Problém s látkovkami

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6650
9.4.19 18:09

@flicek18 vydržet a počkat na příkrmy než bude stolice hustší. Do té doby doporučím separační pleny od KIKKO jsou hodně dlouhé a široké .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
9.4.19 18:17

@Kriss Tina jojo máme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
9.4.19 18:24

@Heivka tak této odpovědi jsem se bála :) zkusím tyto separacky, dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68831
9.4.19 18:24

Já teda téměř nečtvercuju (na druhou stranu čtverec udrží vaječinu líp, než cokoliv jinýho), ale zkusila bych líp dotáhnout a kolem nožiček zahnout smrem dovnitř. A holt si být vědomá toho, že důležité je udržet to uvnitř pleny, aby to svrchňáky nepustily na oblečení, pak je holt vyprat. S jednorázem tohle dítě mělo až za krkem. S prvním dítětem jsem točila svrchňáky desatery a co, pak si to sedlo a kakalo jednou denně, tak mi vystačily troje, nicméně tekutou stolici mělo snad až do dvou let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9793
9.4.19 18:25

@flicek18 Napadá mě jestli to kolem nožek zahýbáš dobře? Třeba tady v tomhle videu https://www.youtube.com/watch?… to paní nedělá, až pak to zahrnuje pod svrchňáky. Tady líp utěsňuje přímo plenku: https://www.youtube.com/watch?…

Jinak mě nic nenapadá, jedině zkusit třeba kalhotkové pleny, které mají gumičku kolem nožek. Ale ani tak to nemusí být lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
9.4.19 18:26

@ugluk ja kdyz mam oboje svrchni mokre tak pouzivam jednoraz a s nima je to v pohodě, jen výjimečně to pro tebe na zadickach. Dekuju, tak asi dokoupit další svrchni ať stíhám prát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
9.4.19 18:31

@Lendeš já se to učila podle prvního vydra takže jsem to jen zastrkavala, tak možná v tom bude kámen úrazu, dekuju hned zítra to zkusím :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68831
9.4.19 18:49

Jo, na tom videu je pěkně vidět, jak je to natěsno. Popř. ten volnej „kanýr“ kolem nožiček jakoby ohnout všude dovnitř. jestli ti jednoráz těsní líp než látka, pak s tou látkou někde děláš chybu, no :) já jsem na tohle líná, na druhé dítě mám duo systém od Bamboolika, ten se zpočátku na novosklad skládá taky a je právě potřeba to u těch nožiček zohýbat směrem dobnitř, pak to téměř nikdy na svrchňáky neproteče. Separačka mi zabraňuje znečištění pleny, ale svrchňáky mi nikdy moc neušetřila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
9.4.19 19:02

@ugluk tak snad to bude tím že jsme to kolem nozicek neskldala. Hned zítra zkusím. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
9.4.19 21:55

mivala jsem víc nez dvoje svrchní :) u maleho mimca i 4 nebo 5 svrchňáků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
9.4.19 22:02

@LaraA já mám momentálně 4, na začátek jsme měla jen 2 protože jsem nevěděla jestli budu latkovat, už mám 4 ale jedny až ti ho jsou novorozenecke, ty už malé.zq chvíli nebudou, tak asi budu muset koupit ještě jedny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
10.4.19 08:44

Zkusila bych take lepe utahovat kolem nozek, ja jsem si ty cipy jakoby vzdy prevratila, aby dolehaly kolem nozicek lepe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
10.4.19 18:31

Dekuji vsem za rady, zkusila jsem dneska skládat kolem nozicek podle videa co sem dala @Lendeš a dneska bez nehody, jupìí :srdce: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68831
10.4.19 18:48

Super, gratuluji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9793
10.4.19 20:46

@flicek18 To jsem ráda, tak snad to tak bude i dále :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí