Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj,
já myslím, že ovu byla ten 14 DC, teplota po ovu může kolísat, ale neměla by klesnout pod teploty před ovu. A to tak asi nemáš, ne? Těžko říct, když ten grafík nevidím
něco jinýho je implantační pokles, většinou je 5-10 DC, to může BT klesnout i hluboko pod linku. Jinak ovu test by měl být pozitivní 24-48 hodin před ovu, já ho mám po ovu skoro hned negativní
Těhotenstvím by ovu test neměl být pozitivní.
Moc holky děkuju, já si také myslím, že ovu byla ten 14.CD, jinak moje teploty pro Anetku jestli z toho něco vyčte?
Je to od 11.dnes, před tím byla teplota 36.7-36.8
11.- 36.7, 12. - 36.6, 13. - 36.8, 14. - 36.4 , 15. - 37.0 , 16. - 37.0, 17. - 36.9, 18. - 36.9, 19. - 36.6 , 20. - 36.8, 21. - 36.9 a dnes 22. - 36.9
Ještě jednou díky, jsem v tomhle nováček
, Dita
Dito - tak já opravdu myslím, že ovu byla 14 DC, z toho jednodenního poklesu bych si moc nedělala, teda pokud to neznamená uhnizďování
A nezkoušela jsi udělat si grafy na fertilityfriend.com jako mám já pod metříkama? Je to fakt velký pomocník!
děkuju anet, já tam grafík mám , jen zatím nevím, jak ho přenesu sem. Jinak měřím druhý cyklus a ten první mi vyšla ovu na 18.den cyklu a teplota po ovu byla pořád nad 36.9, takže je teď prostě něco jinak, hlavně mám pořád pocit, že má přijít MS, tak nevím jestli jsem tu ovu vůbec měla ![]()
Dito , odkaz na graf se vloží tak, že klikneš vlevo na Sharing, pak Home Page Setup, v odkazu Privacy odfajfkuješ co všechno chceš aby bylo vidět (já mám třeba vše) a pak zkopíruješ tu adresu co je nahoře v úzkém rámečku (kousek nad Privacy)
ANET, díky moc, až se zaregistruji, tak to zkusím. Jinak mimochodem, máš moc hezký a nadějný grafík, tak držím palečky, ať se poštěstí!!!
Anette píše:
ahoj,
já myslím, že ovu byla ten 14 DC, teplota po ovu může kolísat, ale neměla by klesnout pod teploty před ovu. A to tak asi nemáš, ne? Těžko říct, když ten grafík nevidímněco jinýho je implantační pokles, většinou je 5-10 DC, to může BT klesnout i hluboko pod linku. Jinak ovu test by měl být pozitivní 24-48 hodin před ovu, já ho mám po ovu skoro hned negativní
Těhotenstvím by ovu test neměl být pozitivní.
Naopak, ovulační test je v těhotenství pozitivní, dokonce dříve než těhotenský, ale pro prokázání musí čárka postupně sílit - nechápu přesně proč, ale já jsem takhle sledovala ovulaci (tu neukázal) a zjistila těhotenství.
http://babyzeit.ch/…orakeln.html je to německy popsané
Nebo http://buffybeast.homepage24.de/Personaorakel nebo http://kiwu.winnirixi.de/orakel.shtml , je to docela zajímavé,
ale asi mají levnější ovulační testy než těhotenské… ![]()
Ahoj, No musím říct, že ty německé stránky jsou zajímavé, u nás jsem právě nic takového nenašla. Díky moc za odkazy!
Anetko: právě jsem zjistila tu radostnou zprávu, tak moc gratuluji a přeji zdravé a pohodové těhotenství. Moc hezky jsi mi včera odpověděla a hodným lidem se to musí někde vrátit!!! Hodně štěstí, papa
Jinak já dnes 23.DC teplota stoupla na 37.1, tak uvidíme.
Dito , díky
Ty ale vypadáš taky nadějně, viď
Kdyžtak sem písni, jak to s tebou vypadá, sama jsem zvědavá, ano? ahojky!
Ahoj ANET, ráda ti dám vědět jak to u mě dopadlo, nějak tomu nadávám velké naděje, byla by to spíš náhodou… jednou a hned šup ![]()
Dneska ráno 24DC, teplota zase o něco stoupla na 37.3, ale jinak mi nic není.
Máš krásný těhu metřík ![]()
Ale chtěla jsem vás ještě poprosit o trochu odbornější radu jestli někdo budete vědět. Měřím si bazální teplotu a 14. den došlo k poklesu o 0.3 stupně C a 15. den se teplota zvýšila o 0.6 stupně C, měla jsem i hlen a PMS, takže jsem usoudila , že je to ovulace. Po 4 dnech 18.DC mi však teplota zase o něco klesla a to o 0.3 stupně, už bez hlenu, ale měla jsem bodavé bolesti uprostřed pdbříška, docela hodně nepříjemné. 19.DC jsem si udělala ovulační test, protože teplota stoupla jen o 0.2 stupně a byl negativní s druhou slabší viditelnou čárkou. Teplota pomalu zase stoupá, dnes jsem 22.DC a udělala jsem si znovu test, teplota je 36.9 a test je téměř pozitvní. Vůbec tomu nerozumím. Chtěla jsem se zeptat jestli víte jaké účinky má hormon LUTEIN, který se diagnostikuje právě u ovulačních testů. A jak dlouho pozitivní zůstává po ovulaci či kdy může být falešně pozitvní? Zůstává tento hormon produkován třeba na začátku těhotenství? Jsem z toho docela zmatená. Jinak u prvního mimča jsem měla negativní ovulační test vždy bílý jako sníh. Děkuji za rady nebo odkazy, mějte se hezky a všem přeji brzké //, Dita