Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymní píše:Úplná blbost. Vy vůbec nevíte, o čem píšete. Jako hodně pokročilý IT vám musím s politováním říct, že větší blábol už může vyplodit jen ožrala. A na dálku diagnostikovat PC, to chce křišťálovou kouli. Jste vedle jak ta jedle.
Tak to bude ten problémsurfovat na stránkách „filmy ke stažení/shlédnutí ZDARMA“ bez antiviru. No vy buď potřebujete koupit do pc ESET (jediný schopný antivir) a nechat ho projet a odvirovat ten počítač ale možná už ani tohle nebude stačit a je potřeba to celý přeinstalovat. Smazat systém a nainstalovat celý nový Windows. Jelikož vy nemáte ani antivir tak na to bezdebaty bude potřeba ITák.
@jendazeskolky píše: Úplná blbost. Vy vůbec nevíte, o čem píšete. Jako hodně pokročilý IT vám musím s politováním říct, že větší blábol už může vyplodit jen ožrala.
HAHA za to vy jste opravdový ITák to se pozná
„já být u vás tak to mám vyřešený za 5 minut,“ + „já mám vždy pravdu“ V jakém oboru jste prosím profesionální ITák když je to podle vás blábol
?
Mně, když vypadne na laptopu internet, kliknu na signál internetu pravým tlačítkem, kliknu na odstranit potíže. Restartuje se, mně to funguje. Poradil mi to IT v bývalé práci.
To jsme bohužel také zkoušeli. Momentálně 0enize na servis nemáme, takže jsem hledala pomoc tady.
@Olina95 píše:
HAHA za to vy jste opravdový ITák to se pozná„já být u vás tak to mám vyřešený za 5 minut,“ + „já mám vždy pravdu“ V jakém oboru jste prosím profesionální ITák když je to podle vás blábol
?
Ano. Jsem. Řeším zakladatelku. Na pubertální mládež a vaše hloupé komentáře nemám čas. A jestli máte nějaký osobní problém, tak ne se mnou. Sbohem.
Příspěvek upraven 18.10.20 v 23:09
@Annysek234 píše:
To jsme bohužel také zkoušeli. Momentálně 0enize na servis nemáme, takže jsem hledala pomoc tady.
Ale to takhle zrovna nevyřešíte. Emimino prostě není fyzický servis. Někteří uživatelé PC jsou nepoučitelní.
@Annysek234 asi haluz, ale ja mam uplne ten stejnej problem. Wifi na telefonu jede normalne ale na ntb ne. Vsechno jsem nekolikrat restartovala a nic. Zatim to resim pomoci hotspotu nez mi to nekdo prijde opravit ![]()
Já jsem si jednou rozhodla celý router, nikde mi nefungoval. Byla jsem už zoufalá, tak jsem se na fcb přihlásila do skupiny IT poradna, zadala dotaz a už mi chodily odpovědi. Jeden pán mi začal psát SZ a tak jsme to krok po kroku spolu opravili. Byl strašně hodný, vše vysvětlil a já jsem získala do budoucna přítele na fcb v případě, tě zase něco na ntb vymamlasím ![]()
Zásadně na ntb nic neinstalujte, nevyměňujte, neopravujte ani nekupujte, dokud nebudete zaručeně vědět, co je vadné.
Co se změnilo od doby, kdy to fungovalo? Nepřeinstalovával někdo ovladač WiFi karty?
Jestli fungují jiná bezdrátová zařízení, lze téměř s jistotou vyloučit router.
Na telefonu s Androudem si nainstalujte Wifi Analyzer a pomocí něho zkontrolujte sílu signálu a také to, zda někdo v okolí nezačal vysílat na stejném nebo blízkém kanále. Není vyloučené, že přijímač v ntb má horší selektivitu.
Zkontrolujte, zda utilita v ntb ukazuje dostatečnou sílu signálu.
Zkuste připojit ntb do jiné WiFi sítě.