Problém s prodejcem na MMB

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15319
18.5.10 14:45
mikitaa píše:
oliš píše:
tak to je s prominutím pěkně v prdeli :pocitac:
by mě zajímalo od čeho tam jsou :think: :cert:
presne ti to povim..inkasujou tezky prachy za reklamu co jim na strankach beha

Nejen to, spousta prodávajících má placené členství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
18.5.10 17:12

Mikito a se ti ani admini neozvali? Tohle mne na nich taky pěkně se***, by mne zajímalo jak losují komu odpoví :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
18.5.10 17:56

hanule…ne me napsali…ze sory…ze vec nemuzou posoudit..ze si to mame vyridit mezi sebou samy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
18.5.10 18:13

Jo a když se to vyřídí hodnocením tak ho smažou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
18.5.10 20:23

hodnoceni jsem ji tedy napsala tak jsem zvedava jestli ji zustane… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
19.5.10 10:26

to je stejný,jako ověřený obchodník,přitom ty hvězdičky si koupí kdo chce :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
21.11.10 10:56

špatná zkušenost s mmb

Tak bohužel i já mám špatnou zkušenost s mmb. Vyhrála jsem v aukci předmět, poslala peníze a nemám nic :cert: . Šlo „jen“ o pár stovek, ale dcera nedostane dárek, který si moc přála :cry: . Paní se mi ozvala asi po 10 dnech, že jí pozastavili účet (vícenásobná registrace) a že se nemůže dostat k tomu, co má komu poslat - takže mi vlastně děkovala za připomenutí se, chtěla znovu adresu a co jsem vyhrála. Od té doby uplynuly další skoro 2 týdny a nic. Ani reakce na další mail, že to už spěchá. Hodnocení napsat nemůžu, když má pozastaven účet.

Co byste radily? :think: Adminům samozřejmě napsat hodlám, ale jak jsem to tu tak četla, neočekávám od nich nic. Ach jo, příště zůstanu u Aukra, tam je to přeci jen trochu víc hlídané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
21.11.10 11:29

Ahoj.To ti nezávidím :-( .Já tam taky nakupuji a i prodávám.Teď jsem projela negativy a ten co jsem udělila tam pořád je a je z června.A ten můj co jsem dostala jako oplátku na udělený :-) je tam taky.
Jinak bych to asi řešila hrozbou,že uděláš paní negativní reklamu,kde se dá.Můžeš dát do inzerátů nebo vzkazů jméno a email paní a vše co o ní víš.Takhle si to alespoň ostatní maminky přečtou :-) .Vím,že to nebude pro tebe zadostiučinění,ale alespoň něco.Třeba se ti někdo ozve a můžete pak na paní podat trestní ozámení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
21.11.10 11:31

Jo jinak Aukro taky nic moc..kupovala jsem tam před měsícem a něco a teprve včera po x mailech mi přišly peníze zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
21.11.10 11:51

No já už zjistila, že nejsem zdaleka sama, že se tohle stalo opakovaně, většinou teda zboží nakonec dorazilo, ale po dlouhé době. Tak uvidíme. Pohrozit jí můžu, ale vzhledem k tomu, že šlo o malou částku a její účet (všechny tři) ji byl pozastaven, tak jí to asi moc vadit nebude.

Jasně, taky mám na Aukru špatnou zkušenost (pán, co vyhrál moji aukci, si pro věc nepřijel a tudíž peníze neposlal, ale já ji pak prodala znovu a on se později ozval, omluvil a poslal peníze i přesto, že zboží jsem mu už dát nemohla). Nevím, jestli zabralo špatné hodnocení (tam ho teda jen tak nikdo nesmaže, dokonce ani já jsem ho nemohla smazat jen tak), ale každopádně Aukro si předem ověřuje, že člověk uvedl správnou adresu atp. A nezdá se mi, že by admini tam dávali hned ruce pryč od případných problémů :nevim: . NO já stejně kupuju spíš jinde než na bazarech atp, ale tuhle věc jsem jinde nesehnala. Snad dcera pochopí, že Ježíšek to nesehnal a třeba ji dostane k svátku nebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
21.11.10 11:52

A co jsi dceři kupovala? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
21.11.10 11:56

Notebook, který viděla u kamaráda a už delší dobu si přeje přesně ten samý. Nikde jinde jsem ho nesehnala, teda krom dalších inzerátů na mmb :-( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová