problém s ovulačním testem? poradí někdo?

Anonymni
31.3.08 20:18

problém s ovulačním testem? poradí někdo?

Ale chtěla jsem vás ještě poprosit o trochu odbornější radu jestli někdo budete vědět. Měřím si bazální teplotu a 14. den došlo k poklesu o 0.3 stupně C a 15. den se teplota zvýšila o 0.6 stupně C, měla jsem i hlen a PMS, takže jsem usoudila , že je to ovulace. Po 4 dnech 18.DC mi však teplota zase o něco klesla a to o 0.3 stupně, už bez hlenu, ale měla jsem bodavé bolesti uprostřed pdbříška, docela hodně nepříjemné. 19.DC jsem si udělala ovulační test, protože teplota stoupla jen o 0.2 stupně a byl negativní s druhou slabší viditelnou čárkou. Teplota pomalu zase stoupá, dnes jsem 22.DC a udělala jsem si znovu test, teplota je 36.9 a test je téměř pozitvní. Vůbec tomu nerozumím. Chtěla jsem se zeptat jestli víte jaké účinky má hormon LUTEIN, který se diagnostikuje právě u ovulačních testů. A jak dlouho pozitivní zůstává po ovulaci či kdy může být falešně pozitvní? Zůstává tento hormon produkován třeba na začátku těhotenství? Jsem z toho docela zmatená. Jinak u prvního mimča jsem měla negativní ovulační test vždy bílý jako sníh. Děkuji za rady nebo odkazy, mějte se hezky a všem přeji brzké //, Dita

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10459
31.3.08 20:32

ahoj,
já myslím, že ovu byla ten 14 DC, teplota po ovu může kolísat, ale neměla by klesnout pod teploty před ovu. A to tak asi nemáš, ne? Těžko říct, když ten grafík nevidím :D něco jinýho je implantační pokles, většinou je 5-10 DC, to může BT klesnout i hluboko pod linku. Jinak ovu test by měl být pozitivní 24-48 hodin před ovu, já ho mám po ovu skoro hned negativní :D Těhotenstvím by ovu test neměl být pozitivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
31.3.08 20:42

Moc holky děkuju, já si také myslím, že ovu byla ten 14.CD, jinak moje teploty pro Anetku jestli z toho něco vyčte? :? Je to od 11.dnes, před tím byla teplota 36.7-36.8
11.- 36.7, 12. - 36.6, 13. - 36.8, 14. - 36.4 , 15. - 37.0 , 16. - 37.0, 17. - 36.9, 18. - 36.9, 19. - 36.6 , 20. - 36.8, 21. - 36.9 a dnes 22. - 36.9
Ještě jednou díky, jsem v tomhle nováček :roll: , Dita

• Citovat
  • Upravit
5139
31.3.08 20:53

Mišu jé ahoj :-)
Hlásím se do klubu taky mám ovu při ms :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10459
31.3.08 20:54

Dito - tak já opravdu myslím, že ovu byla 14 DC, z toho jednodenního poklesu bych si moc nedělala, teda pokud to neznamená uhnizďování :D A nezkoušela jsi udělat si grafy na fertilityfriend.com jako mám já pod metříkama? Je to fakt velký pomocník!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
31.3.08 21:00

děkuju anet, já tam grafík mám , jen zatím nevím, jak ho přenesu sem. Jinak měřím druhý cyklus a ten první mi vyšla ovu na 18.den cyklu a teplota po ovu byla pořád nad 36.9, takže je teď prostě něco jinak, hlavně mám pořád pocit, že má přijít MS, tak nevím jestli jsem tu ovu vůbec měla :twisted:

• Citovat
  • Upravit
10459
31.3.08 21:19

Dito , odkaz na graf se vloží tak, že klikneš vlevo na Sharing, pak Home Page Setup, v odkazu Privacy odfajfkuješ co všechno chceš aby bylo vidět (já mám třeba vše) a pak zkopíruješ tu adresu co je nahoře v úzkém rámečku (kousek nad Privacy)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
31.3.08 21:29

ANET, díky moc, až se zaregistruji, tak to zkusím. Jinak mimochodem, máš moc hezký a nadějný grafík, tak držím palečky, ať se poštěstí!!!

• Citovat
  • Upravit
10459
31.3.08 21:35

díky moc, minulo by mě IVF :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.4.08 08:01
Anette píše:
ahoj,
já myslím, že ovu byla ten 14 DC, teplota po ovu může kolísat, ale neměla by klesnout pod teploty před ovu. A to tak asi nemáš, ne? Těžko říct, když ten grafík nevidím :D něco jinýho je implantační pokles, většinou je 5-10 DC, to může BT klesnout i hluboko pod linku. Jinak ovu test by měl být pozitivní 24-48 hodin před ovu, já ho mám po ovu skoro hned negativní :D Těhotenstvím by ovu test neměl být pozitivní.

Naopak, ovulační test je v těhotenství pozitivní, dokonce dříve než těhotenský, ale pro prokázání musí čárka postupně sílit - nechápu přesně proč, ale já jsem takhle sledovala ovulaci (tu neukázal) a zjistila těhotenství.

http://babyzeit.ch/…orakeln.html je to německy popsané

• Citovat
  • Upravit
10459
1.4.08 08:07

ok, tak to jsem nevěděla, beru tedy zpět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.4.08 08:12

Nebo http://buffybeast.homepage24.de/Personaorakel nebo http://kiwu.winnirixi.de/orakel.shtml , je to docela zajímavé,
ale asi mají levnější ovulační testy než těhotenské… :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
1.4.08 09:53

Ahoj, No musím říct, že ty německé stránky jsou zajímavé, u nás jsem právě nic takového nenašla. Díky moc za odkazy!

Anetko: právě jsem zjistila tu radostnou zprávu, tak moc gratuluji a přeji zdravé a pohodové těhotenství. Moc hezky jsi mi včera odpověděla a hodným lidem se to musí někde vrátit!!! Hodně štěstí, papa

Jinak já dnes 23.DC teplota stoupla na 37.1, tak uvidíme.

• Citovat
  • Upravit
10459
1.4.08 12:56

Dito , díky :D Ty ale vypadáš taky nadějně, viď :wink: Kdyžtak sem písni, jak to s tebou vypadá, sama jsem zvědavá, ano? ahojky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.4.08 18:19

Ahoj ANET, ráda ti dám vědět jak to u mě dopadlo, nějak tomu nadávám velké naděje, byla by to spíš náhodou… jednou a hned šup :roll:

Dneska ráno 24DC, teplota zase o něco stoupla na 37.3, ale jinak mi nic není.

Máš krásný těhu metřík :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí