Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Foltexka tohle je teda děs… jít s manželem je určitě dobrý nápad, aspoň na ni budete dva
a třeba si prostě na chlapa tak netroufne
jinak ty pediatry pokud nemáš čas obcházet (to udělá dost, opravdu osobně se pozeptat a posoudit situaci) tak minimálně obvolej a přeju brzký úspěch
já ač nejsem zastánce úplného neočkování, tak jsem velký zastánce hodně odložených očkování, a tak jsem už pře porodem obcházela pediatry a ptala se… nakonec máme skvělou lékařku, co nic nehrotí a ještě je milá (teď už mě dokonce zdraví - jé to jste vy, no tak tady sestři ještě očkovat nebudem
)
Tak jsme po kontrole
. Byli jsme teda všichni - no a dr. otočka jako blázen - no nebudu ju očkovat, když není úplně fit - já myslela, že padnu. Manžel asi zapůsobil. Byla dnes jak vyměněná. Tak snad se z té rýmy malá vykřeše a budem to moct po Vánocích dát. Díky za názory a klidné vánoční svátky všem
.
@Foltexka Možná i dyl po Vánocích. Aspon mesic by melo byt dítě před ockovanim zdrave.
@Foltexka píše:
Tak jsme po kontrole. Byli jsme teda všichni - no a dr. otočka jako blázen - no nebudu ju očkovat, když není úplně fit - já myslela, že padnu. Manžel asi zapůsobil. Byla dnes jak vyměněná. Tak snad se z té rýmy malá vykřeše a budem to moct po Vánocích dát. Díky za názory a klidné vánoční svátky všem
.
Mozna to spis nez manzelem bude tim, ze ditko videla a videla, ze si nic nevymyslis. Asi je zvykla na ledasco, staci si tady pocist, kolik neocko mamin se vymlouva na nemoc, nez rict rovnou, ze ockovat nechteji.
Tak jsem si přečetla Vaše příspěvky a kulím oči! Myslím ale, že je čas vyměnit doktorku, protože se jí vůbec nedá věřit. Jsou to pro ně jen vydělané peníze a my jsme jen „kusy“!
Já mám taky podobný problém, moje MUDr chtěla očkovat u rýmy a kašle. Už k ní nemám důvěru a chci ji vyměnit.
@valila píše:
Tak jsem si přečetla Vaše příspěvky a kulím oči! Myslím ale, že je čas vyměnit doktorku, protože se jí vůbec nedá věřit. Jsou to pro ně jen vydělané peníze a my jsme jen „kusy“!
Já mám taky podobný problém, moje MUDr chtěla očkovat u rýmy a kašle. Už k ní nemám důvěru a chci ji vyměnit.
Lepší řešení je nevěřit, hlídat a ověřovat, než věřit nové doktorce, o které vlastně nic nevíš. ![]()