Problém s ovulací

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4892
4.1.13 15:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4892
4.1.13 15:54

Dekuju, jsem tu zacatecnik :D jinak na fertility si teploty taky zapisuju a tenhle mesic mi tam ovulaci zatim nevyznacil :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4892
6.1.13 09:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
6.1.13 13:22

@kleopatra86 a TT zatím nic?
u mne teplota opět klesá, spíše tedy čekám na příchod MS - třeba bude první po 1/2 roce bez chemie :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
6.1.13 13:49

Tak teplota klesá - MS zatím nikde a dle PC grafů byla ovu zrušena. Snad přijde přirozeně alespoň ta MS - po půl roce :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4892
6.1.13 13:50

@martinaj23 na TT je jeste brzo jsem zhruba 7dpo(pokud teda probehla) a to by tam nic nebylo, ja cekam ms ve ctvrtek, takze jedine kdyz bude zpozdeni.po vysazeni antikoncepce po 9 letech me prekvapilo ze mi ms chodi jak hodinky 25-26dni, tak jsem si myslela ze nebude problem otehotnet, no a 3/4 roku se snazime a zatim nic. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4892
6.1.13 13:58

@martinaj23 a kolikaty den cyklu jsi? me ovulku taky nevyznacil je mi zase ale divny ze bych mela jasne pozitivni ty ovu testy. doktor se moc netvaril na ty testy, kdyz jsem mu rekla ze i testuju, moc jim neveri, ja bych jim docela i verila.ta teplota zase zavisi na mnoho faktorech, teplo v mistnosti, nedostatek spanku, alkohol…rano jsem treba zkusila merit po chvili znova a uz ta teplota byla nizsi(radsi jsem si samozrejme vyznacila tu vyssi :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
6.1.13 15:25

@kleopatra86 No s tou teplotou je to opravdu jak kdy - já i zkusila měřit třeba po 1/2 hodině „na nahou“ a teplota byla stále stejná - a to se píše, že se musí měřit ihned po probuzení :-( ovu testy jsem zatím nezkoušela, ale dle mého by měly být prokazatelné. Zkusím se na ně v gennetu také zeptat. Jinak já jsem dneska 29 DC. U mne byl problém i při tom prvním vysazení - otěhotněla jsem pak cca po půl roce. Pak jsem brala při kojení taky antikoncepci (nějakou speciální) a pak cca 1/2 roku něco jako Yadine. Dr mi píchal vyvolávačky a pak nasadil Proveru, sice přišla MS 10 dní po vysazení, ale ovu nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
9.1.13 13:57

@kleopatra86 Tak MS stále nikde :-( teplota 36,5 a spíše to vypadá zase na vyvolávačku -ale ta bude asi až v Gennetu 24.1. :-( takže nejbližší snažení s nějkým výsledkem by mohlo být cca za měsíc
 http://www.womenzone.cz/…inaj23/grafy?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
10.1.13 08:08

Tak teplota dnes vystoupala na 36,7 - v tom aby se čert vyznal :-)
 http://www.womenzone.cz/…inaj23/grafy?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4892
10.1.13 19:17

Ahojky, ja se v nich taky nevyznam.me se teplota drzela a posledni dva dny pokles tak asi ms dorazi. cekam dnes nebo zitra. zatim nic tak uvidim. :? http://www.womenzone.cz/…atra86/grafy?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
16.1.13 09:02

@kleopatra86 http://www. womenzone. cz/uzivatelka/martinaj23/grafy? c=-8588465992854775808

martinaj23
Tak jsem myslela, že vydržím neměřit teplotu až min. do příštího týdne - samozřejmě jsem navydržela - ale teplota dnes 36,8 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4892
16.1.13 19:40

@martinaj23 ahojky,ja jsem dneska 5dc, zacinam druhy pokus s clostikem a zacli jsme s pritelem bastit macu(jsem zvedava jestli nejak zafunguje, hlavne teda v ty nadrzenosti, s tou mame posledni dobou problem)ja bych to nejak zvladla ale kdyz se nechce chlapovi, tak to je proste pruser :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
17.1.13 15:09

Ahojky, chtěla jsem poprosit o radu…jsem s přítelem roky a máme skvělí vztah.Po roce našeho vztahu jsme se rozhodli, že budeme mít miminko.To jsou už tři roky. Snažíme se o něj něco pčes tři roky. Jenže mám problém s menstruací. Mám jí nepravidelnou takže nemohu zjistit své plodné dny a navíc mě gynekoločka upozornila že oplodnění vajíčka bude slozitý, protože mám zakloněnou dělohu. Já vas prosím o radu nebo jestli má někdo z vás takovou zkušenost :( moc toužíme po miminku a pořád se nám nedaří. Moje dr. potřebuje zjstit kdy mám plodné dny ale to půjde těžko když mám nepravidelnou menstruaci.5ekla že to dlouho potrvá, proto prosím vás. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
17.1.13 15:16

@pusipusi určitě bych ¨vyzkoušela měřit teplotu a popř. ovu testy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí