Problém s rodiči

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Elenloth
4.12.17 16:34
@Tajeka píše:
To je fakt, tri tydny pred porodem se to asi hodnoti jinak, ze.

No právě. Ale i tak bych prostě zavolala zpět, že je vše OK. Jednou denně, rychlý hovor, to není nic, co bych rodičům nedopřála. Sama vím, že jsem nervozní, když mi někdo nebere telefon delší dobu, ať už je to máma nebo manžel.

• Citovat
  • Upravit
243
7.4.19 18:38
@Anonymní píše:
To je mi moc líto. No poradím jen jedno. Pokus se nastolit s nimi pravidla. Já bych ti tak chtěla poradit, ale nic jiného nevím. Jsem v ještě horší situaci. Já si s rodiči pravidla nestanovila a dnes máme vztah v troskách. Placame se v tom všichni. Dřív skvělý vztah je teď úplně zničeny jen proto, že jsme si včas nepromluvili a hlavně, že já jsem si dřív nedupla a neřekla dost. Nastavit hranice a obrnit se proti pocitům špatného svědomí. I já mám ještě dnes pocit ( jen někdy) že je vše moje vina a že já jsem ta nevděčná. Mají pocit, že moje dítě je jejich a oni vše vědí a já jsem nevděčná, že neposloucham jejich rady a nežiji podle nich. Chce to hlavně být vnitřně srovnána s tím, že prostě oni se mnou nebudou nikdy spokojení a že vše dělám špatně. To já nejsem bohuzel, hlavně z očí do očí, znejisti mě tak, že si přijdu jak největší blbec a špatná matka.
Moc držím palceOmlouvám se za anonym, nechci aby mě poznal někdo z rodiny.

To je děs. U nás podobně. Fakt je lepší jít na pivo, než řešit tyhle věčné tahanice s rodiči. Jednou nás vychovali, tak co ještě řeší. Vesměs samé kraviny. Bože …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová