? Pises, ze se nehodlate omezovat. To budete pekni dárečci. Tak když ostatní kolem obtěžujete, budete se muset smířit s tím, že jim to vadi, brání se a nakonec se s vámi hádají.
@Mamhlucnehosouseda píše:
Když si tolik stezuje, tak asi ten hluk děláte. Udělali jste vůbec něco, aby se situace zlepšila? Pises, ze se nehodlate omezovat. To budete pekni dárečci. Tak když ostatní kolem obtěžujete, budete se muset smířit s tím, že jim to vadi, brání se a nakonec se s vámi hádají.
Nemusi vubec delat hluk, nekteri sousedi prudi jen proto, aby prudili.
Ahoj, tak jsem zase jdu pro radu nebo si přečíst jestli někdo nemá podobnou zkušenost. Před cca 2 měsíci jsem tu psala o sousedce, která si stěžuje, že prý hrozně dupeme, posílá vzkazy a ani se nepodepíše nebo vyhrožuje policií. Od té doby, pak nic a bylo ticho. Dneska ráno, když jsme odjížděli s přítelem a šli jsme po schodech dolů, na nás asi paní čekala za dveřmi jejího bytu, jelikož hned vylezla a začala na nás řvát, jestli se můžeme ztišit, že prý zase hrozně dupeme a jsme hluční atd. Nechápu???