Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj lidičky, chci se zeptat zda by mi někdo mohl poradit co s notebookem. Nedávno jsem hledala na internetu seriál online na různých stránkách.. asi jsem na něco klikla a po půl hodině nám přestala fungovat WiFi na ntb a bluetooth. Vše je připojené, ale nepřijímá to žádný signál nebo úplně minimum. Přes kabel internet jde. Ale potřebuji fungovat i přes WiFi, nevíte, co by to mohlo být?
![]()
@Annysek234 píše:
Ahoj lidičky, chci se zeptat zda by mi někdo mohl poradit co s notebookem. Nedávno jsem hledala na internetu seriál online na různých stránkách.. asi jsem na něco klikla a po půl hodině nám přestala fungovat WiFi na ntb a bluetooth. Vše je připojené, ale nepřijímá to žádný signál nebo úplně minimum. Přes kabel internet jde. Ale potřebuji fungovat i přes WiFi, nevíte, co by to mohlo být?![]()
![]()
Zkus to víc popsat. Možná poradím
Nevím, jak to více popsat, když připojím WiFi, stránky se načítají třeba 5 min (YouTube). Nebo se nenactou vůbec. Píše, že to není připojené nebo problém s připojením, přitom je vše v poradku. Na bluetooth se nedá připojit vůbec, neukáže to ani online okolo sebe.
A na mobilu chytate v pohode, ze by byl problem v routeru. Jinak u prijimac jako hw muze blbnout.
Na mobilu, x boxu právě vše v pořádku, zkoušeli jsme i aktualizovat ntb a stále to pretrvava. Přítel i přepisoval něco, ale nepomohlo.
Restartujte router (vytáhnout ze zásuvky - počkat 5 min a pak zase zapojit) vždy to pomůže. A nebo to přítel restartoval takovou tou dírkou pro reset ale to by vám pak musel někdo asi nastavi.
Jestli nepomůže restart routeru tak koupit nový. Ideálně s 5g my ho pořídili a od té doby nic nepadá.
Router je v pořádku všude jinde to funguje na mobilu apod, přes kabel to také jde na ntb. Restartování jsme i ntb.
Může to být cokoliv. zkuste servis. Závada HW, SW, je toho vícero. Takhle na dálku se těžko ví. Kdybych si k tomu sednul, tak to mám za 5 minut nahozené, nebo bych zjistil, kde je problém, Ale takhle ne.
@Annysek234 píše:
Bohužel zadny.
Tak to bude ten problém
surfovat na stránkách „filmy ke stažení/shlédnutí ZDARMA“ bez antiviru. No vy buď potřebujete koupit do pc ESET (jediný schopný antivir) a nechat ho projet a odvirovat ten počítač ale možná už ani tohle nebude stačit a je potřeba to celý přeinstalovat. Smazat systém a nainstalovat celý nový Windows. Jelikož vy nemáte ani antivir tak na to bezdebaty bude potřeba ITák.
Hlavně si neinstalujte Avast - má to být antivir ale sám se chová jako vir ![]()