Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@martinaj23 píše:
@pusipusi určitě bych ¨vyzkoušela měřit teplotu a popř. ovu testy.
děkuju…určitě to pomůže??
@pusipusi no teplotní graf by ti měl ukázat, jestli a kdy k ovulaci dochází, to samé i testy. Oboje má své pro i proti
teplota - musíš se měřit každý den po vzbuzení, nejlépe v tu samou dobu, bohužel ti graf označí ovu až zpětně
testy - měří se z moči během dne, o ovu víš v ten den, bohužel jsou dražší - pokud chceš testovat celou dobu
Tak teploty se stále drží - že by nemusela být návštěva Gennetu ![]()
Taky mám problémy s nepravidelnou menstruací a dr. mi doporučila měřit BT. Chce to ale vydržet víc cyklů. Na základě měření jsem zjistila, že ovuluji, ale každý měsíc jiný den
Každopádně jsem pak aspoň věděla, kdy mám čekat MS, protože luteální fáze bývá vždy stejně dlouhá.
Co se týče zakloněné dělohy, tak mi dr. doporučila po styku ležet na břiše ![]()
Tak u mne poprvé po 1/2 roce samovolná MS, sice by bylo lepší mimi, ale i tohle je pokrok
Tak 1.návštěva Gennetu - odebrána krev na hormonální profil (shodou okolností to bylo ve sprývný den cyklu) a na genetiku, manželovi také genetika + já 14.DC ultrazvuk a další hormonální profil
@martinaj23 tak drzim pesti.ja byla vcera na utz a mam 34mm a 14mm folikul. pichnul mi pregnyl, ale na clostik(1denne) jsem zareagovala moc silne takze ho uz brat nesmim a prej by bylo lepsi abych sla do centra ![]()