Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
To bys musela být fakt úděsně hrbatá, aby to bylo od pátee. Spíš máš suché sliznice, začla bych na ORL.
@Isia ahoj, jako by jsi psala o me. Doma se mo za to smejou, ze je to blbost. Mam to tak 3-4 rocne. Takze neresim.
@Pudloslava Mám přesně tohle, ležím s virozou. A děje se mi to i při pití, stačí větší doušek a při polykání mi bolestí tecou slzy.
Edit -v krku mne nebolí
Nemáte prosím někdo zkušenost s podobným problémem? Už čtyři dny mě bolí naprosto při každém polknutí někde v zádech jakoby pod lopatkou, chvíli mi přišlo, že možná někde spíš jako pod hrudní kostí ale trochu víc vlevo, pak se to nějak usadilo pod tou lopatkou. Začalo to ve stejný den, kdy jsem se ráno vzbudila s naprosto zatuhlym krkem, že jsem ani neotočila hlavu. Ale krk byl, druhý den lepší a třetí den už v poho. Tohle bolí pořád stejně. Doktor mě dneska poslal na rentgen plic a na gastroskopii, kam mě teda objednali za dva týdny, takže teď mám asi před sebou dva týdny stresu, co se tam dozvím. Protože kdyby to bylo „jen“ něco skripleho, to by asi bolelo i jinak při pohybu? Tohle prostě nebolí v klidu, nebolí při pohybu, jen prostě při tom polknutí a je to fakt hodně nepříjemný, taková jako tlačivá bolest, pár vteřinek při polknutí a zas dobrý.