Problém s močením v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
66
2.11.15 16:21

Brusinky v tbl. mám taky. Je mi o to, že ani po močení necítím moc úlevu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
2.11.15 16:34

@Zuzi28 Aha, no tak to nevím.. já to měla taky tak, že hlavně po tom močení bylo furt hrozný nutkání jít znova ale po té kapsli mě to skoro hned přešlo. Takže jinak bohužel neporadím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
29.11.15 20:39

Ahoj holky prosim vas nevite co pomuze na problemy s movenim v tehotenstvi?
Jsem v 8tt a uz je to par tydnu co mam problem se normalne vycurat jakoby ne to pali a malo curam a za pet minut mam pocit ze se mi chce znova a te posledni dve noci kdyz spim tak to vdycky jakoby ukapnu :oops: jsem v anglii a zrovba jsme se prestehovali tak cekam ax budu moci se hit objednat k dr ale nevite co by mohlo pomoci dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2973
29.11.15 20:41

@Sadia Zánět močového měchýře bych tipla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
29.11.15 20:44

A nevite jestli na to zmuzu sama bez dr zatim si opravdu musim pomoci sama ale zase mam srach abych to nemelo vliv na mimco :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2973
29.11.15 20:48

@Sadia Pokud to bude opravdu zánět, bude to chtit nejspis ATB, ale to je na doktota. Nebo zkus aspon zatim neco s brusinkama, tady se prodava Urinal akut, segre to nedavno na podobny problem zabralo, tak jesli se v UK neprodava neco pkdobneho. Na miminko by to nemelo mit vliv :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
29.11.15 20:50

Jj dekuju moc za radu :hug:
Hned rano si zajdu do lekarny a mrknu co tu maji dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2973
29.11.15 20:52

@Sadia Držím palce at je brzo po problemu a preju klidne tehotenstvi a predevsim zdrave miminko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.19 18:16

Ahojte, jsem v 16. tt a posledni 2 dny mám divný problém. Hodně piju, protože jsem nachlazená (už asi 2 měsíce v kuse :cert: ). Když se mi chce na wc, cítím hodně intenzivní tlak. Chodím asi co hodinu. Proud moči je ale hrozně tenký, musím vyloženě tlačit, aby ze mě něco teklo. A tak to trvá třeba i 2 minuty, než cítím vyprázdnění měchýře. Je to normální v tomto tt? Na zánět to nevidím, nemám pálení ani řezání, jen to prostě teče strašně pomalu. Mám si kvůli tomu dojít k doktorce? Poradnu mám za 6 dnů.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.2.19 18:25

Kamarádce teď v podobném TT diagnostikovali zakloněnou dělohu,musela pod narkózu ji „narovnat“.Taky nemohla čůrat.Je asi 2-3tydny po zákroku a děloha je ok, občas se ještě hůře vycura,ale lepší se to.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.2.19 18:37
@Anonymní píše:
Kamarádce teď v podobném TT diagnostikovali zakloněnou dělohu,musela pod narkózu ji „narovnat“.Taky nemohla čůrat.Je asi 2-3tydny po zákroku a děloha je ok, občas se ještě hůře vycura,ale lepší se to.

Tak to jsi mě trochu vystrašil. Zakloněnou dělohy mám taky odjakživa. A k tomu po operacích srůsty v celém břiše. :poblion:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.2.19 18:41
@Anonymní píše:
Tak to jsi mě trochu vystrašil. Zakloněnou dělohy mám taky odjakživa. A k tomu po operacích srůsty v celém břiše. :poblion:

Omlouvám se za překlepy a smajlíka na konci. Píšu z mobilu, který trošku blbne. :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.3.19 17:49
@Anonymní píše:
Tak to jsi mě trochu vystrašil. Zakloněnou dělohy mám taky odjakživa. A k tomu po operacích srůsty v celém břiše. :poblion:

Mam to same…a 16 tt. Muzes mi prosim napsat,jak si dopadla? Pri moceni i proud jde,ale boli me pritom podbrisek jako blazen.Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.3.19 17:50
@Anonymní píše:

Mam to same…a 16 tt. Muzes mi prosim napsat,jak si dopadla? Pri moceni i proud jde,ale boli me pritom podbrisek jako blazen.Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.3.19 21:05
@Anonymní píše:

Ahoj, u mě se kolem 20. tt vyvalil pořádný pupek a problémy s močením se výrazně zlepšily. Nemůžu říct, že by občas nebyly, ale s nějakým 16. tt je to nesrovnatelné ;)
Pomáhalo mi na to cvičit kočičí hřbet, pak to teklo líp (ale chce to cvičit aspoň 10 minut) - můžeš zkusit :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky