Tak a teď můj problém. Nejde mi zvuk u notebooku. Repráky jsou zapnuté vše při normálu, ale včera šel zvuk asi půl hodinky pak už ne. Je mi jasné že s tím budu muset nejspíš do opravny ale co mě překvapilo je, že mi ani nejdou spustit stažené písničky (hlásí to nějaký problém se spuštěním), filmy běží, ale beze zvuky a když jsem spustila youtube tak mi naskočí šedá obrazovka a jakoby šumí a je tam nějaký nápis, to dělá už od včerejška…tak si říkám, že když mám nějaký problém v notebooku tak by to nemělo mít vliv na internet a z youtube by mi to mělo normálně běžet. Netušíte někdo čím by to mohlo být? Vím že to tady asi nevyřešíme, ale budu ráda za jakýkoliv postřeh.
Ahoj holky
přeji pěknou sobotu
.
Tak a teď můj problém. Nejde mi zvuk u notebooku. Repráky jsou zapnuté vše při normálu, ale včera šel zvuk asi půl hodinky pak už ne.
Je mi jasné že s tím budu muset nejspíš do opravny ale co mě překvapilo je, že mi ani nejdou spustit stažené písničky (hlásí to nějaký problém se spuštěním), filmy běží, ale beze zvuky a když jsem spustila youtube tak mi naskočí šedá obrazovka a jakoby šumí a je tam nějaký nápis, to dělá už od včerejška…tak si říkám, že když mám nějaký problém v notebooku tak by to nemělo mít vliv na internet a z youtube by mi to mělo normálně běžet. Netušíte někdo čím by to mohlo být? Vím že to tady asi nevyřešíme, ale budu ráda za jakýkoliv postřeh.
Děkuji