Problém s MS po ZT, co s tím?

73
18.9.12 14:06

problem s MS po zt co stim?

Ahoj holky mam dotaz pred pul rokem jsem mela zt v 10.tydnu a delanou kryteraz.
od te doby mam velmi slabou menstruaci pravidelnou ale slabou, drive 5-6 dnu 3dny silne pak slabsi, ted 2 dny slabsi pak den spineni.beru estroferm a presto se to nelepsi nevite cim to muze byt? a este mam otazku muze byt po estrofermu nevolnost a bolest prsou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9754
18.9.12 14:26

Pri vycisteni po potratu ti asi doktori seskrabli vic delozni sliznice…a ta nez doroste, tak to chvilku trva. Zkus pit kontryhelovy caj. Ten podporuje jeji rust. S druhou otazkou neporadim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
18.9.12 14:53

Taky jsem po revizi měla slabší MS než obvykle, sliznice se musí zahojit, nicméně po druhé MS jsem na první pokus otěhotněla a zatím se to zdárně vyvíjí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4068
18.9.12 14:59

@kamila191 já jsem taky brala estroferm, mě teda po něm bolela hlava :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
18.9.12 15:12

Pomohl ti na narust sliznice? a ja si mela davkovani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
18.9.12 15:13

Mi se snazime o mimi 4 mesice a porad nic:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4068
18.9.12 15:36

U mě to bylo složitější, ale brala jsem 3×1 denně, já jsem nemenstruovala vůbec, já měla sliznici pomalu na nule, jo a ještě jsem brala duphaston

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
18.9.12 15:38

A za jak dlouho se ti to srovnalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4068
18.9.12 15:42

No já jsem brala nejdřív duphaston, pak mi přidal i estroferm, testy krve a MS nikde a sliznice nerostla, měla jsem jen 4mm a někde jen 3mm, povídal, že mi určitě v MS něco brání, tak mě dr. objednal na hysteroskopii a potvrdili mi srůsty, ktreé hnedka odstranili. měla jsem je do 1/2 dělohy, pak jsem zase brala estroferm a sliznice najednou začala růst, jezdila jsem na folukometrii a kontroloval jestli už ovuluji, to trvalo 3/4 roku a pak se zadařilo a tedka ukončuji 38tt

ale u tebe to asi bude tím, že ti pomalu dorůstá sliznice, protože když máš MS, spíš se zeptej jestli se dá zjistit jestli ovuluješ aby ti taky udělal folukometrii, je to 10-12 den po MS a udělá to UTZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
18.9.12 16:02

Tys nemela ani ovulku? ja ovuluji normalne jen mam Ms slabsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4068
18.9.12 16:15

Tak to je dobré když máš ovulku, tak to pij kontryhelový čaj na růst sliznice a neboj ono se zadaří, třeba by to chtělo vypnout a neupínat se na to, aby to pak nebylo psychické…

jj já němela ani MS ani ovulku až pak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital