Problém s uspáváním

rozmary
13.11.11 11:32

Problém s uspáváním

Ahoj,malá je od narození chovací miminko,nikdy neusnula sama v postýlce,dopracovala jsem se aspoň k tomu,že nemusím pochodovat,ale usíná mi na klíně,třikrát zhoupnu a spí,teda bylo to tak,poslední tři dny,ani dopoledne,ani večer takhle neusne a to už padá na hubu a řve a řve,pořád se mi na klíně vrtí,přelejzá do kolečka a vzteká se.Lezou jí stoličky,tak možná je to tím,možná už je to pro ní samotnou nepohodlné,jee jí 13 měsíců,tak bych jí už pomalu zkoušela učit na usínání v postýlce,ovšem ještě jsem to nezkusila,tak jsem zvědavá jak se na to bude tvářit,tohle uspávání je náročný,trápíme se obě třeba hodinu a půl :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10709
13.11.11 12:06

taky jsme od narození malá každou chvíli praktikovali jinou uspávací metodu, podle toho, co zrovna fungovalo…
Jestli jí trápí zoubky, určitě může být neklidnější a tebe vyžadovat víc. To bych nelámala přes koleno :think:
Ale na druhou stranu je už dost veliká a já nejsem moc příznivcem uspávání… ovšem někdy to opravdu jinak nejde!!!

V tvém případě bych zkusila naučit jí usínat samotnou-bohužel se může zdát drastické-ale kdyby to delší dobu nešlo, netrápila bych jí :-?
Doporučuju opravdu nastudovat, v čem metoda spočívá a provádět správně… Myslím, že 13m už by to měla pochopit :palec:

Hodně zdaru :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
13.11.11 12:54

A proc si k tomu spani obe nelehnete? Vem ji k sobe do postele a lehni si s ni. Neboj, pochopi behem dvou tri dnu ze se spi na posteli vleze :-) .Bez slz se to asi neobejde, ale pokud tam budes s ni,tak to zadne velke tyrani neni. A jestli chces ji naucit usinat uplne samotnou, tak honem do toho, cim starsi, tim to jde hur :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
13.11.11 13:00

naše holčička je úplně stejný případ. Ale někdy okolo těch 13a ž 14 měsíců jsem si jí naučila usínat v postýlce s tím, že jsem seděla vedle a držela jí za ruku, pomohlo asi, že byla ještě ve spacáku a nemohla se moc zvedat a tak. Ale stejně to byl proces tak půl hodiny, než usnula. Vyprávěli jsme si, co se ten den dělo. V 18 měsících jsme koupili velkou postel a uspávám jí tak,že si k ní vlezu a usínáme spolu. Prohlížíme obrázky, a pak jí držím za ruku a opakuju pořád dokola ať si zavře oči, hladím po vlasech a až usne. Ale taky nám to trvá těch 30 minut nekdy i dýl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
13.11.11 20:17

Do postele si ji vzít nemůžu,nechce ležet u nás v posteli,nikdy nechtěla,pořád leze a chce si hrát.No asi jí zkusím zítra dopolko nechat v postýlce,až ségra bude ve škole,třeba usne :wink:

• Citovat
  • Upravit
10709
14.11.11 07:30

u nás to v posteli to taky bylo nemožné… přesně, jak píšeš! Skákala a lezla ještě víc, chtěla si hrát a lumpačit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
14.11.11 08:36

no my jí necháme vyblbnout, pak prohlížíme knížky a pak jdem na uspávání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.11.11 14:12

klidný a pohodlný spánek

Milé maminky a ostatní čtenáři, mám výborný tip na vánoční dárek! Před časem dostala moje dcera nového mazlíka do postýlky. Je už velká slečna (9let), ale stále měla problémy s usínáním. Potřebovala se pomazlit. Ráda jsem si k ní lehla, ale často jsem usla dříve než ona a tím pádem neudělala potřebné domácí práce. Náš problém vyřešil TULÍK www.tulik.cz. Je to úžasná věc na spaní a nejen pro děti. TULÍKA jsem si oblíbila i já. :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
15.11.11 21:52

jéje tak toho bych se vyděsila :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
17.11.11 21:01

Já mám doma 8,5 měsíčního klučíka a je to 14 dní co jsem ho naučila usínat samotnýho. Vždycky teda spal ve svý postýlce, ale nejdřív sem ho musela uhoupat nejčastěji na míči. Taky už mi docházely síly, začal mi totiž dělat to že jakmile sem ho položila spustil řev ikdyž předtim byl evidentně tuhej, jak říkáš někdy ukládání trvalo i hodinu a půl. Už dřív sem četla o tzv .Estivillově metodě, ale řikala sem si že na něj to fungovat nebude, že je moc velká cíťa. Ale fungovalo! Vlastně to není ani tak brutální, pač za nim pořád chodíš, nenecháš ho někde zavřenýho. První den plakal 45 min a pak usnul!, 2. den 30 min, pak asi týden do 10 minut a teď už usne bez breku…a hlavně spí celou noc! Tak třeba vám to taky zafunguje, ale jestli rostou zoubky tak bych počkala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí