Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
V šestinedělí se nepotrácí, to se kojí, ne?!
Jinak bych řekla, že máš k sexu dost osobitý přístup. Stát se to mně, tak bych měla problém s někým spát. Vitamíny jez v čerstvém stavu, dostuduj a raději se něčím chraň.
V sestinedeli?? A jak jsi zjistila a byla presvedcena ze jsi 100% tehotna? Byla jsi uz lekare?? Pricin muze byt spoustu, my ti jen muzeme poradit kam zajit ![]()
Ahoj, mám problém a chtěla bych pomoct (poradit).
S přítelem máme sex bez ochrany. A už půl roku to zkoušíme a snažíme se pořád a nemůžu otěhotnět. Pokaždý když do mě pusti sperma, cítím že to ze mě výteka a neudržuje se to.
Co mám dělat.
Prosím poraďte. Děkuji
@Markétka66 píše:
Ahoj, mám problém a chtěla bych pomoct (poradit).
S přítelem máme sex bez ochrany. A už půl roku to zkoušíme a snažíme se pořád a nemůžu otěhotnět. Pokaždý když do mě pusti sperma, cítím že to ze mě výteka a neudržuje se to.
Co mám dělat.Prosím poraďte. Děkuji
Držet ho líp, chce to trénink. Po styku udělat stojku.
Trole zalez, máš jarní prázdniny, nebo co? Podobné diskuze, založené nováčkem ![]()
@Petulinaa678
Promin ale jsi hlopouckaa.. tak tebe znasilni, otehotnis a samovolne potratis a nesla jsi k lekari? Anoo, je mozne ze sis to timto pekne zavarila a budes mit problem.. zajdi si okamzite na gyndu a res to s doktorem.. my ti v tomhle neporadimee, nejsme doktori.. preju at jsi zdrava ale priste pouzij hlavicku a neboj se nekomu se sverit
@Nicollka1993 To nee ja jsem na gynekologii byla… i v nemocnici krvacela jsem 14 dni ale nemluvila jsem s ni o tom jestli je mozne ze budu mit problemy
@Petulinaa678
jako jak si potratila v tech 13 tak si byla gyndě?? ![]()
@Petulinaa678 urcite by ve 13 nikdo v nemocnici nic neresil.. pises zes to nerekla nikomu.. kdyz ti bylo 13 tak u toho museli byt minimalne rodice a myslim ze i socialka..
Nezni to teda moc verohodne..
@Kolarkaa píše:
@Petulinaa678 urcite by ve 13 nikdo v nemocnici nic neresil.. pises zes to nerekla nikomu.. kdyz ti bylo 13 tak u toho museli byt minimalne rodice a myslim ze i socialka..
Nezni to teda moc verohodne..
A ještě to předají policii, takhle jsem jednou čekala na gyndě a přišel policajt, tak se všichni díváme, co se to děje a přišel pro nějaký papíry a pak v ordinaci povídá sestřička s povzdechem, zase jedna nezletilá těhotná ![]()
Nikomu jsem nerekla ze jsem tehotna.. rodice se ro dozvedeli az kdyz jsem potratila a policie to resila pul roku.. Ano ve 13 jsem byla na gynde na kontrole